< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (271. sayfa)
-
-
Aramaya wincredit yazıyorsunuz. Şu jetonlu sayfaya gönderiyor, süresi bitti falan yazarsa birkaç gün sonra genelde çıkıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arama kısmına ben şunları yazarak ulaşıyorum.
Wincredit için wincredit (bence en iyisi)
Kredi iadesi için Türkçe karakterlerle kredifırsatı veya claimcredit
Bedava ürünü seçip sonra çark çevrilen promosyon bedava ödül için bedavaödül
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vase12 -- 20 Ocak 2025; 14:11:8 >
Bireysel siparişle anlamazsınız. İthalat sirketiniz olmasi lazim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu wincredit olayında indirimsiz almak gerekmiyor mu, pek bir numarası kalmıyor sanki. ben ürüne özel indirim + rebate100 (750/200) birleştiriyorum onun yerine
-
Wincredit 1000/1000 bence iyi 1000/600 de fena sayılmaz. Ama evet her almak istediğiniz her ürün wincredit sayfasında olmuyor ve ne yazık ki arama fonksiyonu yok, uğraştırıyor.
Sizin dediğiniz de olabilir. Ama iyi bir özel indirim yakalamak gerekli bana genelde %33 falan çıkıyor. Seçtiğim ürün için 490'dan indirim kartı ile 320 falan düşüyor diyor. Benzer ürünlere bakınca zaten 360'a falan satanı bulabiliyorum. (Özel indirim için iyi bir ürün seçmek ve yüksek bir özel indirim çıkması şans işi)
Rebate dediğiniz de sanırım kupon paketi o kupon paketini almak içinde 670-700 TL alışveriş yapma gereği cazibesini azaltıyor benim için.
Özetle bu Çinliler bir punduna getirmek için her yolu deniyor. Hepsinin bazı avantajları bazı dezavantajları var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vase12 -- 20 Ocak 2025; 15:40:54 >
teşekkür ederim bende sizin dediğiniz gibi yaptım yapmaktayım.
bu arada kredi olayı tam nasıl.şimdi dediğiniz gibi wincredit yazdım ,1.150.00 jeton diyor 1.000tl kredi diyor.bundna sonra ne yapmam gerek tam olarak
1000tl lik sepetimi doldurmam gerek.peki doldurup satın aldıktan sonra ne gibi işlemler yapmam gerek benim .600tl kredi olunca size 600tl lik bedava sipariş verebileciğiniz anlamamı geliyor.
kredi alınca her gün mü uygulamaya girmek gerek
-
cevabınız için teşekkür edeirm.ben bilmiyordum .bugünde sipariş verdim.
ben ilk Temu siparişimi 26 Kas 2024
2.ci siparişimi 9 Ara 2024
3.cü siparişimi 21 Ara 2024
4.cü siparişimi 30 Ara 2024
5.ci siparişimi 1 Oca 2025
6.cı siparişimi 14 Oca 2025
ve en son bugünkü siparişimide 20 ocakta verdim
abim lütfen yardım benim hakkım ne durumda umarım takılmaz.
Temu Uyarı vermiyor mu ?ben veriyor diye biliyordum hocam
Lütfen bir bakarmısınız bugünkü siparişim geçermi
bende hep kargoyu hızlandır tuşuna basıyorum o zaman basmayım zaman geçsin
hocam bir arkadaş sağolsun bunu yazmış. (Gümrük ,gelip senin bilginle tescil edilen siparişin , tescil tarihini baz lır.
Ne zaman nasıl neyi sipariş ettiğini değil, gümrüğe beyan tarihini baz alır, o tarih esastır.
Neyi sipariş ettiği ise beyandn itibaren önem kazanır.Yasaklı madde ( cep tel,ilaç vs.) olup olmadığı vs kontrol edilir.) demek istediği ürünün giriş tarihinden itibaren mi oluyor
-
Son siparişime kadar bütün siparişlerim 2-3 günde uçak kargosuna verip havalanırdı.
Son siparişimin 6.günde yeni havalanmış.Genel olarak bir gecikme var.
1 ayda 5 taneden fazla üründe Temu uyarı veriyor, Ocak ayinda hala 2 tane daha sipariş hakkin var.
Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frekans76 -- 20 Ocak 2025; 18:9:12 >
-
Aylardır tüm siparişlerim 1.020_1.050 TL aralığında hiç bir sorun yaşamadım. Bilginize.
Aile üyelerinden birinin TC Kimlik bilgileriyle işleme devam edebilirsin. Her vatandaşa aylık 5 alışveriş hakkı verilmiş.
-
Ocak ayındayiz..
Kargo 3 Euro olayı yeni olan Bir durum bakalım ne zaman dikkatlice incelenecek.
Temu tarafından 1050 TL lik olup iptal edilen ve gerekçe olarak yeni mevzuat değişimi gösterilen siparişler de var.
Wincredit çıkmıyor ben de çıkması için ne yapabilirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu kazanılan kredinin şartı vb var mı parçalı kullanım yada tamamını tek seferde?
-
Tamamı tek seferde. Amazon hediye çeki gibi.
Wincredit eskiden eksik jeton miktarını 950-1000 tl lik siparişe yetecek kadar ayarlıyordu.
Şimdi 119 jeton topla diyor. %4+50 jeton diyor.
Yani 1.725 liralık sipariş ver diyor. Bu nasıl bir saçmalık?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Temu kargo ortaklarında sıkıntı varmış gecikme olacakmış ama yine de zamanında teslim olacaktır diyor.
%100 kredi iade diyor . Altında not maksimum 460 TL kredi iadesi diyor. Hem 900 TL üstü alışveriş yapacaksın hem %100 diyeceksin ama maksimum sınırı koyacaksın hehe
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 22 Ocak 2025; 9:54:26 >
Bir arkadaş iki siparişte de oluyor demişti.
İlk sipariş alt limit kurtarır ise 575*0,04=23 jeton + 50 jeton = 73 jeton
İkinci siparişte oran %8 oluyormuş 575*0,08 = 46 jeton
Toplam 73 + 46 = 119 olabilir, denemek lazım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X