Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (275. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.494
Cevap
330
Favori
405.216
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
Giriş
    2 ayrı sipariş geçtim.4 pakete böldüler havaalanında bekliyor bakalım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • caraxesss C kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun kardeşim.birşey sorucam herkes siparişlerin bölünmesinden bahsediyor.onu nerden görüyorsunuz.

çünkü ben eşimin hesabından hem ocak 24 ve ocak 25 de sipariş verdim.

birde niye bölünüyor siparişler acaba bazı ürünleriniz karayol ile olduğundan dolayı

bu arada karayol ile olan ürünler daha ucuz oluyor ama geliş süresi daha fazlaymış ben hiç karayol ile sipariş vermedim.

örnek lastik şişirme kompresör almak istiyorum eğer uçak ile sipariş veririsem arada 200tl fark var.

karayolu ile hiç siparişiniz oldumu

• GorilK G kullanıcısına yanıt

Siparişlerin Çin'den Almanya'ya, oradan da büyük olasılıkla MNG Kargo uçağıyla İstanbul'a getirildiğini söyleyen benim ama uçuşların haftada bir ya da iki olduğunu ben söylemedim. Kargo uçuşları genelde tarifeli yolcu uçuşları gibi olmuyor. Kargo talebi varsa ve de uçak müsaitliğine göre haftada 1-2-3 de olabilir. Bu dediğim hem Çin-Almanya, hem de Almanya-İstanbul arasındaki kargo uçuşları için geçerlidir.

Benim siparişim için 23 Ocakta belgelerin iletildiği belirtilmekte ama paket halen Çin'de bir yerde ama henüz Çin'den uçulacak havalimanında değil. Uçak Çin'den havalandıktan sonra ortalama 14-15 saat içinde Almanya'ya inmiş oluyor. Almanya'da kalış süresi MNG Kargo'nun uçuş günü/saatine göre fark edebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mafaky -- 26 Ocak 2025; 9:27:33 >
  • Arkadaşlar iyi pazarlar benim sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim

Eşimin hesabından Ocak 24 ve Ocak 25 de ayrı günlerde sipariş verdim

Takipe bakınca Sipariş verildi yazıyor.Sizce siparişler ayrı ayrı pakettemi gelir yoksa aynı mı ?Umarım ayrı ayrı gelir.

Peki gümrükte sorun olur mu ?(2 paket aynı anda gümrüğe girecek).zaten bu siparişler 2.ci ve 3.cü haklarım eşimin hesabında

Bu eşimin hesabında ilk siparişim 6 ocakta vermiştim.-gümrükleme şirketi tarafından 16 ocakta alındı yazıyor.Beyan gönderildi yazmıyor genelde diğer siparişlerde beyan göderildi yazardı.

Yukarda deiğim gibi 2.ci ve 3.cü siparişlerim 24 ve 25 ocak.Benim 2 sipariş hakkım daha var ,öyle değilmi?Eğere ben 2 sipariş hakkımı daha kullanırsam .Şubat ayında hangi gün tekrar sipariş verebilirim?(16 şubatta mı)eğer 16 şubatsa 2 gün daha geçmesini beklerim.

Keşke hangi ayda siparişin verildiği gün sayılsaydı bizlerde daha rahat şekilde hesaplardık.

Kusura bakmayın devamlı soruyorum yanlış hata yapıp sonra gümrükle uğraşmak istemiyorum .

Bu kargolar İstanbul gümrüğüne mi geliyor.Telefon numarasını bulsam arayıp tam net şekilde sorularımı sormak istiyorum

teşekkür ederim bana yardımcı olan arkadaşlara

• gorksman G kullanıcısına yanıt
    Karayolu ile hiç siparişim olmadı.Siparişler kısmına girdiğinizde direkt böyle gözüküyor bölündüğünde

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

• caraxesss C kullanıcısına yanıt

ilk defa gördüm ,bu arada araştırma yaptım bilmiyorum ne kadar doğru

Farklı Depolardan Gönderim: Temu, büyük bir platform olduğu için ürünler farklı depolardan gönderilebilir. Eğer siparişin içinde farklı yerlerde bulunan ürünler varsa, bunlar ayrı ayrı sevk edilebilir.

Ürünlerin Farklı Teslimat Zamanları: Bazı ürünler stokta anında bulunabilirken, diğerleri tedarik sürecinde olabilir. Bu durumda, stoktaki ürünler hemen gönderilir, diğerleri ise daha sonra gönderilebilir.

Kargo Şirketinin Durumu: Kargo şirketinin kapasitesi, paketlerin ağırlığı ya da boyutu nedeniyle de siparişin parçalara ayrılması mümkün olabilir.

• Karayoluyla sipariş verecekler için bilgilendirme yapayım 3 ocak da sipariş vermiştim 10 günde kazakistana vardı yaklaşık 20 gündür de kazakistanın için de gezip duruyor acelesi olmayanlar sipariş versin gelirse buradan yazarım

• bbaday kullanıcısına yanıt
    Benimki 2 günde kazakistana geçti. İyi bari maks 10 güne gelir madem dedim.

12 gündür kazakistanda dolaşıyor benimki de 🤣 bi de her gün bildirim yolluyor. Anladım kazakistandasın 😅 şubat içinde gelirse öp başına koy valla

• bu hava pompası ile ben link kopyalayıp temuya yapıştırınca anca gitti, bende fiyat 630 tl görünüyor

• şu buruna takılan horlama önleyiciler işe yarıyor mu yoksa oyuncak mı?

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]
  • 
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.