a soracak olursanız TEMU'nun (hatta Ali Express'in) Türkiye'ye (ya da İstanbul'a) Çin'den siparişleri getiren direkt uçuşları yok. Siparişler Çin'den DHL Express'in toplu kargo uçuşlarıyla Almanya'ya getiriliyor (Köln ya da Leipzig'e) ve buradan da MNG Kargo'nun seferiyle Türkiye'ye (İstanbul Havalimanına) uçuruluyor. Çin çıkışı olarak bu seferler haftada bir kere mi, birden fazla mı yapılmakta; orasını bilemiyorum... Son zamanlarda "kargo ortaklarımızdaki yoğunluk" konusu bu son 2 aya ilişkin bir yoğunluk olabilir. Önce bizim Yeni Yıl konumuz vardı, şimdi de Çin Yeni Yılı dönemindeyiz. Benim 17 Ocak'ta verdiğim ve 9 ayrı firmadan ürünlerin yer aldığı sipariş bana göre inanılmaz bir hızla 18 Ocak'ta toplanıp paketlendi ama henüz Çin'den çıkış havalimanına ulaştığı görülmemekte. Bakalım yarın durum değişecek mi? Geniş gövdeli kargo uçaklarıyla yapılan bu seferlerde TEMU belli bir hacim garantisi de vermiş olabilir. Böyle ise Çin'den çıkacak malların daha orada belli bir hacime kadar biriktirilmesi de söz konusu olabilir. Yani Çin'den Almanya'ya her gün sefer yapılıyorsa bile TEMU çıkışları bunlardan sadece birisine yükleniyor olabilir. Benzeri bir durum Almanya-Türkiye arasında da söz konusu olabilir. |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (274. sayfa)
-
-
sizin pakette gümrüğe takılacak bir şey var mıydı, özel değilse
-
bir de bazen %30 vs. indirim çıkıyor. istediğin üründe değişik oranlarda indirim yapıyor. o sayfaya gitmenin bir anahtar kelimesi var mı? ben çıktım yanlışlıkla tekrar gidemedim
-
Bir siparişi 3 kargoya bölmek nedir sizin yapacağınız işe ben
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
90 gün boyunca yararlanamazsınız diyordu ya belki ondan çıkmıyodur bana sepetimde bir sürü ürün var hergün kontrol ediyorum gelen giden bişey yok.
-
Gümrük beyanı bilgileri gönderildi kısmında kalan arkadaşlar sizinde kargo firmanız PTT olarak mı görünüyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet çoğu zaman Ptt firması görünüyor bende
-
Bugün çinden Uçak kalkmıştır gözümüz aydın
Bu arada 1050tl den 1075tl ye güncellenmiştir .
-
uygulamayı kapatıp geri girin .ben hiç bir zaman yararlanmamıştım bilmiyordum indirim kupon olaylarını.ne zaman kapatıp tekrar Temuya girsem bana aynı şeyleri teklif ediyordu
belki sizdede çalışabilir
-
-
uygulama dan siz mesajlar promosyonlar bölümüne bakin
Wincredit kampanyasına katılan sonra kampanya bitti yazıp tekrar kampanya çıkan var mı ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Uçağın her hafta kalktığı bir gün var mı? Yukarıda çarşamba günleri kalkıyor gibi yorum okumuştum
-
Bende 457
Kişiye özel olabilir mi acaba 228 göründü
Daha önce sipariş vermeyenlere özel sanırım.
hocam çıkmadı bana çok acil lazım acabab kalmadı mı
-
Merhaba geç saatler ama siparişim önce gümrükleme işleminden geçmiş sonra yük terminaline ulaşmış. Burdan şunu anlamam gerekiyor herhalde üstte bir yerde bir hocamız Çin'den Leipzig veya Köln ne ordan da Türkiye ye taşındığını belirtmişti. Uçuşların haftada 2 ye çıktığını ve 2 gün önce uçuş olacağını söylemişti ve gerçekten oldu. O zaman o hocamızın dediklerinden yola çıkarak ürünün terminalde beklediğini ve ortalama ya 3 yada 4 saate Türkiye ye varacağını öngörüyorum. Yarın uçak kalkar bence . Bu arada baya hızlı geldi yük uçağı Almanya'ya çünkü 23-24 saat filan diyordu mesafe olarak 15 saatte Almanya'ya vardı kargolar. Neyse uzun tuttum ama inşallah herkesin kargosu sapasağlamdır ve yarın uçaklar Türkiye'ye kalkmak üzere yola çıkar ve elimize ulaşır beklediğimiz kargolar iyi forumlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben devamlı takip ediyorum efendim.ilk zamanlar haftada 2 kereydi sonra haftada 1 e düştü en son baktığımda haftada 2 oldu.benim en büyük korkum çinde yeni salgın varmış.Eğer ne kadar doğruysa ilerleyen zamanda belki uçuşlar dahada azalabşlşr
eğer bir ürüne ihtiyacınız varsa ve fiyatı iyiyse bence kaçırmayın kimse bilemez yarın bir gün ne olacağını.Belki alışveriş limitleri dahada düşer ,yeni salgınlar v.b
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X