< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (295. sayfa)
-
-
İki sefer 1000 kredi 1 sefer 500 kredi arada çark çevir % lik kredi kampanyasi çıkıyor genel de iki ürün bedava ve 2000 kupon geliyor. Akşam çark cevir geldi 24 saat süre yazıyordu yanlışlıkla çıktım kayboldu ne yazınca geliyor claim kredi, kredi fırsatı, topla falan yazınca çıkmıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
merhaba.kredi fırsatında kazandığımız kredinin son tarihi falan var mı? ne zamana kadar geçerli?
-
Link Varmı Hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynısını yaşıyorum 11 ocakta alıp birkaç sonra iptal etmiştim. Enpara bana da aynı yanıtları verdi. Aynen ben de iade etmezdim.
Yalnız şöyle birşey var, ben akıllanmadım yine sipariş verdim. 1 ürünü yanlış sipariş vermişim iade ettim hesabıma hemen geçmiş. Yine enpara. Enpara ya da bankalarla alakalı olduğunu düşünmüyorum sorun ödeme aracı kurumla. İlki sipay diğeri iyzico.
İade gelirse beni de haberdar edin hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sipay temu yaziyor ekstrede.
sipay hesabimi yeni actim sayilir. onayli degil sadece youtube odemesi icin kullaniyorum.
ne yapmak gerekir acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Genel olarak F/P ürünler paylaşmışsınız.
Bire bir aynı fan ve gözlükten bende aldım ikisinden de aşırı memnunum.
Fan çok iyi,gözlükte gerçekten UV korumalı ve kadın erkek %90 herkesin yüzüne gidebilecek bir tasarımı var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X