Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (295. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.888
Cevap
345
Favori
426.397
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Vergi dahil mi yoksa hariç mi hocam o 1280 liraya?

Siz alınmayın. Çünkü o 27 Euro içine daha verginin dahil olmadığını bile bilmeyenlere laf anlatmaya çalışıyoruz epeydir burada.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İki sefer 1000 kredi 1 sefer 500 kredi arada çark çevir % lik kredi kampanyasi çıkıyor genel de iki ürün bedava ve 2000 kupon geliyor. Akşam çark cevir geldi 24 saat süre yazıyordu yanlışlıkla çıktım kayboldu ne yazınca geliyor claim kredi, kredi fırsatı, topla falan yazınca çıkmıyor

• merhaba.kredi fırsatında kazandığımız kredinin son tarihi falan var mı? ne zamana kadar geçerli?

• mytra kullanıcısına yanıt
    Link Varmı Hocam

• aslimdayok kullanıcısına yanıt

Aynısını yaşıyorum 11 ocakta alıp birkaç sonra iptal etmiştim. Enpara bana da aynı yanıtları verdi. Aynen ben de iade etmezdim.

Yalnız şöyle birşey var, ben akıllanmadım yine sipariş verdim. 1 ürünü yanlış sipariş vermişim iade ettim hesabıma hemen geçmiş. Yine enpara. Enpara ya da bankalarla alakalı olduğunu düşünmüyorum sorun ödeme aracı kurumla. İlki sipay diğeri iyzico.

İade gelirse beni de haberdar edin hocam 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetcs kullanıcısına yanıt

sipay temu yaziyor ekstrede.

sipay hesabimi yeni actim sayilir. onayli degil sadece youtube odemesi icin kullaniyorum.

ne yapmak gerekir acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TeNNiSeR kullanıcısına yanıt

Genel olarak F/P ürünler paylaşmışsınız.

Bire bir aynı fan ve gözlükten bende aldım ikisinden de aşırı memnunum.

Fan çok iyi,gözlükte gerçekten UV korumalı ve kadın erkek %90 herkesin yüzüne gidebilecek bir tasarımı var.

• 
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.