Maalesef Art niyetli çok arkadaşımız var bununda b.kunu çıkardılar sagolsunlar neyse artık herkess ona göre sipariş oluşturur kredi kampanyası vs gelirse < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (291. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/Forum-Android.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
hocam bazı arkadaşlar defalarca iade almış derken umarım beni kasdetmemişsinizdir.
benim 4 ürün bozuktu bende iade olayını yeni öğrendim son 2 ürünü iade ettim (çocuk kız saati ve başka çocuk erkek saati bozuk geldiler) ,ben burdaki çocukları sevindirmek amaçlı saatler almıştım.evet kötü niyetli insanlar var ne yazıkki .Adamın biri vidyoda anlatıyor ne pislik yapılacağını ,bunuda yayınlıyor sanki birşeymiş gibi.dün birşey paylaşmıştım burdaki arkadaşlara yardımcı olurum diye.bir bana bunu yazmış (Başka işiniz yok mu 2 saat görğştünüz mh ile, burayı da meşgul ediyosunuz sayfa sayfa kayda değer bi bilgi yazmadan kendi kişisel kargo bilgilerinizi mh ile yazışmalarınızı sayfa sayfa okumak zorunda değiliz, kaç sayfadır dikkatimi çekiyor yeter ama salın burayı bi) ne diyeceğimi bilemiyorum ama güzel cevabını verdim fazla kırmak istemedim kalbini.
Temu zaten birçok güzellikte bulunuyor.Çark credit ,kupon ismini unuttuğum ve kargo bedava.Ne yazıkki kötü niyetli insanlar sayesinde firmalar batıyor yada çekiliyorlar.
hocam birşey söylemek istiyorum ben çift yabancı .(Eşimde yabancı ) uyruk önemli değil.biz arabamızı satarken ,alıcı kişi asla test etmeden parayı verip sonra aracını alıp gider.Diyeceğim bu kadar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorksman -- 9 Şubat 2025; 18:30:43 >
-
Kredi fırsatı bölümünde sepetimdeki ürünü bulamıyorum. Ürün kodu ile arattığımda veya tr-eng kelimelerle arattığımda, tek tek ürünleri gezdiğimde dahi bulamıyorum bu ürünü. 100 liralık bir termometre altı üstü.. nasıl ekleyeceğim bunu siparişime bilen var mı?
-
ilk önce sepetinizde olacak.Ama seçili olmasın .ürünleriniz sepette hiçbir ürün seçili olmamalı
sonra tekrar deneyin efendim
-
hocam siz ne zaman iade ettiniz bugün yazmıştınız kızınıza doğum günü hediye almıştınız bozuk çıktı demiştiniz.onları mı iade ettiniz
-
farklı bir yaklaşım, teşekkür ederim bir de seçili olmadan deneyeceğim yarın.
-
rica ederim hocam
-
Bugün iade talebi oluşturdum. Yarın mngye vereceğim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tamam İade edersiniz herkesin hakkı sen ben sorun değil sonuçta her ürün çokta iyi değil , mikroskop aldım mercekten hiçbir şey gözükmüyor 400 TL ye yakın mesela onu direk göndereceğim 100-200 Luk urunu sallamiyorum zaten ama bir baktigimda vergi vs derken bir dünya para harcamışiz , bu arada bende kredi ile alıyorum çoğu şeyi ama bu tüketim çılgınlığı oldu bizde hergun uygulamaya bakıyorum :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba 11 Ocak tarihinde temudan ilk defa sipariş verdim, sonra almaktan vazgectim aynı gün, 2 saat bile geçmemiştir siparişi iptal ettim. Ancak bugün oldu para iadesi yatmadı. ENPARA sanal kredi kartını kullandım, enparaya da yazdım bizde bir iade görünmüyor diyor. Temu aynı gün iade ettik diyor bir belge veriyor.
Süreç nasıl işliyor? Rica etsem bilen biri yardımcı olabilir mi?
Ayni durumdayiz chargeback yapmak uzereyim
Temu garantide anlık yansıyor ama diğer bankaları bilmiyorum bankayla ilgili bir durum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benimde 1 hafta oldu ne yapabilirizquote:
Orijinalden alıntı: Fundalinau
Merhaba 11 Ocak tarihinde temudan ilk defa sipariş verdim, sonra almaktan vazgectim aynı gün, 2 saat bile geçmemiştir siparişi iptal ettim. Ancak bugün oldu para iadesi yatmadı. ENPARA sanal kredi kartını kullandım, enparaya da yazdım bizde bir iade görünmüyor diyor. Temu aynı gün iade ettik diyor bir belge veriyor.
Süreç nasıl işliyor? Rica etsem bilen biri yardımcı olabilir mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam harcama itirazı da yaptım BDDKya şikayet oluşturun iade ederler dediler onu da yaptım yok hiçbirinden sonuç alamadım ben
bedavaödül yazınca çıkan sayfada en fazla 1025tl iade ediyormuş ama %100 kredi kazanmak için çevirin falan diyor. yani 1000tl sipariş verince çark çevittirecek, sonra çıkan oradan kredi mi verecek? ben alışverişin hepsini 1000tl kredi verecek diye anladım ama çevirin vs. yazısı görünce şüpheye düştüm, burdan sipariş veren oldu mu, ne oranda veriyor kredi?
-
Aynı durum, 12 ocak iptalim yatmadı. "Finans kurumlarınıza bağlı olarak genellikle en çok 30 gün" ibaresi var. Dolayısıyla 12 şubatı bekliyorum. Sonra itiraz edeceğim ben de.
hocam benim iadem çocuk saatiydi.fiyatı çok ucuzdu.50 tl .burdaki çocuklarlar olsun,burda çalışanların çocuklarına almıştım.belki ucuz ürünleri anında iade etmeye izin verebilir .Ben pahalı ürünü iade etmedim .zaten pahalı elektronik almıyorum .
bu arada iade ederken uyarıda da bulunmuştu.tam hatırlayamıyorum 90 gün birşeye katılamıyorsun diye pek hatırlamıyorum.sanırım kredi fırsatımıydı.birde kazanılan ödüllerde gidiyormuş.dediğim gibi 2 kez bana bozuk çocuk saati gelmişti.sizin durumunuzada üzüldüm hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorksman -- 10 Şubat 2025; 8:13:3 > -
Sizin de mi banka enpara? yani sadece enpara da mı sorun yaşıyoruz acaba
Yapıkredi
Çark çeviriyorsun siparişi verdikten sonra, verdiğin sipariş kaç TL ise kredi iadesi miktarı o hesap üzerinden oluyor. %30, %40, %50 ve %100 şeklinde çarkta hediyeler var ve çarkı çevirince buradakilerden birisini kazanıyorsun. Bana hep %30 çıkıyor, bir defa %40 çıktı. %100 kredi iadesi çıkması zaten %0.01 olasılıkdı diye hatırlıyorum, kampanyaya girince zaten kurallar vb. bir yer vardı orada çıkma olasılıkları da yazıyor. Ek olarak illede 1.000TL gibi bir sipariş vermek gerekmiyor, minimum sipariş miktarı yeterli ancak alacağın kredi iadesi de o miktar üzerinden gelecek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X