Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (290. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cebusta Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 13 Misafir (3 Mobil) - 11 Masaüstü3 Mobil
5 sn
5.976
Cevap
345
Favori
430.645
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam %50 kredi iadesini biliyorum .Eğer 1000 tli lik alışveriş yaparsanız size 500tl kredi olarak verecek.1 hafta boyunca

hergün claim credit yazıp ordan 1 hafta boyunca verilmiş olan kredileri toplamanız gerekmektedir

Diğerini tam yapıcakken vazgeçtim sepetimdeki ürünleri göremedim .

yine size kalmış.bir kaç sayfa geride arkadaşlar bahsetmişti geçmiş sayfalara bakarsanız hocam orda tam detaylı anlatımlar ve yorumlar var

• quote:

Orijinalden alıntı: gorksman

hocam wincredit yada kredi fırsatı en iyi avantaj

birde eğer ürünleriniz çok zaman alınca size 1 hafta geçerli %20 indirim kupon veriyorlar.

bende kredifırsatı kullanıyorum diğerlerini kullanmadım .

kredi fırsatı %50 kazanırsanız.1000tl lik alışverişinizde 500tl veriyor.Onuda hergün 1 hafta boyunca toplamanız gerek .(Taksit taksit)

aramaya kredi fırsatı yazın harcadıkça kazanıyorsunuz artık bu %40-45-50 olabilir

hergün toplamayı unutmayın 1 hafta boyunca

aynı şekilde kredi fırsatı arama kısmına yazınca tekrar çıkıyor.günlük para hediyelerinizi toplayın

Wincredit diye birşey görmedim çark çevirme geldi 3300 tl kredi falan yazıyor inanılmaz gıcık oldum uygulamaya. Yeni üyelik açsam güzel bir kupon varmıdır ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• brutal55 kullanıcısına yanıt

pardon hocam kredi fırsatı olacaktı

aramaya kredi fırsatı yazın artık %40-45-50 çıkabilir

alışverişiniz yapın hergün toplamak için tekrar kredi fırsatı yazmanız gerek (Alına tıklamanız gerek unutmayın )

hocam çark çevirme yapmadım dediğim gibi kredi fırsatı iyi ben de onu yeni kullanmaya başladım

yeni kuponlar oluyor ama youtubeda ki arkadaşları izleyin onlar size kod paylaşıyorlar yorumlarda iyice bakmanız gerek

yada youtube dan izleyin bende yeni başladım Temu alışverişine burda bazı şeyleri öğrendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorksman -- 9 Şubat 2025; 11:17:39 >
  • İade ile ilgili sorun yaşayan varmı ?
    Yada iade sürecini nasıl yapıyorsunuz?
    Geçen ay 1 tane üründe sorun yaşadım iade edeyim dedim temu kredisi verdi ürün bende kaldı çöp oldu.
    Şimdi 180 TL lik ürünü iade için başvurdum MNG iade diyor geçen seferki 440 TL lik ürün du şimdi 180 TL lik ürün anlamadım bu Temunun olayını
    Tabi ifadeden vazgeçtim sonuçta çoğu şeyi uyguna alıyoruz hala . Varmı iade sorunu yaşayan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

pardon hocam kredi fırsatı olacaktı

aramaya kredi fırsatı yazın artık %40-45-50 çıkabilir

alışverişiniz yapın hergün toplamak için tekrar kredi fırsatı yazmanız gerek (Alına tıklamanız gerek unutmayın )

hocam çark çevirme yapmadım dediğim gibi kredi fırsatı iyi ben de onu yeni kullanmaya başladım

yeni kuponlar oluyor ama youtubeda ki arkadaşları izleyin onlar size kod paylaşıyorlar yorumlarda iyice bakmanız gerek

yada youtube dan izleyin bende yeni başladım Temu alışverişine burda bazı şeyleri öğrendim

Bu yöntemle bir sonraki siparişte kullanmak için kupon mu veriyor hocam %50 falan gibi?

Hocam ben kendimden anlatım

ben alışveriş yapmadan önce sepetime ürünlerimi doldurdum

sonra arama bölmünden kredi fırsatı yazdım

bana %40 çıktı

bunu

ilk gün 9.40tl

2.ci gün 23.51

3.gün 23.51tl

4.cü gün 37.61 tl

5.ci gün 94.04

6.cı gün 117.55tl

7.ci gün 164.61 tl çıktı

ama hergün kazandığınız miktar parayı almanız gerek .

Yani diyelim bugün ilk gün size 9.40tl çıktı (AL) tıklayın

ertesi gün yine kredi fırsatı yazın

2.ci günü toplayın

aynı şekilde 1 hafta boyunca verilen miktar parayı toplayın

1 hafta bitince alışveriş yapıcağiniz zaman size vermiş olduğu toplam 470.23 tl yi diyelim 1000tl lik sepetinizde ürün var.ve 1000 tl den 470.23 tl sini düşüyor

siz 529.77 tl göreceksiniz.Ödeme kısmına geçincede %60 vergi eklenmekte hocam

Diyelim kargonuz 5 gün yada 1 hafta çinde

üstte kulaklık var TIKLAYIN

geciken ürününüze tıklayın -en alt sayfaya inin bize ulaşına tıklayın

orda size seçenek çıkacak.

gönderi sürecini hızlandırın bunu bir kaç kez yaparsanız size %20 indirim verecek (süreniz 1 hafta)

diyelim siz yukarda anlattığım kredi fırsatından 500 tl kazandınız 1 haftada.

sonra başka sipariş vereceksiniz

1000tl lik siparişinizden de %20 indirim alıyorsunuz buda 200tl

sonra 500+200=700tl indirimli almış olacaksınız

ilk önce kredi fırsatını yapın.gecikmede dediğimi yapın %20 kupon kullanın

sonraki siparişinizde her ikisini birleştirin.

Benim bildiğim bu

Bu arada bu açık yada hile değil.Temunun kendi rızasıyla veriyor

sorunuz olursa yazın efendim

• freedom058 kullanıcısına yanıt

Çocuk icin LEGO teknike benzer bir araba aldım. Muhtemelen çocuk yaparken parçaları karıştırdı. Birkaç fazla parça var, ama ihtiyacım olan parça eksikti. İade kısmına girip durumu anlatıp resim çektim eksik parçaları. Birkaç dakika sonra kredi kartına ücret ve vergisi iade oldu. Birkaç ürün daha vardı başka zaman aldığım 50 liralık. Kargoda kırılmış yine 5 dk da iade oldu.

İade edince kargo yapmiyorsunuz ürün sizde kaliyor

• quote:

Hocam ben kendimden anlatım

ben alışveriş yapmadan önce sepetime ürünlerimi doldurdum

sonra arama bölmünden kredi fırsatı yazdım

bana %40 çıktı

bunu

ilk gün 9.40tl

2.ci gün 23.51

3.gün 23.51tl

4.cü gün 37.61 tl

5.ci gün 94.04

6.cı gün 117.55tl

7.ci gün 164.61 tl çıktı

ama hergün kazandığınız miktar parayı almanız gerek .

Yani diyelim bugün ilk gün size 9.40tl çıktı (AL) tıklayın

ertesi gün yine kredi fırsatı yazın

2.ci günü toplayın

aynı şekilde 1 hafta boyunca verilen miktar parayı toplayın

1 hafta bitince alışveriş yapıcağiniz zaman size vermiş olduğu toplam 470.23 tl yi diyelim 1000tl lik sepetinizde ürün var.ve 1000 tl den 470.23 tl sini düşüyor

siz 529.77 tl göreceksiniz.Ödeme kısmına geçincede %60 vergi eklenmekte hocam

Diyelim kargonuz 5 gün yada 1 hafta çinde

üstte kulaklık var TIKLAYIN

geciken ürününüze tıklayın -en alt sayfaya inin bize ulaşına tıklayın

orda size seçenek çıkacak.

gönderi sürecini hızlandırın bunu bir kaç kez yaparsanız size %20 indirim verecek (süreniz 1 hafta)

diyelim siz yukarda anlattığım kredi fırsatından 500 tl kazandınız 1 haftada.

sonra başka sipariş vereceksiniz

1000tl lik siparişinizden de %20 indirim alıyorsunuz buda 200tl

sonra 500+200=700tl indirimli almış olacaksınız

ilk önce kredi fırsatını yapın.gecikmede dediğimi yapın %20 kupon kullanın

sonraki siparişinizde her ikisini birleştirin.

Benim bildiğim bu

Bu arada bu açık yada hile değil.Temunun kendi rızasıyla veriyor

sorunuz olursa yazın efendim

Anladım hocam gayet güzel. İlk başta kredi fırsatı yazıp oradan sipariş oluşturmak gerekiyor sonra her gün girip 1 hafta o kredileri toplayacaz 2. Siparişte de o kredileri kullanabiliriz doğru değil mi hepsi?
    Peki ilk siparişte kullanabileceğim bir kupon olmazmı bu durumda

Evet hocam aynen sipariş vermeden önce dediklerimi yapın kredi fırsatı yazın %40-%50 kazanabilirsiniz.

1 hafta boyunca hergğn günlük toplamanız gerek.

İlk sipariş için var hocam ben bir kaç youtube da gördüm.

siz youtube da abonesi en fazla olan youtuberları izleyin onlar size anlatıyor vidyoda ,yorum kısmında ne yapılması gerek ,kodları paylaşıyorlar

bende yeni kredi fırsatı ile tanıştım.

Hocam yurtdışında yeni üyelere 200 Euro ya kadar hediye çeki vermekte.

dediğim gibi bir araştırma yapmanız gerek yeni üyelikle ilgili.Ama vidyoları dikkatlice izleyin sadece bir vidyo değil bir kaç vidyo izleyin ve yorumlarıda okuyun hocam .

keşke bilgim olsaydı size daha çok yardımcı olabilmek isterdim

• Arkadaşlar gümrük sınırı nedir en son 27 Euro +3 euro da kargo parası ile 30 euro sınırını aşmamak gerekiyor idi şu anda da gümrük koşulları aynı mı ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • harce74 kullanıcısına yanıt

İyi pazarlar Hocam bende bu soruyu youtuber alışveriş yapanlara ve burda da sormuştum.

Temu 1050tl den 1075 tl ye en yüksek limit

ama 1075 tl =28.94 Euro ediyor.

Açıkcası hocam ben 26 yada en fazla 26.50 Euroluk veriyorum ne olur ne olmaz.

Bugün bir sipariş daha verdim toplam 27.04 Euroydu açıkcası 26.50 Euroluk olarak tekrardan sepetteki ürünleri ona göre hesaplayıp verdim

Şimdiye kadar kimsede sorun çıkmadı yine size kalmış.

Bilemeyiz belki bir anda Temuyada yazılı belge gelir yada bu yeni yasa ,o zaman uğraş babam uğraş

size kalmış hocam

• gorksman G kullanıcısına yanıt
    Hocam ben en son temudan siparişim aralık ayının son günlerinde gelmiş idi o zaman sadece 30 Euro sınırı aşmamak gerekiyordu daha sonradan 3 Euro luk kargo ücreti ile 30 Euro aşılmamalı denildi şimdi diyelim dediğiniz gibi 26,5 Euro yu aşmadan ürün aldım 3 Euro kargo parasını kurye istedimi yakın zamanda verdiğiniz siparişlerden bazı yotuberlar kargo ücretsiz olsa bile 3 Euro kargo parası ödeyeceksiniz filan diyor onlar çoğu sponsor ile ürünleri aldığı için süreci tam bilmiyorlar gibi ?

• harce74 kullanıcısına yanıt

hocam kuryeye para vermiyorsunuz asla.ben devamlı sipariş veriyorum.Çoğu youtuberlarda bilmiyorlar.ondan dolayı dedim bir kaç youtuberı izleyin.

sanırım 3 Euro olayı diğer alix gibi siteler .(ama bilemeyiz yarın bir gün temu içinde geçerli olabilir)

kargoya para ödemiyorsunuz.hatta Temunun göndermiş olduğu kargo takipten bakın.orda detaylı bilgi olacak.karşı ödemeli diye.Siz yine ne olur ne olmaz ekran fotosunu alın hocam.Bana daha önceden olmuştu kargo ile değil başka sebepten .ödememem gereken evrak vardı benden ücret almıştı hemde bayağı fazla para ödedim bundan 3 sene önce 250tl ye yakın bir para.hocam o zaman yabancı pasport ile ilgiliydi.konsolosluk para ödemiyorsun demişti.(konsolosluk 20-25 dolar almıştı kargo ücreti)pasaport geldiğinde dünya kadar para aldı.hiç bir belgede vermedi.yine tedbirli olun .insandan insana değişiyor hocam

hatta diyelim yok vereceksin ses kayıt vidyoda al .ben o zaman ağır ilaçlar kullanıyordum düşünemedim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorksman -- 9 Şubat 2025; 13:24:51 >

• gorksman G kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kızıma doğumgünü için hediye almıştım ancak ürünün ufak bir parçası kırık geldi, bir parçanın ışığı az yanıyor. İlk defa iade istedim. MNG kargoya teslim edin diyor. İademin sorunsuz olması için bana tavsıyeniz var mı, nelere dikkat etmem gerekiyor?

• ernaltnts kullanıcısına yanıt

Bende aynı şekilde sorun oldu ürünü çöpe attım :)

Sanırsam artık ufak urunlerde bile artık MNG kargoya vermemiz gerekiyor. Bazı arkadaşlar iade etmeden defelarca iade almışlar bize denk geldi iade süreci , başka varmı aynı sorunlari yaşayan ?

ben de hem ürün eksik 450 civarı oradan çaktılar. 300tllik hasarlı ürünü de resimlerini çekip attım 50 tl iade edelim dediler. Tüm iade için gönderin dediler.Ben de göndericem çünkü beğenmediğim şeyler de var. Bizim Türkler ne yaptılarsa eksik ürünü bile umursamıyorlar. Kredi kampanyasız falan kullanmamak lazım bence artık

Benim ilk iade talebim. 1600 tl lik ürün. Ama bana ders oldu, burdan incik boncuk harici daha Siparişim olmaz.

• 
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.