Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (289. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
18 Misafir (9 Mobil) - 9 Masaüstü9 Mobil
5 sn
5.976
Cevap
345
Favori
430.628
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Olur sıkıntı olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk alışveri ve toplamda 5 parça sipariş toplamı 1127 tl yasal sınırı geçiyor mu? 700 tl temu indirim kodunu da kullanamıyorum. Çözüm nedir?

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]
  • someone74 kullanıcısına yanıt

hayır satış fiyatı önemli.1075 tl ye kadar sipariş verebilirsiniz.ek vergi ile 1600 küsür oluyor.zaten Temu uyarır sizi üst limiti geçerseniz

• Arkadaşlar bugün Temu müşteri hizmetleri ile belki 2 saatten fazla toplam 4 görüşmem oldum.

Uçuşları sordum ve neden zaman aldığını sordum .Gümrükte aşırı yoğunluk var ondan dolayı Türkiye gümrüğünde zaman almaktaymış.

Adamlar son derece kibar ve saygılılar.Her soruma cevap verdiler.Eğer sizlerinde sorusu olursa Müşteri hizmetlerine bağlanın 

Mng kargosu olanlar 10 şubatta saat 1:30 da uçuşları olacak

Aras ve ptt daha belli değil.(Belki onları da birleştirebilirler) her zaman bütün kargoların hepsi tek uçakla gönderilmiyor

Ayda 5 siparişi 4 faklı kişiye sordum .Endişe yapmayın dedi.Temu ciddi şekilde takip ediyor.Ancak sadece Temu üzerinden sipariş verdiyseniz eğer diğer sitelerden de verdiyseniz Temu size garanti veremez ve gümrükte takılır dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorksman -- 8 Şubat 2025; 21:1:3 >

• Bugün 14 gün oldu hala Çin’den çıkamadı kargom ülke içi sevkiyatta diyor hala

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rechargeable R kullanıcısına yanıt

Hocam sizin sorunuzu en iyi müşteri hizmetleri bilir ,Lütfen onlarla görüşün üstte ben paylaştım,her sorunuzun cevabını onlar biliyorlar.

Çok yoğunluk var hocam .Temu sadece Türkiyeye değil dünyanın her yerinden sipairişler geliyor.Günde milyonlarca sipariş alıyorlar ondan dolayı zaman almakta.

Türkiyedeki kargolar da gece gündüz demeden çalışmaktalar.

Transfer sürecinde

ÇIKIŞ ŞUBESİNDE;Kargoya ait irsaliye oluşturulmuştur.

İSTANBUL - BAŞAKŞEHİR

8 Şubat 2025, 0:01

ÇIKIŞ ŞUBESİNDE; Kargonuz çıkış şubesinden transfer merkezine gönderilmek üzere aracımıza yüklenmiştir.

İSTANBUL - BAŞAKŞEHİR

7 Şubat 2025, 19:38

YOLDA; Kargonuz çıkış transfer merkezinden varış transfer merkezine gönderiliyor.

İSTANBUL - BAŞAKŞEHİR

7 Şubat 2025, 19:38

Gümrük tarafından teslim ediliyor

7 Şubat 2025, 15:20

Benim kargomun 1 tanesi dğnden beridir kargo şirketi tarafından alınacak deniyor.çok yoğunluk var hocam .Ben diğer site ve yourumlarıda takip ediyorum .

Amerika olsun diğer ülkerler olsun onların kargoları da zaman almakta.

lütfen müsait zamanınızda Temu müşteri hizmetleri ile görüşün ve burdada paylaşın durumu

• 8 Şubat ta uçağa binecek dedi 18 şubata kadar elinizde olacak merak etmeyin dediler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rechargeable R kullanıcısına yanıt

anladım hocam

• gorksman G kullanıcısına yanıt
    Başka işiniz yok mu 2 saat görğştünüz mh ile, burayı da meşgul ediyosunuz sayfa sayfa kayda değer bi bilgi yazmadan kendi kişisel kargo bilgilerinizi mh ile yazışmalarınızı sayfa sayfa okumak zorunda değiliz, kaç sayfadır dikkatimi çekiyor yeter ama salın burayı bi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gorksman G kullanıcısına yanıt

Satış fiyatını 2 ürün daha ekleyerek 1033 e kadar çıkardım. Zaten 1050 üstünde sistem engel oluyor. Teşekkür ederim.

• arkadaşlar TEMU da 1075 TL'lik alışveriş yaptığımızda ne kadar gümrük vergisi ödüyoruz?

• Bunlardan hangisi daha avantajlı oluyor ?

Hiç kullanmadığım için soruyorum;

1000 TL kredi :Alışveriş sonrası bir sonraki alışveriş için 1000 TL indirim mi yapıyor ?

%50 kredi iadesi:Alışveriş sonrası bir sonraki alışveriş için 510 indirim mi yapıyor ?

• Musab kullanıcısına yanıt
    Yapamazsınız ki.

1050 den fazla izin vermiyor.

Artık 1075 TL olmuş ben yeni gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 9 Şubat 2025; 1:8:4 >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

yanlış yazmışım 1050 TL'nin altında olarak düzeltiyorum o halde

1050 TL ye 630 TL vergi ekleniyor.

%60 Çin'den gelen ürünlere vergi.

Pardon temu 1075 TL ye çıkarmış artık..

645 TL vergi ekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 9 Şubat 2025; 1:7:25 >
  • Arkadaşlar direk kullanabileceğimiz kupon yokmu abuk sabuk çarklar teklifler geliyor jeton falan hiçbirşey anlamıyorum ne kadar gıcık bir uygulama bu anlatabilecek birisi varmı en mantıklı nasıl almak lazım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar yeni üye olana bir sürü kod dağıtıyor temu fakat ben sanırım kod kullanmayı beceremedim, bu 670 tl lik alışveriş limitini tamamlayıp ürünleri tamamen ücretsiz almanın bir yolu var mı bu yüksek meblalı kodlarla yardımcı olursanız sevinirim. İlk kez alışveriş yapacağım.

hocam 1075 TL + 645 TL = 1720 TL

Yani, 1075 TL'nin %60'ı kadar vergi alındığında toplamda 1720 TL

• Ggratel111 G kullanıcısına yanıt

Kardeşim, okumak isteyenler okur, istemeyenler okuma zorunluluğu hissetmesin. Burada amaç, bilgi paylaşmak ve sorusu olanlara yardımcı olmaktır. Yeni katılan çok fazla arkadaşımız var ve burada amacımız, bu kişilerin sorularına çözüm bulmak, onları bilgilendirmektir.

Ben de Temuya'ya yeni katıldım ve birçok şeyi buradaki arkadaşların sayesinde öğrendim. Bu platformda edindiğim bilgiler, bana çok yardımcı oldu ve ben de şimdi başkalarına faydalı olmak istiyorum.

Benim paylaştığım bilgiler, gerçekten de önemli ve değerli. Bu platformda bir çok kişi, uçuşlar, gecikmeler ve benzeri konularda sorular soruyor. Lütfen yazdıklarımı dikkatlice bir kez daha gözden geçirin. “Kayda değer bilgi yok” demek gerçekten yanıltıcı olur. Amacımız burada birbirimize yardımcı olmak ve bilgi paylaşmak, boş laflardan kaçınmak gerekiyor.

Paylaştığım ekran görüntüleri, arkadaşların daha kolay anlaması için özenle seçildi. Hızla ve gereksiz şekilde agresif olmak yerine, biraz daha saygılı olmak hepimizin yararına olacaktır. Eğer siz de katkı sağlamak isterseniz, buradaki sorulara yanıt verin, destek olun. Hemen eleştiriden ziyade, faydalı olmayı düşünmek daha değerli olacaktır.

Geçmişte yaptığınız yorumları okudum; 3 yıl önce Kazakistan’da yaşadığınızı belirtmişsiniz. Eğer hâlâ oradaysanız, kargoların neden bu kadar uzun süre Kazakistan’da dolaştığını biraz açıklamanızı rica ediyorum. Çünkü burada pek çok kişi, kargoların neden 3 hafta boyunca orada beklediğini sorguluyor. Bu konuda yardımcı olursanız, çok daha faydalı olursunuz.

Bazı kişiler, paylaşımlarımın gereksiz olduğunu ifade etmişler. Ancak, eğer katkı sağlamak istiyorsanız, hep birlikte verimli bir ortam yaratabiliriz. Lütfen, hep birlikte birbirimize yardımcı olalım ve olumsuz yorumlar yerine, daha olumlu bir yaklaşım benimseyelim.

Anlayışınız için teşekkür ederim. Hep birlikte daha iyi bir ortam yaratmak ve birbirimize faydalı olmak dileğiyle, katkılarınızı bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorksman -- 9 Şubat 2025; 4:23:25 >

• brutal55 kullanıcısına yanıt

hocam wincredit yada kredi fırsatı en iyi avantaj

birde eğer ürünleriniz çok zaman alınca size 1 hafta geçerli %20 indirim kupon veriyorlar.

bende kredifırsatı kullanıyorum diğerlerini kullanmadım .

kredi fırsatı %50 kazanırsanız.1000tl lik alışverişinizde 500tl veriyor.Onuda hergün 1 hafta boyunca toplamanız gerek .(Taksit taksit)

aramaya kredi fırsatı yazın harcadıkça kazanıyorsunuz artık bu %40-45-50 olabilir

hergün toplamayı unutmayın 1 hafta boyunca

aynı şekilde kredi fırsatı arama kısmına yazınca tekrar çıkıyor.günlük para hediyelerinizi toplayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorksman -- 9 Şubat 2025; 11:9:10 >
  • 
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.