Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (287. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Jonathanlivinston , 21guns Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
5.732
Cevap
337
Favori
419.182
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Farmland oyununda %99.9 a geldim. Yarın yeni görevler açılacak bakalım bitirebilecek miyim.

• K4TL14M kullanıcısına yanıt

Hic ugrasma hocam, 99,95 oluyor sonra: En sonlara dogru da her sulamada 0,01 artiyor, tahmini 10000 kere felan sulama istiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ardaalisahin kullanıcısına yanıt
    Ben son kez yapacam sanıyodum tüh

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ma mi M kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyorsunuz. Eğer Ali express vergiyi bir şekilde geri alıyorsa alıcıya iade etmeli. Ama girerken vergi kesilen paket ile çıkarken giden iade paketi nasıl eşlestiriliyor, bilemedim.

Bu konuda yine de en iyisi TEMU. En azından her siparişten gelen krediler ile vergi yükünden kurtuluyorsunuz. Vergi dahil geri ödemesi sıkıntısız. Bir ürün ya da kargo sıkıntısı yaşadığınızda sizi kimseyle muhatap etmeden paranızı kredi olarak hesabınıza ekliyor.

Ama gerçekten de eski tadı kalmadı yurtdışı alışverişinin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gorksman G kullanıcısına yanıt

100 tl kredim vardı. Toplam sipariş 684 TL, 100 TL krediyi düşünce 584 TL oldu. Yani asıl sipariş 670 TL üzeri.

• caraxesss C kullanıcısına yanıt

Hocam sorum olacaktı .Siz nasıl canlı müşteri hizmetleri ile görüşme yaptınız.Bugün benimde kargom geldi.Poşette herhangi zarar yoktu.Sadece üstten bantlanmıştı.Sanırım açılıp bakılmış sonra bantlanmış.

Herneyse ben etrafımdaki çocukları sevindirmek için devamlı saat hediye ediyorum .Aldığım saatin bir tanesi darma dağın olmuştu.

İade edince fotoğraf ve vidyo attım karşımda herhangi canlı müşteri hizmeti yoktu parayı kredi kartına geri iade ettiler.

Bende canlı kişi yoktu .

Bu arada ben iadeyi kredi olarak alamıyorum eşimin hesabından bana direk kredi kartına yatırıyor.onu nasıl kredi olarak alabilirim.Karta yatırmasınlar.

yani siz ürünü göndermeden iade alıyorlarsa benim hesapta bir ib*elik var dicem artık yani. Adamlar eksik ürünü umursamıyorlar hatalı ürünüde umursamıyorlar.Neyse daha yorum yapmayacağımı...Hocam sizde Müşteri hizmetleri chatine bastıktan sonra temsilci falan yazın acentemiz ile sohbet et seçeneği çıkıyor chatte.

hocam Sipraişlerin kısmına tıklayın

orda hangi siparişiniz geldiyse ona tıklayın

sonra sipariş ayrıntıları var orta sayfa sağda tıklayın

en altta fiyat düzenleme bunu tekrar satın al iade et para iadesi yap yazıyor

iade et para iadesi yap tıklayın size ürünlerin resmi çıkacak alt sağda iade et para iadesi yazıyor tıklayın

size paketinizi aldınız mı ? diye soracak Evete tıklayın

altta para iadesi talebinde bulunun a tıklayın

bütün ürünleriniz sıralanacak hangi ürünse onu seçin

iade nedeni ne tıklayın .Ürün kusurlu veya çalışmıyor seçin

sonra 3 fotoğraf 1 vidyo isteyecek onları da yollayın bu kadar.

ben ilk defa sizden duydum canlı destek olayını.

haftalarca canlıya bağlanmaya çalıştım.soracak sorularım vardı .

bu kadar hocam umarım yardımcı olmuşumdur

benim ürünler şimdiye kadar 15 kez sipariş verdim 4 tanesini kırık geldi.

bende yeni öğrendim bu iade olayını .son 2 sipraişimi iade ettim .diğer ilkleri etmemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorksman -- 6 Şubat 2025; 20:8:49 >

hocam denedim ürünü geri gönderin diyorlar ben de göndericem zaten.benim mevzum gelmeyen ürünle. Teşekkürler.

hocam onu bilmiyorum.gelmeyen ürün problemi yaşamadım umarım yaşamamda .Belki ondan dolayı sizinki farklı olabilir .

aklınızda bulunsun dediklerim ilerde sorun yaşarsanız hiç bu kadar zahmet vermeden sorununuzu çözersiniz.

umarım tekrar yaşamazsınız

• Şu an üst limit hangi kurdan hesaplanıyor acaba? Aliexpresten sipariş geçeceğim ama çok sınırda 1120 tl de gümrükte kalır mı acaba?

• 
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.