Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (284. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cetera Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir (5 Mobil) - 6 Masaüstü5 Mobil
5 sn
5.678
Cevap
335
Favori
415.981
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
Giriş

Tamam ödül vereceksin kupon vereceksin anladık dümdüz ver ne diye yalandan çark çevirtiyorsun sonra ödül 2 ye katlandı falan yok ekstra indirimleri bul gibi şeylere giriyorsun ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paket Temu dan alındı olarak güncellendi bugün talep açtığım paket için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadşlar temudan ilk defa alışveriş yapacağım. 400 civarına 2 model uçak alacağım. Kampanlayarını hç bilmiyorum.Bunları daha indirimli alma yolu var mıdır?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba 30 ocakta 2 siparişim olmuştu arka arkaya, siparişlerimden birini 2'ye bölmüşler. 4 şubatta kargoya verildi. Bugün kredi ile tekrar sipariş verdim. 3 sipariş vermiş oldum. Şubat ayı için 2 sipariş hakkım mı kalmış oldu ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar dijital bir masa saati aldım. başka şeylerde almıştım. neyse saat çıkmadı geçenlerde de yazmıştım. Yazıyorum talep açıyorlar sonra yok biz gönderdik diyorlar. Başına hiç gelen var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Forum kültürü demek her hangi bir karşılık beklemeden yardımlaşmak demek.

Bende hep şimdiye kadar yardımcı olmaya çalıştım,hala da yardımcı olmaya calışıyorum zaten.Bende forumdan çok şey öğrendim.

Ama hep aynı sorular soruluyor,cevapları zaten önceki mesajlarda defalarca dile getirildi.Anlıyorum soru soran arkadaşların zamanı değerli ama ben dahil herkesin zamanı değerli!

Konunun en başına ve diğer mesajlara bakarsanız zaten aradığınız soruların %90'nun cevabına ulaşmış olacaksınız.

• caraxesss C kullanıcısına yanıt

yok olmadı geçmiş olsun.bundan sonra kamera kayıt ile her defasında açın efendim.bu konuda ne yapılması gerek hiç bilgim yok umarım başımada gelmez

• gorksman G kullanıcısına yanıt
    bizim 500tl yalan oldu yani

• Siparişimde bir ürünün parçaları eksik geldi.İade isteyeyim dedim. Ürünü göndermene gerek yok dedi Bir sıkıntı çıkar mı acaba vergi konusunda ? Parayı vergili şekilde temu kredisi olarak iade ettiler de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deportivo L.C. Tristan -- 4 Şubat 2025; 19:46:18 >
  • gorksman G kullanıcısına yanıt
    Kardeşimin telefonuna yeni indirmiştim Temuyu. Videodaki kod %40 civarı verdi.

Ürün alırken fiyat otomatik civarı düştü

• Neil Patrick Harris kullanıcısına yanıt

Gümrüğe girdiği anda aylık 5 adet sınırınız olur. Siz 2 sipariş vermişsiniz. Toplam 3 paket olarak göndermişler. Yani 2 paket hakkınız kalmış. Siz tek sipariş verirsiniz yine 2 paket olarak gönderebilirler. Eğer iki sipariş verecekseniz en temiz yöntemi başka isim ve TC ile sipariş vermeniz olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tearz -- 4 Şubat 2025; 19:53:37 >
  • Deportivo L.C. Tristan D kullanıcısına yanıt
    bana gelmeyen ürünün iadesini yapmıyorlar siz nasıl yaptınız?

• Temu dan ne kadarlık alışveriş yapabilirim maksimum 27 Euro vergi dahil mi oluyor yoksa vergi hariç mi oluyordu kafam karıştı da bu konuda tecrübesi olan paylaşırsa memnun olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rechargeable R kullanıcısına yanıt
    Vergi hariç. Zaten yasal sınırların üstüne çıkarsan ödemene izin vermiyor Temu.

• caraxesss C kullanıcısına yanıt
    İade seçeneğine tıkladık. Kredi olarak direkt temu hesabına geçti.Çok kolay oldu bende anlamadım.

• 
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.