Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (280. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: orijin , Halk Kütüphanecisi , Yunalii Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.682
Cevap
335
Favori
416.344
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neil Patrick Harris kullanıcısına yanıt

daha önceden arkadaşlar wincredit yada kredi fırsatı en iyi avantaj diye yazmışlardı

diğerlerine girmeyin demişlerdi.yinede geçmiş sayfaları okuyun

• gorksman G kullanıcısına yanıt
    Hocam sağolasın sabahtan beridir arıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • serdenboduroglu kullanıcısına yanıt
    Kredifırsatı veya claimcredit yazın. Sipariş verdiğiniz gun dahil 7 gunde alacaksınız. Almadığınız günler yanar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam ne su basmasi :) alacaginiz cihaz basinca gore hava verir. Kombi 5psi mi istiyor ona ayarlar basarsiniz. Bu lastik olmus top olmus farketmez. Onemli olan miktar. Benzinliktekiler ayari bozuk olabilir sadece.. su bastigivfalan yok. Ha kuru hava istiyorsan nitrojen bastir. Lastigin cok isinmayacagi icin gecte yipranir ama yol tutusu azalir.

Havasini indirmek istiyorsanda lastigin yarim agiz tak pompa ucunuz oyle yavas yavas iner ve tekrar gereken orana ayarlayip basarsin.

• Arkadaşlar merhaba oda sıcaklığını ve dışarıyı ölçen termometre benzer digital ürün var mı önereceğiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Halk Kütüphanecisi kullanıcısına yanıt

Hocam, demek istediğim şey, havadaki nemin sisteme karışmasından kaynaklanıyor. Hava tanklarında rutubet, yani nem birikmesi, özellikle kompresörün ortamda fazla nemli olduğu durumlarda meydana gelebilir. Bunu 13 yıl önce bir lastikçim söylemişti, o zaman lastiği değiştirecektim ve gerçekten içinde su vardı. Yani, normalde hava basarken bir yarım litre su falan basmak söz konusu değil. O zamanlar ben de nitrojen bastırıyordum, çünkü nitrojenin nem barındırmaması lastikler için daha sağlıklıydı. Şimdi ise başka bir şehirdeyim ve çevremde nitrojen basan bir yer olmadığı için, yine havalı kompresör kullanmak zorunda kaldım. O dönemde kendim de 50 ya da 80 litrelik bir tank kullanıyordum. Ne kadar dikkat etsem de, kullanmadığım zamanlarda tankın havasını boşaltıp, bir sonraki kullanımda temiz hava ile başlamaya özen göstersemde bildiğiniz sulu hava püskürtüyordu.En çok hava tabancasını kullanırdım tozlardan arınmak için.Havanın vurduğu yer nemli sulu oluyordu.Bu satılan cihazlar bin kat daha sağlıklı oluyor çünkü havayı toparlayacak bir tank mevcut değil.Cihaz çalışır çalışmaz direk dışardaki havayı lastiğe vuruyor ,eğer çok sisli havada kullanmazdım yada çiğli havalarda kesinlikle kullanılmaması gerek-ayrıca tozlu ortam ve bazen kum fırtasınası oluyor arabistandan gelen kahve rengi toz taneleri-o da cihaza ve lastiğe zararlı olur.Elektronik cihazların en büyük düşmanı rutubettir.Özür dilerim hocam fazla uzun oldu ben biraz konulara derin bakarım ve çok araştırırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorksman -- 31 Ocak 2025; 5:31:31 >

Hocam anliyorum. Tabir biraz kestirme olmus sadece :) havada nem mutlaka vardir. Ama bundan kacmak icin nitrojen basmani onermem. Al bir tane kompresor kendin hallet :)

Rica ederim. Ben n11 den almıştım şimdilik bi sorununu görmedim. Arabalarında dursun deyip kardeşlerime de almıştım. Aşağıya linkini bırakıyorum. 1 yıl önce 800 TL ye almıştım.

www.n11.com
    Neutron Taşınabilir Şarjlı Kompresör Lastik Hava Pompası Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/neutron-tasinabilir-sarjli-kompresor-lastik-hava-pompasi-39773379
  • Gelen ürünlerden bir tanesi eksik. Orada mı koymamışlardır yoksa yolda mı kaybolmuştur sizce? Temsilci kayıt açtı. Başına gelen var mı? Vergilerle beraberiz 450 tl civarı bir ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: caraxesss

Gelen ürünlerden bir tanesi eksik. Orada mı koymamışlardır yoksa yolda mı kaybolmuştur sizce? Temsilci kayıt açtı. Başına gelen var mı? Vergilerle beraberiz 450 tl civarı bir ürün

geçmiş olsun .pakette herhangi açılma varmıydı ,sonradan bantlanmışmıydı.başıma gelmedi ama ben hep açmadan önce kamera ile kayıt yapıyorum ,bu sadece Yurtdışı değil Türkiyedeki siparişlerdede.Eğer paket açılmamışsa unutmuşlardır diye tahmin ediyorum .Umarım sorunsuz paranızı alırsınız efendim

Kayıt altına almak hiç aklıma gelmedi.Yani sanırım açık değildi. Delik vardı. ama açılıp açılmadığından en değilim.Bir telefon kılıfımda hasarlı geldi onu da geri gönderin iadesini yapalım dediler. Ivır zıvır iyi geldide istediğim iki üründe talihsizlik yaşadım.

• caraxesss C kullanıcısına yanıt
    Telefon kılıfı için mi geri gönderim istediler sizden? Daha düne kadar 1000 liralık mouse ya da klavyelerin bile iadesini hemde uyduruk gerekçeler sunanları dahil, geri istemeden anında yapıyorlardı. Bizimkiler adamları da yıldırmışlar demek. Geçmiş olsun.

• mytra kullanıcısına yanıt
    Yok bana direkt iade edin dediler. iade gidincede siz yapmışsınız demeseler bari

geçmiş olsun hocam .siz birebir mi görüştünüz yoksa ,bendede bozuk ürünler gelmişti.Ben iade nasıl yapılır bilmiyorum yada nasıl birebir canlı müşteri hizmetlri ile görüşüldüğünü ilk kez duydum.

Şöyle profile girince sağ üstte kulaklık şekilde müşteri hizmetleri butonu var orada robota derdinizi anlatıyorsunuz o da temsilciye bağlanıyor ama temsilci de robot gibi gerçekten

anladım teşekkür ederim.lütfen haberdar edin iadenizi aldığınızda.sanırım verirler parayı.sorun olacağını sanmıyorum hocam .lütfen sonraki gelen ürünleri hep kamera ile açın.ilk önce paketi 360 derece iyi net çekin sonra paketinizi açarkende ürünleri çıkartırkende çekin.eğer sorun yoksa kayıdı silin .çok yardımı oluyor .Hele Türkiyede .bazen bozuk kırık ürün göndriyorlar.sonra uğraş babam uğraş

zaten iki siparişiminde yarısı gelmedi. ıvır zıvır için iyide ben mi bahtsızım ne sipariş vermek için aldığım ürünler sıkıntılı. Şimdi bir de dert anlatmaca.

Üstteki ürünü temudan almıştım. Normal el pompası ile bile basabilirsiniz.

Özel bir anahtara gerek yok sibobu değiştirmiş olabilir.

Hava basarken tesisattı boşaltıp kombide su yokken basmanız gerekiyor.

-Temiz su giriş vanasını kapatın.

-Kombi su doldurma vanasını açın.

-Musluktan sıcak su tarafını açın.

-Kombi basıncı düşer.

-Hava basarken musluk açık kalacak.

-Tankın üzerinden basınç değeri yazıyor o kadar basabilirsiniz.

-Sonra işlemleri tersine yapıp. Normal şekilde kombiye su dolduracaksınız.

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]
    TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzzd -- 31 Ocak 2025; 13:20:38 >

• 
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.