TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (282. sayfa)
-
-
3 ocak da sipariş vermiştim az once ekran resmini çektim halen kazakistan da geziyor belki 20 ayrı güncelleme aldı o ülkede,bence karayolu ile sipariş verecekler iyi düşünsün acelem yok dedim ancak gelip gelmeyeceği de muallak şu durum da
-
Haaa o kargonuzu hızlandırın bölümü onun için mi varmış.
Hiç denemedim zaten 8 -10 Güne geliyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bence gelir gelmesine ama ben vazgeçtim.teşekkür ederim
-
-
23 ocak siparişim. yarısı aras ile geldi yarısı mng ile gelmedi. attığım görselde ki gibi kaldı 5 gündür
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çinde yeni yıl tatili var gecikmeler normaldir. Martta normale döner diye tahmin ediyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
evet haklısınız bende yazmıştım önceden ama adamalar durmadan çalışıyor ben hayret ettim .hatta başka yabancı diğer çin sitesinin ilk sayfasında uyarı 7-10 gün tatil demişti.
hatta bugünde uçuşları oldu.
-
ben bütün hepsini bir uçağa yükleniyor sanmıştım.ptt ve araslar ayrı .dediğim gibi bugün ptt kargolarımın hepsi uçuştalar.sanırım bir sonraki uçağa yüklenecekler.Adamların sistemini anlamak için altyazı lazım. Ama iyi hızlı çalışıyorlar helal olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorksman -- 1 Şubat 2025; 19:46:46 > -
bir ürünümün eksik geldiğini söylemiştim talep açmışlardı talebi olumsuz şekilde kapatmışlar. ne yapmayalım? yerel bir firma da değil temsilcilerle anlaşamıyoruz
Paketi video kaydı ile açıyorum.
-
soğuk su mu içeyim? bankaya harcama itirazı falan yapsam.Yani gıcık oldum keşke yoldaki paketimi iptal edebilsem
quote:
Orijinalden alıntı: caraxesss
soğuk su mu içeyim? bankaya harcama itirazı falan yapsam.Yani gıcık oldum keşke yoldaki paketimi iptal edebilsemYanılmıyorsam burda geçmiş yorumlarda biri sipariş vermişti ve iptal etmişti.hatta şu soruyu sormuştu.İptal ettiğim paketim bana gelecek mi diye.Geçmiş sayfalara bakın yada aramadan da yazın.
bir yolu vardır sanırım .Ama bankadan kesilen ekstra ücreti alamıyorsunuz.1000 tl ye 140 tl alıyor benim banka her siparişte.kur farkından dolayı .yani iptal da etseniz yine kaybınız olacak efendim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorksman -- 2 Şubat 2025; 8:52:12 > -
Hic iade eden oldu mu ? Süreç nasil oluyor?
Bir üründe iade etmem gerek, Mng kargoya götür teslim et dediler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İade talebi oluşturduktan sonra ürünü güzelce paketleyip sistemin verdiği barkodlu iade numarası ile mng kargoya götürüp teslim ediyorsunuz, orada normal kargo gönderir gibi veriyorsunuz o şekilde iade süreci başlıyor.
-
Merhaba siparişi geçen hafta pazar günü verdim ama 5 gündür havalimanına ulaşmak için yola çıktıktan sonra hiçbir hareket yok bu normal mi acaba .
Kargoyu hızlandır bilmediğim için yapmadım o yüzden mi bu kadar ağır çalışıyor acaba .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi banka sizinki bilmiyorum, kur farkı bazı bankalarda olmuyormuş. Benim ki yapı kredi her 6-7 siparişte bir müşteri temsilcisi ile görüşüyorum, harcama itirazı yapacağımı söylüyorum, kur farkı olduğunu belirtiyorum, kayıt açıyor, bir kaç gün içinde 200-250 banka kredi kartına iade ediyor. Bilginiz olsun kur farkına katlanmak zorunda değilsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu farmland oyununda %100 e gelip hediyeleri alan varmı ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X