< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (283. sayfa)
-
-
99.95 teyim :))
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
%100 den sonra mı geldi bu hata?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aaa 😅😅
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
24 Ocak tarihinde verdiğim sipariş halen havalimanı deposuna taşıma halinde olarak gözüküyor ben ikinci bir farklı sipariş vermek istiyorum bunu temu eski siparişimle birleştirir mi yoksa ayrı ayrı mı gönderir bilgisi olan var mı gümrüğe takılmak istemiyorum.
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vamola44 -- 3 Şubat 2025; 7:33:50 > -
Bu paketlendi ise iki ayrı paket olarak işlem görüp öyle değerlendirme yapılabilir bence . Sonuçta sipariş tarihleri birbirinden oldukça farklı olacak çünkü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu arada Çin’de yılbaşı tatili imiş o yüzden bu kadar aksıyor kargolar bilen var mı bu konuyu acaba
Merhaba
evet çinde tatil ama Temuda halen hızlı çalışmalar devam etmekte.
Bunu nerden mi biliyorum ,verdiğim siparişlerden biliyorum.Şubat 1 de uçuş vardı Şubat 2 de havalanına ulaştı.31 ocakta Paket havalimanından ulaştı,uçuş beklemekte.30 ocakta Temu deposundan alındı.28 ocakta Gümrük beyanı bşlgşlerş gönderildi.27 ocakta sipariş nakil halinde.27 ocakta sipariş paketlendi.26 ocakta sipariş hazırlanıyor.Nerdeyse hergün bir hareketlilik olmuş
Diğer çin alışveriş sitesinin ilk sayfasında Uyarı yazısını görmüştüm.çinde 7-10 gün tatil olacağından bahsetti.
Ayrıca diğer sipairşlerime baktığımda bu tatil arasında bana bilgilendirmeler geldi.Depodadır-depodan alınıp uçağa yüklendi.Uçak uçuş beklemekte diye.
Zaten bir kaç güne tatilleri bitiyor.Uzama sebebi bir ara haftada 1 uçuş vardı şimdi haftada 2 uçuşlar olmakta.Günleri tam belli değil.Ayrıca az önce söylediğim gibi benim sipariş uçuşum 2 parçaya bölünmüştü ancak Ptt kargo firmasıyla gelmekte olan uçağa yüklendi aras kargo malesef yüklenmedi.Her iki siparişlerde depodaydı.Bu hafta aras kargo olan siparişim yüklenecek
-
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum daha öncedende bu soru cevaplanmıştı.Emin olmak istiyorum
24 ocak -25 ocakta toplam 2 adet sipariş verdim
Bu 2 siparişler 2 şer parçaya bölünmüşler toplam 4 parça olmuş.
Ptt ve aras kargo. Ptt kargolar sonu 808 aras kargolar sonu 111 numaralar .2 ptt kargo aynı takip numara 2 aras kargo aynı takip numara.
Şubat ayı için 2 mi hakkım gitmiş oluyor yoksa 4 mü.
Ben ilk defa bu durumla karşı karşıya kaldım.
Temu zaten uyarıyor 5 haktan fazla olursa asla izinde vermiyormuş,
ben hep Temudan vermeye başladım biliyorum Temu eğer başka siteden yapılan siparişleri takip etmiyor
Diğer sorum sizler sipariş verince ,üst üste mi sipariş veriyorsunuz yoksa ne kadar zaman sonra sipariş veriyorsunuz?Bu soruyu sorma sebebim sipariş verildikten bir kaç gün sonra ,bu 2 günde olabilir 5 günde olabilir Gümrük beyanı gönderilmekte.diyelim ben 5.ci siparişimi verdim.ertesi gün de bir sipariş daha verdim.Yalnız dediğim gibi bu 1 günde beyan bilgileri gönderilmedi.2 verdiğim sipariş beyan bilgileri 2-5 gün içinde gönderildi o zaman 5 .ci siparişi geçmiş oluyorum.Biraz karışık oldu.
o zaman beyan bilgileri gönderildiği zamanımı beklemem gerek.
Kusura bakmayın uzun oldu.sizler ne yapıyorsunuz.bu durumda .
-
Teşekkürler bunu bilmiyordum .
Benim de aras kargo o yüzden bekliyor demek ki .
Bana 8 şubatta uçak kalkacak diye bilgi verdikleri için öyle düşünmüştüm demek ki alakası yokmuş .
rica ederim efendim.Bende anlamadım ptt kargolar yüklendi .Benimde aras kargolarım beklemekte.
Eğer bayağı zaman geçtiyse Destekten-Destek merkezini seçin.sonra beklediğiniz siparişinize tıklayın.En altta inin BİZE ULAŞIN tıklayın.orda sorular var Paket nereye ulaştı ve lojistik sürecini hızlandırın.
Devamlı paket nereye ulaştı ya tıklayın .Bunu bir kaç kez yapın.Üst üste yapmanıza izin vermeyecek.uygumayı kapatın yada ana ekrana gelip size anlattıklarımı tekrar yapın.
size %20 indirim kuponu verecek .En azından bundan faydalanın.1 haftanız var kuponun bitmesine.
lojistik süresini hızlandırada bir kaç kez tıklayın.özel takip dosyası açılıyor.özel ilgileniyorlar.bana email bile geldi.bir tık sizinle birebir daha çok ilgileniyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorksman -- 3 Şubat 2025; 9:20:45 > -
Anladım oraya tekrar sorarım benim de iki siparişim vardı birer gün arayla .
İki paket olarak gözüküyor ikisi de bu demek oluyor ki ama tek bir kargo numarası var 4 kırılım var ama iki kargo paketi ile gelecek .
Bana dedikleri şu elektronik olanları ayrı pakete bir koyuyoruz ki daha güvenli gelsinler diye dediler .
Bence o kadar detay kırılıma bakar mi gümrük bilemiyorum .
Bende de şu anda %20 indirimim var ama kullansam mı kullanmasam mı bilemedim şu anda
Bu durum biraz farklı. Ben 5 gün ara ile 2 tane sipariş verdim. Her ikisi de iki pakete bölünüp Aras ve PTT ile kargoya verildi. Ama farklı siparişlerimden aynı kargo olanlar birleşti. Zamanında amazonda da farklı siparişteki ürünüm adet sınırından dolayı gümrükten geçemeyince diğer siparişteki ürünümle birleştiği için her ikisi de geçememiş oldu. Ama aylık adet sınırına takılmıyorsa sizin için bir problem olmaz.
-
Aynı adrese farklı isim ve kimlik numarasını kullanarak sipariş verin. Bölünecek mi korkusu kalkmış olur. Ne yapacakları belli olmuyor. @Rechargeable @gorksman
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tearz -- 3 Şubat 2025; 11:44:33 > -
öyle yaptım ben ve eşim başkada yok .2 kişiyiz
-
Arkadaşlar bunu buldum daha önceden bu konu açılmışmıydı bilemiyorum
Kuponların süresi 24 saattir. Eğer silinen kuponunuz olursa profilden > Canlı desteğe bağlanın “ kupon aktifleştir” yazıp gönderin . Aktif etmek istediğiniz kuponu seçin. Anında 1 haftalık daha süre tanıyorlar (Denedim oldu)
Videodaki kupon güncel çalışıyor aslın da ama şöyle “acs850026” bi kupon daha var. alışveriş yaparken son ödeme adımın da kupon kodu ekle adımına yapıştırıyorsun. %30-40 indirim sağlıyor. ( Yeni kullanıcı olmak şartı ile )
bu vidyoda anlatıyor daha önceden izleyen oldumu
In god we trustyoutubeTemu da nasıl bedava alışveriş yaptım ? Türkiye’nin en çok indirilen uygulaması  güncel yüksek oranlı indirim kuponu #temu #trending #alışveriş #temuhaul #temufindshttps://www.youtube.com/watch?si=rN32IXRxxmbsFDpo&v=WXVm5joNe2I&feature=youtu.be
-
Hocam geçmiş olsun gümrükte kalınca neler oluyor.Siz ne yaptınız?Size bir sürü masraf çıkıyormuş?geri iade edebiliyormusunuz yoksa gümrüğe ben almıyacağım diyince masraf ödenmiyormu?
yoksa her türlü masrafların ödenmesimi gerek.anlatabilirmisiniz lütfen
-
Benimki amazon olduğu için problem olmadı. Geri iadesi yapıldı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X