Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (281. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: orijin Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
5.682
Cevap
335
Favori
416.335
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam çok teşekkür ederim.

yazdıklarınızı not edip emailıma atıcam.

gelen kişi daha bakmadan havanın bittiğini söyledi sonra parmagıyla yada birşeyle sibopa bastırdı havasını aldı .yani hava vardı içinde. (Evet sibobu değiştirdi bende eski sibabobu istedim.Çok ince birşey iğneye benziyor ama küçük) her hava basmada sibobun değişmesi mi gerek.Siz öyle mi yapıyorsunuz.Ne çeşit sibop almam gerek.---yeni takdığı sibobu görmedim acaba araba lastik sibop mu taktı hocam.bende hemen Temudan sipariş vericem.Eski sibop dediğim gibi çok ince birşey araba lastik sibop uyumlumudur.

bu arada bu bakımı yapmadan önce havayı test mi etmemiz gerek.gelen kişi test etmedi özel cihazla.

siz barı kaç basıyorsunuz hocam

bunu alsam işimi görürmü hocam .

https://www.temu.com/tr/33---bisiklet-yuval%C4%B1-sap---g%C3%B6be%C4%9Fi-%C3%A7%C4%B1kar%C4%B1c%C4%B1-tornavida-----oto-motosiklet-aksesuarlar%C4%B1-g-601099561540460.html?_oak_name_id=7643625351981852388&_oak_mp_inf=EOy23K6m1ogBGhZnb29kc19zdzFiNjdfcmVjb21tZW5kIP%2Fk5eTLMg%3D%3D&top_gallery_url=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2Ffancy%2F3c9e3766-a571-44c8-b48b-d156773c8197.jpg&spec_gallery_id=4120867765&refer_page_sn=10032&refer_source=10016&freesia_scene=11&_oak_freesia_scene=11&_oak_rec_ext_1=ODc3Mg&_oak_gallery_order=1678629514%2C798699234%2C191959060%2C1386317322%2C1462923282&refer_page_el_sn=200444&_x_sessn_id=h7nevw3rts&refer_page_name=goods&refer_page_id=10032_1738330958450_sin0icvlkg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorksman -- 31 Ocak 2025; 16:46:55 >

• Okan DEMİR kullanıcısına yanıt
    benim de böyle kaldı sizin ki düzeldi mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 17 Aralık'ta verdiğim sipariş (8 ayrı kaynaktan) Çin tarafında bir gün içinde paketlendi ancak havalimanna intikali de 7 gün aldı. Bugün Aras Kargo paketi tarafıma teslim etti. Paket hiç açılmamış durumda elime ulaştı. Sadece paketin alt tarafında ve her iki uçta iki küçük delik gördüm. Hani, kağıtları dosyalamak için delgeçle açılan delikler olur ya, onların benzeri ama belki 1 mm kadar daha dar çaplısı delikler.

• mafaky kullanıcısına yanıt

hocam hayırlı olsun üürnleriniz.Acaba o delikler havasını alıp daha az yer kaplaması için mi ?yada rutubet olmamasın diyede olabilir diye tahmin ediyorum .yada çinde şimdi havalar soğuk paketler uzun müddet beklemekteler ondan dolayı paket içinde herhangi bozulma olmasın diyede olabilir

• gorksman G kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Muhtemelen öyledir. Yani o delikler içeriye bir kamera sokmak için bana yetersiz çapta gözüktü. Ama paketin en dibindeydiler. Paketin içinde ısıyla bozulabilecek birşeyler de yoktu ama o delikler dediğiniz amaçla açılmışsa zaten delikleriaçanın paket muhteviyatından haberdar olması olası değil.

Hocam bende şimdi yabancı sitelerden bayağı araştırma yaptım .Diğer ülkelerde de aynı sorun yaşayanlar varmış ,yani yeni olan birşey değil.

herkesin yorumları farklılar.yorumların bazıları şöyle. x ray bantlı makinede takılınca onları demir çubukla hareket ettirince deliniyormuş.

diğer yorum uyuşturucu var mı diye deniliyor.Bana çok saçma geldi.Defalarca yurtdışına çıktım.Ukraynada bavul bantında özel köpekler vardı .bantların üstünde yürüyüp bavulları koklayan,yani demek istediğim bana mantıklı gelmedi.Öyle birşey varsa köpekler uzaktan kokuyu alır.

diğer yorumlar ise gümrük memuru açıp bakıyormuş ama ( denilene göre eğer açılıp bakılırsa onların özel bantları tekrar yapıştırımalı ve gümrük tarafından açıkılıp bakıldı diye özel uyarıda bulunulması gerek)

Anlıyacağınız kimse tam detayı bilmiyor.Benim tahminlerim daha doğru gibi.Az yer kaplaması ve rutubet almaması için.Havalar soğuk ve bazen 1 hafta depolarda bekleniyor.

eğer gümrüğün numarasını bulursam onlara soracağım bir kaç sorum olacak. 1 tanesi paketlerin delikli olmaları.Diğeri ise Haklarımız tam ne zaman olarak sayılıyor.

biraz uzun yazı oldu hocam kusura bakmayın .Tekradan hayırlı olsun siparişleriniz geldi.Bizlerde beklemedeyiz bakalım .

17 Aralık siparişi çok uzun bir süre değil mi temu için?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temudan karayolu ile sipariş veren oldu mu ? Sipariş kac günde geldi ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bbaday kullanıcısına yanıt

hocam kargonuz ne durumda .karayoluyla geliyordu en son mesaj yazdığınızda 20 gün kazakistanda geziyor demiştiniz.Türkiyeye giriş yaptımı.Bilgi verebilirmisiniz lütfen.Bu sizin ilk karayol siparişinizmiydi

• frekans76 kullanıcısına yanıt

günaydın iyi hafta sonları hocam az önce (bbaday) arkadaşa bende yazdım sizin sorduğunuz soruyu.Kendisi vermişti 20 gün kazakistanda kargosunun dolaştığından bahsetmişti.

benimde en çok merak ettiğim konu.bakalım ne cevap yazıcak ,sabırsızlıkla bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorksman -- 1 Şubat 2025; 5:56:21 >
  • Merhaba Arkadaşlar iyi hafta sonları.Geçende evde üst komşudan su akıyor diye sigortayı aramıştım.Gelen arkadaş bir cihaz getirmişti.Tabanca şeklinde kırmızı yada mavi gösteriyordu.Su kaçağı var mı diye.Heryere baktı benim duşa kabinin silikonundan kaynaklıymış.Yani yukardan akmıyormuş.Daha önceden 2 kez üst kattan akmıştı bende bu seferde yine üst kat sanmıştım.

O cihazın ismini bilen var mı yada Temuda var mı acaba.Bende almayı düşünüyorum ilerde lazım olur.sanırım termal ısıyla felan çalışıyor.Artık teknoloji çok ilerledi.

Alanınız yada kullananız var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: gorksman

Merhaba Arkadaşlar iyi hafta sonları.Geçende evde üst komşudan su akıyor diye sigortayı aramıştım.Gelen arkadaş bir cihaz getirmişti.Tabanca şeklinde kırmızı yada mavi gösteriyordu.Su kaçağı var mı diye.Heryere baktı benim duşa kabinin silikonundan kaynaklıymış.Yani yukardan akmıyormuş.Daha önceden 2 kez üst kattan akmıştı bende bu seferde yine üst kat sanmıştım.

O cihazın ismini bilen var mı yada Temuda var mı acaba.Bende almayı düşünüyorum ilerde lazım olur.sanırım termal ısıyla felan çalışıyor.Artık teknoloji çok ilerledi.

Alanınız yada kullananız var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorksman -- 1 Şubat 2025; 6:7:41 >

• kasvet-efza kullanıcısına yanıt

Özür dilerim!   Siparişi 17 Ocak'ta vermiştim.

Anladim hocam  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gorksman G kullanıcısına yanıt
    Aynı değil bu kameralar. Türkiye’deki termal kamera. Yani ısı ölçümü yapıyor. Temudaki ise endoskop kamera. Yani küçük ince boruların içerisinden geçen bir kamera ama normal çekim yapıyor.

• kargoyu hızlandır deyince ne oluyor? Uçak 5. vitese mi takıyor?

• Deger1i kullanıcısına yanıt
    O tuşa basınca kargonuzu uçak gökyüzündeyken fırlatıyorlar siz aşağıdan tutuyorsunuz

• icecoffee İ kullanıcısına yanıt

harikaymış...

netekim tuşa basar basmaz paketi havadan kafama attılar hemen.

çinli cüceler yapıyor bu işi.

• Deger1i kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal ekstra para alıp öncelik tanıyorlar..

Topluca gönderim değil de parasını ödeyenlere vip gönderim oluyor.

10 lira farkla 3 tane kızartma patates fazla alir gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam. Sadece sipariş ettiğiniz ürünlerin tek elden tek depoda toplanmasını beklemeyip parçalara bölüyor ve kargoları birkaç parça halinde çıkarıyorlar genelde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.