Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (286. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.886
Cevap
345
Favori
426.275
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Takılmaz. Zaten takılacak siparişi TEMU size verdirmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mytra -- 5 Şubat 2025; 15:50:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ma mi M kullanıcısına yanıt
    Aslında Ali express doğrusunu yapıyor sanki hocam. TEMU burada kendisi üstleniyor geri iade edilen ürünün vergisini.

Çünkü ürün gümrüğe gelince firma ödüyor sizden kestiği vergiyi ülkemize. Siz iade ettikten sonra daha ileride geri alabiliyorlar mı bizim gümrükten o vergiyi, ya da nasıl alırlar, bilmiyorum. Çünkü gelen kargo içinden diyelim bir ya da iki parçayı iade ettiniz. Nasıl hesaplanır o vergi acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gorksman G kullanıcısına yanıt

Dediğiniz gibi yapmaya çalıştım. Asistan çıkıyor karşıma hocam beceremedim sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %50 kredi iade işini çözemedim. Benim istediğim ürünler o sayfada yok.Zorla o sayfadan alışveriş yaptırıyor.Sayfayı aşağı çekiyoruz alakasız alakasız ürünler.
    %50 iade veriyorsun ana sayfaya atsana beni istediğimi alayım %25 iade olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    En kârlı alışveriş %50 kredi iadesi şeklinde mi yapılıyor? Mesela %20 kuponum başka kampanya ile birleşiyor mu? Ben beceremedim. En kârlı alışveriş için önerileriniz bekliyorum. En azından vergiden muaf olabileceğimiz bir ipucu vs var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Temu'da bugün ödeme problemi yaşayan var mı? Karttan ücreti çekmiyor. Ödeme işleniyor aşamasında kalıyor.

• Tearz kullanıcısına yanıt

hayır hocam saat 11 de tam sipariş verdim .(sizin sorunuzu okuduktan sonra verdim) sorun olmadı.

ben telefondan denedim problem olmadı

• Yeni kargo geldi az önce bırakmış kargocu. Paket böyle yırtık bir şekilde geldi. Yine ürün eksik çıkarsa başlarım ben bu temuya... Böyle yırtık olduğunun videosunu ve fotoğrafını çektim arkadaşlar video çek demişti bakalım..

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

• caraxesss C kullanıcısına yanıt

Hocam geçmiş olsun.Kargocu size elden mi teslim etti yoksa kargoyu bıraktımı bir yere. Sorma sebebim biz sitede oturuyoruz.Bir iki firma kargoyu güvenliğin yan deposuna bırakıp kaçıp gidiyor.

Eğer elden teslim aldıysanız o zaman sordunuz mu kargocuya.Keşke o zaman kayıt alsaydınız.(Eğer kargocu yok çekemen edemen derse diyeceğin Temu canlı kayıt istiyor) Benim evimdede giriş kapısında kamera var.Böyle durumda ben kameranın göreceği şekilde elden alıyorum.zaten kargocuların hepsi beni çok iyi tanıyorlar.Şükürler olsun yırtık gelmedi.Eğer gümrük açtıysa Özel bantla gümrük tarafından bakılmıştır bant yapıştırılması gerek

Neyse umarım birşey kayıp olmaz.Benimde bölünmüş kargolarımın 2 tanesi geliyor bugün

Bu arada Temunun suçu yok yırtılma olayında ve kargonuzun bir çok yerinden darbe almış.bir kaç delik daha gördüm

Lütfen yorumunuz bizler için çok önemli.Eksik ürün çıktımı hocam

Önemli not:Hocam dediğim gibi vidyo ve fotoğraf çekin.Fotoğrafta saat tarih dakika mutlaka olsun.

size mesaj gelince kargonuz teslim alındı onunda ekran görüntüsünü alın. Zaman kaybetmeyin .

Ve Temuya bildirirken ekran görüntüsündeki saat ve dakikalarıda söyleyin hemen kayıt ve fotoğraf çektim zaman kaybetmeden diye dile getirin.

Sakın bu olanlardan sonra fazla beklemeyin.Ne kadar hepsini hızlı yaparsanız sizin için daha iyi.

Eğer eksik ürün çıkarsa kayıtları gönderin çıkmazsa silebilirsiniz

Umarım tekrardan yaşamazsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorksman -- 6 Şubat 2025; 11:27:12 >

tam dediğiniz gibi yaptım videoda çektim saati tarihi gözüken mngnin teslim edildi mesajı falan. Altta delgeç deliği gibi iki adet delik var onun dışında attığım görselde ki gibi yırtıktı. bantlı vs değildi

• caraxesss C kullanıcısına yanıt

Anladım hocam herhangi eksik ürün geldimi.Yada zarar görmüş

Benim anlamadığım .Bazı youtuberlar Temu alışverişlerini Temu yazılı kutularla açılışlarını yapıyorlar.Bana şimdiye kadar hiç kutu felan gelmedi.

Biliyorum kutu olunca ebat boyut fazla olup kargo fiyatlarıda daha fazla olmakta.

Delgeç rutubet ve fazla yer kağlamasın paket patlamasın diye.

Benim bazı siparişlerimdeki ürünlerin koruma poşetleride delikliydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorksman -- 6 Şubat 2025; 11:42:1 >
    Bir ürünü ikili almıştım tek gelmiş. Bir metal kutu vardı oda 4-5byerden ezilmiş böyle o kadar. zaten açarken de video çekerek açtım. yazıcam birazdan

telefon kılıfıda almıştım silikon o da hasarlı çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caraxesss -- 6 Şubat 2025; 12:0:39 >
  • Merhaba,

Bana aşağıdaki gibi ödül veriyor. Nasıl kullanılacağını anlamadığım için alışveriş yapmıyorum. 2 ürün alınca 3300 TL vereceğim diyor bu nasıl kullanılıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: mytra

Aslında Ali express doğrusunu yapıyor sanki hocam. TEMU burada kendisi üstleniyor geri iade edilen ürünün vergisini.

Çünkü ürün gümrüğe gelince firma ödüyor sizden kestiği vergiyi ülkemize. Siz iade ettikten sonra daha ileride geri alabiliyorlar mı bizim gümrükten o vergiyi, ya da nasıl alırlar, bilmiyorum. Çünkü gelen kargo içinden diyelim bir ya da iki parçayı iade ettiniz. Nasıl hesaplanır o vergi acaba?

eninde sonunda olan biz müşteriye oluyor. eğer benim siparişimde aliexpress vergiyi de geri ödeyeceğim dedi ve alıysa ve bana ödemediyse karlı çıkan o olur. valla bilmiyorum da yurtdışı alışveriş bana çok cazip gelmedi.

• ring R kullanıcısına yanıt

hocam ben hiç kullanmadım .bilen vardır muhakkak .

hocam nasıl sipariş toplamı ve vbergi ile bu kadar düşük alışveriş yapmanıza izin verdi

• Bana temu neden üvey evlat muamelesi yapıyor😂😂😂 vergiler ile beraber iki tane cidden ezilmiş bir metal kutu ve tırnak geçirilmiş gibi telefon kılıfı geldi bana. Toplam 300tl falan. Bana diyorlar ki ürünleri göndermeyin size 54tl iade yapalım😂😂

edit: sohbeti aşağıdan yukarıdan okuyun lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caraxesss -- 6 Şubat 2025; 13:5:38 >

• 
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.