Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (288. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.888
Cevap
345
Favori
426.405
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 286287288289290
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim en fazla 33 adet farklı ürün olmuştu bir keresinde. Bir sınıra denk gelmedim şimdiye dek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ahmetow123 A kullanıcısına yanıt
    865+865 gibi iki ayrı sipariş vereceksiniz.

• mytra kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam tabi vergilerle toplam 2700 gibi bi fiyata çıkıyor biraz aklıma yatmadı gibi pek mantıklı bulmadım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • anilzi A kullanıcısına yanıt
    Paketi bolmez ise temu sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Aynı üründen 5 taneden fazla alınamıyor diye biliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    İki farklı sipariş vermenizi istiyor. Maksat hep alın hiç boş durmayın.

Siparişim teslim olmuş 1 hafta geçmiş bana geri dönmene özel bilmmem kaç TL kupon falan deyip duruyor.

Hocam o vergiyi ilk alışverişte bir kez veriyorsunuz. Sonraki alışverişlerinizi TEMU'nun wincredit veya claimcredit kampanyaları ile yapıyorsunuz. Temu 600 ila 1000 arası kredi hediye ediyor. O da 1000 liralık vergiye denk geliyor zaten.

• Claim credit'ten yararlanabilmek için ürünlerin teslim edilmesi mi gerekiyor? Geçen hafta sipariş verdim her gün kontrol ediyorum ama her seferinde kampanya sona erdi diyor yazdığımda.

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canned -- 7 Şubat 2025; 17:51:51 >
  • arkadaşlar motosiklet için kışlık soğuk geçirmeyecek eldiven arıyorum ? hava ortalama 5 ile 10 derece arasında eksi dereceye düşmüyor ne önerirsiniz ?

Birinci alışverişi 500 tl yaparsaniz 20 jeton gelir ekranda 50 jetonda extra vereceğini soylemis 70 jeton yapar
    Ikinci alisveriste jetonlar iki katina cikiyor yani 0.08 ile carpacaksiniz. 650 tl lik alisveris yaparsaniz 52 jeton gelir ve tamamlarsiniz.
    Sipariş kargoya verilince 1000 tl bakiye tek seferde yükleme oluyor.

Ikinci alisveriste 2 kat jeton verdiği icin ilk alışverişi minimum da tutmakta fayda var.
    Birinci alisveri yaparsaniz tekrar wincredit yazin ekran görüntüsü atin bakalim

• canned kullanıcısına yanıt
    Birseyler yanlış olmuş galiba claimcredit sayfasından mi yoksa norma sepetten mi odeme yaptiniz.

• myrza86 M kullanıcısına yanıt

Normal sepetten ödeme yaptım fakat ilk siparişimi vermeden önce de claimcredit sayfasına girdiğimde "etkinliğin süresi doldu" yazıyordu zaten. Aplikasyonu geçen hafta ilk kez indirdim şimdiye kadar 3 tane sipariş verdim ve ilk günden beri hiçbir indirim, kredi, promosyon vs. kazanmadım.

Birileri sürekli bana arama kutusuna şunu yaz bunu yaz diyor, yazıyorum fakat ne yazarsam yazayım ya süresi doldu ya da aşağıdaki gibi kullanıma açık değil diyor. Şu ana kadar önüme her yerden çıkan abuk sabuk animasyonlar ve hiçbir işe yaramayan çarklar dışında gerçek bir indirim alamadım.

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canned -- 7 Şubat 2025; 18:54:59 >

Arama kısmına wincredit veya kredifırsatı yaziyorsunuz bu iki kampanya dışındakiler hikaye genelde vakit kaybetmeyin farmland faln gibi oyunlarla
    Kampanyalar bazen tanimlaniyor bazen tanimlanmiyor acele etmeyin bildirim gelir

"bedavaödül" bunu dener misiniz hocam? wincredit ve claimcredit bende de hiç gelmiyor ama en azından bedavaödül ile %30-%40 alabiliyorum.

• RevoLand R kullanıcısına yanıt

Şimdi denedim. Maalesef o da aynı şekilde süresi doldu diyor. Şu ana kadar Claim credit, wincredit, bedavaödül ve kredifırsatı denedim hepsinde sonuç hüsran oldu.

• claimcredit sayfasında indirim kodu giriliyor mu ?

• Deportivo L.C. Tristan D kullanıcısına yanıt
    Yok

• Kredi iadesi vb. şeyler için uygulamada mesajlarım kısmını açıp orada en son gelen bedava alışveriş fırsatı vs. gibi mesajlar üzerinden tıklayıp girebilirsiniz. süresi dolmamışsa kredi iadesi ekranını görürsünüz zaten. bende uzun zamandır %50 alabileceğim kredi iadesi gelmiyor o yüzden her siparişte bedava alışveriş ıvır zıvır mesajı üzerinden alıyorum en azından %30 kredi iadesi veriyor.

• Çin içi transfer süreci ortalama kaç gün sürer
    5 şubattan beri aynı

• 1600 TL kredi iadem var. Tekrar kredi iadesine katılsam ve sepeti krediyle alsam. Tekrar kredi verir mi? 😂 Biraz fazla kredi yazdım şimdi sms gelmeye başlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 286287288289290
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.