TEMU'nun Türkiye'deki teslimatlarını sadece benim istediğim bir kargo ile yapılmasını talep edebileceğim bir yöntem var mıdır? |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (301. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bize açık olan ürünlerin kalitesi tartışılır öyle aman aman bir kalite yok gözlemlediğim, uygundu önceden alıyorduk birde hızlı geliyordu şimdi aliexpres gibi oldu neredeyse, kalite olarak beni tatmin edecek oo diyeceğim bi ürün görmedim tecrübelerime dayanarak, iş görür nitelikte o da bir süre
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sepetin yanında bulunan Bayrağımıza tıklayarak ülkeyi değiştirebilirsiniz.
-
hocam artık olmuyor.en son Şubat 12 de kargoya yolladım.Sizin dediğiniz benimde başıma gelmişti.2 kez çocuk saati bozuk geldi.direk hemen iade oluyordu.Artık 50 tl lik ürün de olsa hemen gönderilsin diyor.Çünkü ürünler artık İstanbula gidiyor anlaşmalı kargo ile.Eskiden bu olay yoktu evet maliyet daha fazla oluyordu Çine tekrar gitmesi.
Belki diğer Ülkelerde direk iade olayı anında oluyordur.Sanmıyorum Temu her Ülkede bir Depo açsın.Yinede adamlar sağolsun müşteri memnuniyetleri çok iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorksman -- 16 Şubat 2025; 2:4:34 > -
yok hocam MNG ile anlaşmalı.Tek MNG seçebiliyorsunuz.Yinede müşteri hizmetleriyle görüşün derim
-
-
deneyin lütfen hocam ama artık yok .
paylaştığınız resimden sonra MNG seçin diyor.eskiden size sorardı iade nasıl olsun diye.Kredimi banka kartı mı
sonucuda paylaşın lütfen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorksman -- 16 Şubat 2025; 2:33:26 > -
hocam dediğinizde haklısınız ama her ürün için geçerli değil.Ben kendimden örnek vermek isterim.
Sensörlü Led ışık aldım ben .3 tanesi 350tl -360 tl (vergisiz) değişiyor.Bunlar kendi pilinizi kendiniz takıyorsunuz.Demirden yapılmış bayağı ağır.Hatta arka kısmı komple mıknatıs.Tek sevmediğim şeyi karanlık ortamda çalışması
sonra ben yine sensörlü led aldım.Bu sefer 3 renkli kendi şarjlı olandan.bunun da tanesi 85-100tl (vergisiz) fiyatları satıcıdan satıcıya değişmekte
bunda 3 ayrı renk yapabiliyorsunuz.kendinden şarjlı .arka mıknatıs kısımları daha az.çıkartırken zor oluyor ,rahat pratik değil.ve komple plastik ve çok hafif.
diğer örnek çocuklara çocuk saat aldım ucuz olalardan .2 tanesi gelirken bozuldu.çok hafifler ışıklı olması avantaj fiyatları 60-80 tl (vergisiz)
kendime de 2 tane 250 tl lik olandan aldım (vergisiz) bayağı ağır ve çok fonksiyonlu.Ağırlığından kaliteli olduğu belli. 50-100 metre su geçirmiyor
daha pahalı saatler de var 900 tl ye kadar onları sipariş etmedim.Bende daha önceden kolleksiyon yaptığım casio gshock saatler var onlar zaten piyasa çok pahalılar
demek istediğim alacağınız ürünlerde de seçenekler var.En ucuzları orta seviye ve pahalı olanalr arasında farklar bulunmakta.Tabiki eğer 27 Euro değilde 100-200 Euro olmuş olsa daha efsane ürünler olmuş olurdu.
Yinede Temu bize seçenekte bulunuyor.Sadece tek bir seçenek değil bir kaç seçenek olarak.Birde yorumları iyi okumamız gerek tabiki.Ürün resimleri yada vidyolar bizleri yanıltabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorksman -- 16 Şubat 2025; 2:36:22 >
-
Arkadaşlar sorum olacaktı.Biliyorum daha önce cevaplandı
ben eşimin hesabından 30 Ocak -6 şubat ve 11 şubatta sipariş verdim.Daha hiçbiri gelmedi.
Haklarımın bitip bitmediğini bilmiyorum .1 tane daha sipariş vermek istiyorum.
Temu uyarıda bulunuyor demişti arkadaşlar sipariş hakları dolunca.Benim sorum
Sizce bu 3 gelmeyen paketlerin gelmesini mi bekleyim ondan sonra mı sipariş verim yoksa şimdi sipariş versem sorun olur mu.(siz ne yapardınız)
sorma sebebim daha önce verdiğim 3 sipariş aynı gün yada aynı hafta gümrükten geçerse sorun olur mu?
Saçma soru gibi gelebilir ama artık insan sipariş verirken bile tedirgin oluyor.Verdiğim siparişler çok uzadı diğer hesaptaki siparişim 7 şubattan beri hareketlilik yok
daha önceden böyle olmamıştı.Peki sizler ne sıklıkla veriyorsunuz.Haftada bir mi ?Nelere dikkat edilmesi gerek .(5 hak kuralını biliyorum)
teşekkür ederim
-
İki kargo geldi ürünler fena değil işimi görür büyük ihtimalle olmazsa da ticket açarım sanırım .
Birkaç elektronik dışında genelde kullanılacak ömrü olan şeyler aldım .
Kılıf cam tabanlık ayakkabı vurmasın diye arkalık mor ötesi fener vs vs .
Onun dışında USB Type ç dönüştürücü çinli kardeşlerin mag safe ve airpodsunu aldım .
Yanlız magsafe çok ısınıyor orjinali bu şekilde ısınmıyordu onu bir soracağım sadece . Ama fazla ısındığını nasıl ispatlarım onu tam olarak bilemiyorum tabi .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rechargeable -- 16 Şubat 2025; 7:40:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam ben sizin yerinizde olsam Dijital Kızılötesi Termometre varsa onunla ölçerdim.
yada normal termometre
hiçbiri yoksa hocam ısınan cihazın üstüne streç film koyun yada hafiiften sarın tek tabaka.eğer çok ısınırsa streç filimde büzülmeler erimeler olur.(vidyo ve fotoğraflarını çekin)açıklama kısmında diyin sizde ısı ölçen herhangi cihaz yok ancak böyle yapabildim.Her türlü iadesini alırlar.sorun olacağını sanmıyorum
En son çare hocam çok küçük su damlası koyun yada sürün kamera ile kaydedin buharlaştığını.
Yada küçük buz taneside olur hocam .bunları yaparken cihaza zarar verecek şekilde olmasın
Açıklamanızda söyledin ne kadar aradan sonra ısınma oluyor.Örnek 5 dakika -10 dakika.Ona göre test ederken hemen 1 dakika test edip bırakmasınlar
ben hızlı şarj cihazı almıştım.inanılmaz ısınmıştı elinizle bile tutamaz haldeydi.Üstündeki kalın koruma muşambası bile erimişti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorksman -- 16 Şubat 2025; 8:3:27 >
-
Dün wincreditten 1000 tl kazanmıştım bugün yine çıktı. 1000 tl yi kullanarak bi daha alışveriş yaptım tekrar kazandım :). Bunda süre sınırı yok muydu ya çok iyi denk geldi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Son siparişlerimi PTT ye vermişler. Tek mng değil.
-
Bende de loop a girdi. Sürekli çıkıyor. Sebebini bilmiyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
arkadaşlar iyi günler iki tane sorum olacak pek bir bilgim yok 2. alışverişim daha.siparişim 6 şubattan beri hala buralarda bu siparişi iptal edebilir miyim? sorun olur mu 2. sorumda bu 900tl lik bir sipariş bunun üstüne 900 tl lık daha sipariş oluşturabilirmiyim 30 euro yu gecemeyecek sekılde kac tane sipariş verebilirim acaba ? satıcı değilim bilgisayar parçarları alıyorum kendi bilgisayarıma
-
Ben TEMU konusunda daha çaylakım. İlk siparişimde MNG çıktı. Ama 2. siparişimde Aras çıktı ki tercihim onlar değil.. Ama sipariş aşamasında Türkiye'deki kargo seçimine ilişkin bir durum da göremedim.
-
Paylaştığım görsel güncel yukarıdaki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar eski siparişlerim ortalama 10 günde geliyor diye başka şehirdeyken sipariş verdim ama bu sefer çok ağır ilerliyor , adreste değişmiyor , adresi bir şekilde değiştirme şansımız var mı? MNG kargo ile gelecek gözüküyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X