Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (303. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: orijin Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
6.189
Cevap
352
Favori
441.101
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam vergisini almasına itirazım yok ki, indirim olayı yalan oluyor bu şekilde bize yansıyan bi indirim olmuyor, ayrıca indirimsiz hesaplarsanız da yine farklı çıkıyor durum, anlatmak istediğim bu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cumur C kullanıcısına yanıt

hesap dogru cikiyor aslinda

825 tl tutuyormus indirimler 559'a gelmis.

825 tlden 495tl vergi cikiyor.

559+495 1054 tl yapiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEGHRİ kullanıcısına yanıt
    %60 ekleyerek hesaplayınız, benim matematiğim mi kıt anlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 16 Şubat 2025; 20:54:56 >

Düz mantıkla "saçma" gibi geliyor ama bu uluslararası bir uygulamadır. Fatura üzerinde bir indirim gösterilirse hangi ülke olursa olsun gümrük vergileri indirimsiz tutar üzerinden hesaplanıp tahsis edilir. Alıcı ürünün fiyatını daha düşük öderse de vergileri tam olarak öder!

• Temu da istek listesi oluşturabilmek için ürün sayfalarında kalp işareti şeklinde buton olurdu, o kalp butonu bugün yok, sebebini bilen arkadaş var mı ?

• kayamtky K kullanıcısına yanıt

Bende görülüyor bir sorun yok, ürün görsellerinin ve yorumlarının altında bulunuyor Kaydet diye.

• kayamtky K kullanıcısına yanıt
    Bankaya yurtdışı harcama farkı için talep açın. 4-5 sipariş sonrasında arayıp öyle yapıyorum. 250-300 civarında fark karta iade ediliyor.

• Arkadaşlar bu bedava sipariş dediği alışveriş nasıl oluyor
    TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 17 Şubat 2025; 11:41:39 >

• troublemakerboy T kullanıcısına yanıt

Bence anlamışsın ayak yapma bize

Stres topu da şapka filan giydirmişler değişik olmuş :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • troublemakerboy T kullanıcısına yanıt
    Mecbur kamufle etmesi gerekiyor yada başka türlü lanse etmesi gerekiyor ki satabilsin:)

• mytra kullanıcısına yanıt

Olacağını zannetmiyorum ama deneyeceğim. Hocam sizin bankanız hangisi, bu sorun bir tek YKB de mi var, merak ettim o yüzden soruyorum ?

%30/%40/%50/%100 gibi bir kaç iade oranı var hocam çark çeviriyor, %30 minimum/garanti, %40 daha seyrek de olsa gelebiliyor ama %40 ve üzerinin oranları çok düşük. Daha iyi bir teklif bulabiliyorsanız (claimcredit gibi) o önceliğiniz olsun hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevoLand -- 17 Şubat 2025; 12:33:47 >
  • RevoLand R kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam, claimcredit çıkıyor ama sepete attığım ürünleri aldırmıyor illa ürün seç diyor

• Arkadaşlar kargom 3 haftaya yakındır gelmedi. İki hafta önce gümrük beyanı bilgileri gönderildi yazdı. Kaç gündür gümrükleme sürecinde yazıyordu. Şimdi de gümrüğe beyan edildi diyor. Ne demek oluyor bu, bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolasx -- 17 Şubat 2025; 12:48:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde ürün seçme sayfasında sepetinizdeki ürünleri bulabilirsiniz hocam çok yüksek ihtimalle orada oluyor, kontrol ettiniz mi acaba?

• Legolasx kullanıcısına yanıt

ben şubat 5 inde sipariş verdim ,şubat 7 sinden beridir nakil halinde diyor.

Gümrük işlemleri yapılıyor daha sonra kargoya verilecek

• 
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.