< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (303. sayfa)
-
-
hesap dogru cikiyor aslinda
825 tl tutuyormus indirimler 559'a gelmis.
825 tlden 495tl vergi cikiyor.
559+495 1054 tl yapiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
%60 ekleyerek hesaplayınız, benim matematiğim mi kıt anlamıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 16 Şubat 2025; 20:54:56 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Düz mantıkla "saçma" gibi geliyor ama bu uluslararası bir uygulamadır. Fatura üzerinde bir indirim gösterilirse hangi ülke olursa olsun gümrük vergileri indirimsiz tutar üzerinden hesaplanıp tahsis edilir. Alıcı ürünün fiyatını daha düşük öderse de vergileri tam olarak öder!
-
Temu da istek listesi oluşturabilmek için ürün sayfalarında kalp işareti şeklinde buton olurdu, o kalp butonu bugün yok, sebebini bilen arkadaş var mı ?
-
Bende görülüyor bir sorun yok, ürün görsellerinin ve yorumlarının altında bulunuyor Kaydet diye.
-
Bankaya yurtdışı harcama farkı için talep açın. 4-5 sipariş sonrasında arayıp öyle yapıyorum. 250-300 civarında fark karta iade ediliyor.
-
Çok enteresan bi şey buldum. Rahatlatıcı bebek yazıyor. Ne olduğunu anlamadım. Stres topumu acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Bence anlamışsın ayak yapma bize
Stres topu da şapka filan giydirmişler değişik olmuş :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mecbur kamufle etmesi gerekiyor yada başka türlü lanse etmesi gerekiyor ki satabilsin:)
Olacağını zannetmiyorum ama deneyeceğim. Hocam sizin bankanız hangisi, bu sorun bir tek YKB de mi var, merak ettim o yüzden soruyorum ?
-
%30/%40/%50/%100 gibi bir kaç iade oranı var hocam çark çeviriyor, %30 minimum/garanti, %40 daha seyrek de olsa gelebiliyor ama %40 ve üzerinin oranları çok düşük. Daha iyi bir teklif bulabiliyorsanız (claimcredit gibi) o önceliğiniz olsun hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevoLand -- 17 Şubat 2025; 12:33:47 > -
Eyvallah hocam, claimcredit çıkıyor ama sepete attığım ürünleri aldırmıyor illa ürün seç diyor
-
Genelde ürün seçme sayfasında sepetinizdeki ürünleri bulabilirsiniz hocam çok yüksek ihtimalle orada oluyor, kontrol ettiniz mi acaba?
-
ben şubat 5 inde sipariş verdim ,şubat 7 sinden beridir nakil halinde diyor.
Gümrük işlemleri yapılıyor daha sonra kargoya verilecek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X