Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (305. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mafaky , TeNNiSeR Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.202
Cevap
353
Favori
441.443
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende de yapıkredi bunu yapıyor. Vakıf World yapmıyor. Yapıkredi World yapıyor. Saçma sapan işleri.

• Weisanstein kullanıcısına yanıt
    kur farkı almayan başka hangi kredi kartları var acaba

tümden bir liste yapsak iyi olurdu farkı sürekli geri istemek yorucu oluyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Temuya üyeliğim yok 1000 tl lik bir ürün alacağım. İlk siparişe özel kupon tarzı birşey var mı acaba şuanda ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Weisanstein kullanıcısına yanıt
    Ben hepsipay kullanıyorum. Hepsipay world card a bağlı bende sorun olmuyor ayrıca hepsipayden de yüzde 10 hepsipara alıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kredi fırsatını kullanırken mevcut kuponu kullandırmamış. Sipariş verdikten sonra fark ettim. Size de oldu mu böyle bir şey.

• ensar14 E kullanıcısına yanıt

Sanki burdan birisi enpara almıyor demişti önceki mesajlara bir bakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasvet-efza kullanıcısına yanıt
    Evet enpara almıyor
    TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

aldıkları kur farkı değil hocam, uluslararası banka komisyonu kılıfı altında alıyorlar.

Valla hocam bende iki kart var ikisini de söyledim. başka kartım yok. garanti almıyor demişti geçmiş sayfalarda biri sanki

• Garanti Bankası Bonus kart kullanıyorum, her siparişimde sadece bonus kartı kullanıyorum. Temu sipariş sayfasında toplam tutar ne kadar görülüyorsa o kadar alınıyor. Daha sonra fiyat düzenleme yaptığımda filan 5dk sonra bekleyen işlemlere düşüyor ertesi gün hesaba iadesi geçiyor. Aynı şekilde ürün iadesi yaptığımda da ürün teslim edilir edilmez temudan iadeniz alındı mesajı geliyor anında bekleyen işlemler ve ertesi gün direk karta iadesi tamamlanıyor.

Garanti ile +10 siparişim oldu. Sepetteki tutardan kuruş fazla almıyor.

• namunsan kullanıcısına yanıt

Evet, bendede geçen ay oldu daha doğrusu ben ödeme sayfasında gördüm kuponu kullandırmadığını ama siparişi yinede verdim ve sonrasında durumu görüşmek için. Etkinlik + kupon kullandırmıyor sistemleri, müşteri hizmetlerine yazdım sonrasında talep oluşturdum vs ancak birleşmiyor, gayet net bir şekilde kupon + kredi kullanılmıyor. Kredi iadesini kullanarak sipariş verince kupon kullanmıyor kısacası.

• kayamtky K kullanıcısına yanıt
    doğrudur hocam genelde halk ağzında kur farkı diyip geçiyoruz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TeNNiSeR kullanıcısına yanıt
    600tl kredi verince sepettekileri aldım hızlıca hiç aklıma gelmedi benim de o an bakmak. Çünkü öncesinde sepete bakarken gözüküyordu kupon indirimi. Neyse uğraşmayalım o zaman. Müşteri temsilcisine salça olacaktım yoksa.

• Güncel kuponu olan var mı?

• Arkadaşlar,ilk defa jetonlu bir kredi iadesi alacağım,bana karışık geldi.Aşağıdaki ekran görüntülerine göre bu siparişi verirsem hemen 600 tl.kredi yüklenecek mi?Yani başka bir sipariş daha vermem gerekecekmi?Bu siparişle eksik jetonlar tamamlanmış mı oluyor acaba?

• serden kullanıcısına yanıt

Sepet tutarının %5'i kadar civarı bir jeton veriyor, toplam jeton gereksinimi kadar alışveriş yapman lazım.

• outsu kullanıcısına yanıt

Yani ortalama 88 jeton için 1800 tl.lik filana denk geliyor değil mi? Sepet tutarı olacak bir de toplam ödenen tutar değil yani. teşekkürler

• serden kullanıcısına yanıt

Rica ederim. Vergisiz olan tutar üzerinden olması lazım.

• namunsan kullanıcısına yanıt

Evet aynen sepete normal bakınca kuponuda kredi bakiyesinide kullanabiliyor görüyorsun ancak herhangi bir etkinlik ile kredi iadesi kampanyası üzerinden almak istediğinde sadece kredi bakiyesi kullanılıyor kupon kullanılmıyor.

• 
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.