Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (329. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.581
Cevap
361
Favori
458.474
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: KnifeRex

Wincredit'te istediğimiz ürünü bulmanın kolay bir yolu var mı?

Almak istediğiniz ürünü sepetinizden silin. Wincredit sayfasına düşmeye başlıyor. Birkaç kez ekranı yenileyin. Denk gelir.

• Tearz kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, yaptım bakalım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • K4TL14M kullanıcısına yanıt

Nasıl oluyor bu iadeler filan. Kupon gibi birşey değil anladığım kadarıyla. Baya bir geriye doğru kurcaladım, ilk sayfalara da baktım ama bir açıklama bulamadım.

• ray2 R kullanıcısına yanıt
    Aramaya wincredit yazın. Eski siparişlerinize göre bi jeton veriyo. Genelde 50 jeton eksik kalıyo. Onu da 1000 tl vergi hariç harcarsanız tamamlanmış oluyor. Ürünlerini kargoya verilince 1000 tl kredi yükleniyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Son zamanlarda Temu kargolarımın 10-11 günde gelmesinin sebebi sipariş verir vermez akabinde "kargoyu hızlandır" butonuna basmam mıdır acaba ?

• kayamtky K kullanıcısına yanıt

Ben kargoyu hızlandır seçeneğine basmadım fakat yine Konya'ya 12 günde elime ulaştı hocam. Bence kargo hızlandırma seçeneği biraz müşterinin gazını alma gibi bir işlevi olmayan seçenek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efe R.A. E kullanıcısına yanıt

Aynen bence de, müşteriye psikolojik doping olsa gerek.

• Efe R.A. E kullanıcısına yanıt
    Eğer birbirine uzak depolarda ise parçalı gönderiliyor hızlandıra tıklayınca. Ben özellikle tıklamıyorum bölmemesi için..

• ahmetcs kullanıcısına yanıt

Bu detayı iyi farketmişsiniz. TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] 

Aslında tam anlamadım.

Şimdi wincredit yazıyoruz ve gelen listeden alışveriş yapıyoruz sadece, öyle mi? Bana bir kredi bildirimi gelmedi, uygulamadan denediğimde de 600 TL filan bir şey geldi.

Bir de wincredit yazdığında gelen listeden alışveriş yapmak zorunda mıyız? Orada bazı şeyler daha pahalı. Mesela benim sepetimde 100 TL olan birşey, o wincredit ile gelen listede 170 TL filan olabiliyor.

İşin doğrusu ben işin mantığını anlamadım. Kupon gibi birşey değil anladığım kadarıyla, ama yerli yerine oturtamadım bir türlü. Şu konuyu detaylı olarak görebileceğim, öğrenebileceğim bir link var mı acaba ?

• ray2 R kullanıcısına yanıt
    Gelen listeden alışveriş yapıyorsunuz. Ama gelen liste zaten önceden gezdiğiniz ürünler. Her aradığınızı bulamayabilirsiniz. 1000 tl vergiyle 1600 tl harcayınca 1000 tl kredi yükleniyor hesabınıza.

• Bunu aldım bakalım normalde bu tarz şeyleri asla almam da m2 ssd olduğundan aldım. Pek bir beklentim yok 225tl kupon vardı 1400e geldi en kötü iade ederim.

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]
  • cumur C kullanıcısına yanıt
    Şimdi de çok yavaş dolmaya başladı. %60 a kadar hızlı bitiyo asıl yığılma orda bence şarj ediyorum 2 saattir 60 da kaldı. 80 den 100 e 5 dk da çıkmıştı. İlginç bir bataryası var.

%100 olunca çekme fişten bekle komple yanım sönme bitiyor ozaman çek sabit kalınca tam doluyor kılavuzu okudum da buldum şimdi baya gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 2 Mart 2025; 22:12:2 >
    İyi o zaman. Ama sanki şuan şarj olmuyor gibi adaptörde hiç ısınma yok 2 saattir 60 da

Ben samsung hızlı şarj ile sarj ettim 2.5 saatte doldu

• ahmetcs kullanıcısına yanıt

Bunu bilmiyordum hocam teşekkürler. Kargoyu hızlandırı kullanmadım, bu ikazınızdan sonra da kullanmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://gazeteoksijen.com/ekonomi/resmi-gazetede-yayimlandi-yurt-disindan-gelen-kargonun-bedeline-nakliye-giderleri-de-eklenecek-236291#:~:text=Posta%20veya%20h%C4%B1zl%C4%B1%20kargo%20ta%C5%9F%C4%B1mac%C4%B1l%C4%B1%C4%9F%C4%B1,%C3%B6dendi%C4%9Fine%20ili%C5%9Fkin%20belgeye%20g%C3%B6re%20belirlenecek.

Nakliye giderleri eklenecek

Posta veya hızlı kargo taşımacılığı yoluyla gelen eşya için Türkiye'deki giriş liman veya yerine kadar yapılan nakliye giderleri, eşyanın kıymetine ilave edilecek. Eşyanın kıymeti, ibraz edilen faturaya, satış fişine veya eşya bedelinin ödendiğine ilişkin belgeye göre belirlenecek. Bu tür belge ibraz edilememesi veya belgede kayıtlı kıymetin düşük bulunması halinde, eşyanın kıymeti ilgili mevzuat doğrultusunda gümrük idaresince tespit edilecek.

Yeni vergi artırımı pardon haraç artırımı hayırlı olsun!

Artık b*k'unu çıkardılar.Kulağımızın arkası bile kalmadı.Halkına bu kadar düşman başka hükümet varmıdır acaba!

Verginin vergisinin vergisini ödüyoruz zaten!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkelvis -- 2 Mart 2025; 23:4:35 >

• turkelvis kullanıcısına yanıt
    Doyuramıyoruz herifleri valla, sürekli zihni sinir zorluklar

Hocam elin Avrupalısı,Amerikalısı satın alma gücünde ve ekonomik olarak bizden fersah fersah önde olmasına rağmen,online yurtdışı aynı ürünleri daha ucuza alabiliyorlar.Biz artırılmış vergiler yüzünden çok daha pahalıya alıyoruz.Daha 27euro alışveriş limiti saçmalığına gelemedik bile yoksa 1k üzerine Temu da F/P açısından çok güzel ürünler var.Ama istiyorlar ki hem hükümet olarak vatandaşımızı biz öpelim hemde fırsatçı şirketler ve esnaflar öpsün!

• 
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.