6 Nisan'da 2 ayrı sipariş verdim, sipariş durumlarına baktığımda herhangi olumsuz bir durum görülmüyor. Ürünler tedarik ediliyor yazıyordu gündüz, şimdi baktım paketleniyor olarak görülüyor. 1 Nisan'dada 2 ayrı sipariş vermiştim onlarda kargoya verildi zaten önceki günlerde. Ek olarak Mart sonu gibi bayramdan önceki hafta verdiğim siparişlerim vardı onlarında 3 tanesi cumartesi günü gelmişti, 2 tanesi bugün geldi, 1 tanesi gümrükten geçti gelir oda bugün yarın. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeNNiSeR -- 7 Nisan 2025; 20:33:50 > |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (381. sayfa)

-
-
30 martta sipariş verdiğim iki paket bugün gümrükten geçmiş. bakalım ne zaman teslim edilecek.
-
Arkadaşlar temuda kaliteli kulaklık varmı eskiden aliexpressden anker marka almıştım onun gibi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dostlar temudan ilk defa alışveriş yapacağım. Herhangi bir alt limit var mıdır? Farklı söylentiler var emin olamadım. Bir de sepet tutarı dışında bir şey ödüyor muyuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bildiğim kadarı ile alt limit 500-550 tl civarı, sen sepete attıkça üstte yazar zaten. üst limit de 27 euro karşılığı kadar tl olmalı. en son öyleydi. %60 vergi hariç .vergi limitten sayılmıyormuş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Örneğin 500 tllik bir sepetim var. Buna ek olarak %60 kadar yani 300 tl vergi, toplamda 800 tl mi ödüyorum?
temu sepette ilerleyince vergi dahil toplam tutarı gösterir zaten. yani vergiyi temu'ya ödüyorsunuz. dikkat etmeniz gereken, verginin ayrıca gösterildiği kısımda, sizin vergi hariç 27 euro üst sınırınız olduğunu bilmeniz.
Tamamdır hocam çok teşekkür ediyorum
ne demek, rica ederim.
-
Beyler, şuan sipariş versek 27€ sınırını aşmasak siparişimiz teslim ediliyor mu ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: .HonouR.30 martta sipariş verdiğim iki paket bugün gümrükten geçmiş. bakalım ne zaman teslim edilecek.
az önce teslim edildi.
9 günde teslim ediliyorsa hep sipariş vereyim bunlardan
-
27 Euro sınırı temu için geçerli değil. Temunun izin verdiği limitler dahilinde sipariş verebilirsiniz. Bu sınırda 1180 TL olması lazım. Kura göre yenileniyor. Satın alırken uyarı vs. vermezse problemsiz şekilde gelir.
-
-
Ben de oral b başlığı vs baktım ama yorumlarda oldukça şikayet var. Temu dan alışveri yaparken sağlıkla ilgili veya gıdaya temas eden ürünlerden uzak duruyorum çünkü kalite ciddi manada düşük. Üretici firmaya soru da soramadığımız için riske gerek yok diye düşünüyorum.
-
Uzaktan kumandalı bir iş aracı beğendik. Bunun garantisi olmuyor sanırım, değil mi? 3 ayı geçince bozulursa elimizde kalır oyuncak diye cesaret edemiyorum.
Temu alışverişi serbest mi şu an, yeni yönetmelikten etkileniyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
var hocam, 3 nisan da 2 siparişim oldu, bugün 2 siparişte Türkiye ye geldi, 4 parçaya bölmüşler, takipte 2 si "gümrükleme şirketi tarafından teslim alındı", diğer 2 si de "paket havalimanına ulaştı" deniyor, tahminimce cuma ya da cumartesi gelir adresime.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 8 Nisan 2025; 20:46:23 > -
ahali.. şundan alıp deneyen var mı nasıldır?
vergi dahil bile türkiyedeki muadillerinden yarı fiyatına nerdeyse
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayKukla -- 8 Nisan 2025; 21:3:43 > -
27 euro 41 küsur kur ile, o para yapıyor zaten. siz ne amaçla yazmıştınız?
1124 tl limiti geçince zaten gümrük uyarısı veriyor , altina gümrüğe takılma şansın yok değil mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X