< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (380. sayfa)

-
-
Merak etmeyin. O kargo daha Çin içinde bir miktar dolaşıp zaman geçirecek. Oradan Kırgızistan, derken Özbekistan... Türk Cumhuriyetlerini geze geze gelecek.
Mayıs ayını bekleyin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dünya turu yapsın mayısta gelsin 😂 diğer ürünlere kıyasla en pahalı aldığım ürün bu 100 liralık bişe olsa umursamazdım ama temu diğer siparişlerimi hep bölerek gönderdiği için 5 kargo limitim şimdiden dolduquote:
Orijinalden alıntı: mytra
Merak etmeyin. O kargo daha Çin içinde bir miktar dolaşıp zaman geçirecek. Oradan Kırgızistan, derken Özbekistan... Türk Cumhuriyetlerini geze geze gelecek.
Mayıs ayını bekleyin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam sizin kargo mayıs ayının rahatlıkla bulur, benim kara yoluyla gelen kargonun hareketlerini koyuyorum içiniz rahatlasın. Telefondayım sanırım görüntüler karışık yüklendi ama tarihlerden bakarsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sağolun hocam kesin bulur mayısı o zaman. Şimdi bildirim geldi kırgızistana varmış paketquote:
Orijinalden alıntı: okanhhHocam sizin kargo mayıs ayının rahatlıkla bulur, benim kara yoluyla gelen kargonun hareketlerini koyuyorum içiniz rahatlasın. Telefondayım sanırım görüntüler karışık yüklendi ama tarihlerden bakarsınız.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Kargo gönderim numaralarınızı kontrol edin. Temu ayrı gönderse de, farklı siparişlerde bazen aynı kargo şirketi ve aynı gönderim numarasını kullanıyor. O ikiye de bölünse tek kargo sayılıyor. Daha geçen ay 9 parçaya ayırdığı kargolarım Aras ve MNG ile 4 kod üzerinden geldi ve 4 limit kullanmış oldum. Üzerine aynı TC numarası ile bir sipariş daha verdim.
Benim şu anda aynı tarihli Kırgızistan gözüküyor güncelleme geldi bu gün
Hocam sizde mi Denizli ☺️
@gorksman Hocam merhaba.
Kategorisinde en çok satan ürünlere bakarken bir kaç model inceledim ama özellikle şunu alayım diye bir seçim yapmadım.
Bendeki Oral*b başlıklara tahminen uyacakları ayıklamam lazım.
Belki konu içinde almış,deneyimlemiş biri vardır diye sordum özellikle.
@TeNNiSeR Hocam merhaba.
Bu modele ben de baktım,kaydettim,alma ihtimalim yüksek.Elimdeki başlıklar uyumlu olur gibi duruyor.
Acaba kaç modu var,iş görür mü emin olamadım..
-
Wincredit ile sipariş verdim hepsini kredi bakiyemden kullandım ama 0.01 daha coin ihtiyacınız uyarısı veriyor bilgisi olan varmı arkadaşlar
Wincredit te iki sipariş geçtim. 60 puan şartı vardı. İlki 10 + %4 ikinciside %6 ile. İlk siparişten bir ürün iptal etsem ikinci siparişin %6 yerine %4 ten hesaplar mı?
Mesela ilk siparişte birşeyleri iptal edip 100tl lik ürün bıraksam 10+4 gelir. İkinci siparişte de 800tl yapsam 48 puan gelir. Toplam 62 ediyor. 60ı kurtarmış oluyor. Bu tarz kombinasyon deneyen oldu mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetcs -- 7 Nisan 2025; 13:19:52 >
Sırada Özbekistan Türkmenistan var demek ki.
Yav bu temudan nasıl uyguna kupon kredi alınıyor 3300 kredi vercem dedi alışveriş yaptırdı verdiği kredi kupon gibi 300/300 750/200 ne saçma bişey anlamadım 3-5 bişey almak istiyorum taktik verebilcek var mı ? Siparişi iptal ettim.
380 e bunu (https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601099662656204&sku_id=17592765042928&share_img=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2Ffancy%2F77eb9d16-2397-4eb3-a8ec-a3a77a4e3544.jpg&refer_share_id=a1xq33gvxrfbm68vchceluldwahok4xq&refer_share_channel=copy_link&_oak_page_source=417&_oak_region=203&refer_share_suin=RSSBC5UCTZ5VJ3W3XZQGA3VDRXY5HXRJ4RIU3J64AFRSUKLLI4ZS2WLSDLHVIISTNXM2TMQRGY&locale_override=203~tr~TRY) aldım ama hiç araştırmadım limite bu denk geliyordu sizce iş görür mü? alıp kullanan var mı? yada daha iyi olan bir öneriniz var mı onu da sipariş edeyim, kara yoluna vermişler 1 aya anca gelir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redjunglefowl -- 7 Nisan 2025; 15:8:28 >
-
İptal ederseniz büyük ihtimal wincredit hakkınız yanar ve 90 gün kampanyadan yasaklı hale gelirsiniz. Deneyen bir arkadaş vardı. O görürse yazar buraya.
kargo yoluyla gelen arkadaslar geçen ay gelen paketim 70 günde geldi 65tl geç gelme iadesini aldım birkaç gün sonra teslim edildi ürün koltuk kılıfı idi
-
-
hocam çok hızlı gelmiş siparişiniz,ilk defa bu kadar kısa zamanda gelen sipariş gördüm
bu arada 2 nisan değilmiydi yeni yönetmelik
benim burda tanıdığım kargocu arkadaşlar var onlarada sorucağım kargolar devam ediyor mu diye.
sanırım bir sorun olmaz siparişlerde olsaydı Temu buna izin vermezdi
-
2 nisandan beri ürün gümrükte şans işi sanırım gümrükten geçmesi öncelik sırası yok :D
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 nisandan sonra sipariş eden var mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X