Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (380. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: gorksman Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.623
Cevap
382
Favori
513.950
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 378379380381382
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: afsinedremitli

Siparişimde herhangi bir sorun yok, anlık olarak Çinden karayoluyla geliyor. İptal durumu olsa karayolu ile gelecek olanı zaten geri çekerlerdi.

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]
    Benimde aynı kara yoluyla geliyor aynı tarihli. İnşallah mayıs ayına kalır bu ay 5 kargo limitim doldu eğer nisan ayında gelirse ne yapacağım bilmiyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • brutal55 kullanıcısına yanıt
    Merak etmeyin. O kargo daha Çin içinde bir miktar dolaşıp zaman geçirecek. Oradan Kırgızistan, derken Özbekistan... Türk Cumhuriyetlerini geze geze gelecek.

Mayıs ayını bekleyin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mytra

Merak etmeyin. O kargo daha Çin içinde bir miktar dolaşıp zaman geçirecek. Oradan Kırgızistan, derken Özbekistan... Türk Cumhuriyetlerini geze geze gelecek.

Mayıs ayını bekleyin.
    Dünya turu yapsın mayısta gelsin 😂 diğer ürünlere kıyasla en pahalı aldığım ürün bu 100 liralık bişe olsa umursamazdım ama temu diğer siparişlerimi hep bölerek gönderdiği için 5 kargo limitim şimdiden doldu

Hocam sizin kargo mayıs ayının rahatlıkla bulur, benim kara yoluyla gelen kargonun hareketlerini koyuyorum içiniz rahatlasın. Telefondayım sanırım görüntüler karışık yüklendi ama tarihlerden bakarsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: okanhh

Hocam sizin kargo mayıs ayının rahatlıkla bulur, benim kara yoluyla gelen kargonun hareketlerini koyuyorum içiniz rahatlasın. Telefondayım sanırım görüntüler karışık yüklendi ama tarihlerden bakarsınız.

Sağolun hocam kesin bulur mayısı o zaman. Şimdi bildirim geldi kırgızistana varmış paket

Kargo gönderim numaralarınızı kontrol edin. Temu ayrı gönderse de, farklı siparişlerde bazen aynı kargo şirketi ve aynı gönderim numarasını kullanıyor. O ikiye de bölünse tek kargo sayılıyor. Daha geçen ay 9 parçaya ayırdığı kargolarım Aras ve MNG ile 4 kod üzerinden geldi ve 4 limit kullanmış oldum. Üzerine aynı TC numarası ile bir sipariş daha verdim.

• mytra kullanıcısına yanıt
    Benim şu anda aynı tarihli Kırgızistan gözüküyor güncelleme geldi bu gün

• okanhh O kullanıcısına yanıt
    Hocam sizde mi Denizli ☺️

• @gorksman Hocam merhaba.

Kategorisinde en çok satan ürünlere bakarken bir kaç model inceledim ama özellikle şunu alayım diye bir seçim yapmadım.

Bendeki Oral*b başlıklara tahminen uyacakları ayıklamam lazım.

Belki konu içinde almış,deneyimlemiş biri vardır diye sordum özellikle.

@TeNNiSeR Hocam merhaba.

Bu modele ben de baktım,kaydettim,alma ihtimalim yüksek.Elimdeki başlıklar uyumlu olur gibi duruyor.

Acaba kaç modu var,iş görür mü emin olamadım..

• Wincredit ile sipariş verdim hepsini kredi bakiyemden kullandım ama 0.01 daha coin ihtiyacınız uyarısı veriyor bilgisi olan varmı arkadaşlar

• Wincredit te iki sipariş geçtim. 60 puan şartı vardı. İlki 10 + %4 ikinciside %6 ile. İlk siparişten bir ürün iptal etsem ikinci siparişin %6 yerine %4 ten hesaplar mı?

Mesela ilk siparişte birşeyleri iptal edip 100tl lik ürün bıraksam 10+4 gelir. İkinci siparişte de 800tl yapsam 48 puan gelir. Toplam 62 ediyor. 60ı kurtarmış oluyor. Bu tarz kombinasyon deneyen oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetcs -- 7 Nisan 2025; 13:19:52 >
  • afsinedremitli kullanıcısına yanıt
    Sırada Özbekistan Türkmenistan var demek ki.

• Yav bu temudan nasıl uyguna kupon kredi alınıyor 3300 kredi vercem dedi alışveriş yaptırdı verdiği kredi kupon gibi 300/300 750/200 ne saçma bişey anlamadım 3-5 bişey almak istiyorum taktik verebilcek var mı ? Siparişi iptal ettim.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redjunglefowl -- 7 Nisan 2025; 15:8:28 >

• ahmetcs kullanıcısına yanıt
    İptal ederseniz büyük ihtimal wincredit hakkınız yanar ve 90 gün kampanyadan yasaklı hale gelirsiniz. Deneyen bir arkadaş vardı. O görürse yazar buraya.

• kargo yoluyla gelen arkadaslar geçen ay gelen paketim 70 günde geldi 65tl geç gelme iadesini aldım birkaç gün sonra teslim edildi ürün koltuk kılıfı idi

• 1 Nisan'dan sonra verdiğim sipariş gürmrükten sorunsuz geçti. Yeni yönetmelik sonrası sorunsuz sipariş veriliyor.

• KnifeRex kullanıcısına yanıt

hocam çok hızlı gelmiş siparişiniz,ilk defa bu kadar kısa zamanda gelen sipariş gördüm

bu arada 2 nisan değilmiydi yeni yönetmelik

benim burda tanıdığım kargocu arkadaşlar var onlarada sorucağım kargolar devam ediyor mu diye.

sanırım bir sorun olmaz siparişlerde olsaydı Temu buna izin vermezdi

• KnifeRex kullanıcısına yanıt
    2 nisandan beri ürün gümrükte şans işi sanırım gümrükten geçmesi öncelik sırası yok :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 nisandan sonra sipariş eden var mı

• 
Sayfa: önceki 378379380381382
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.