rica ederim arkadaşlar |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (387. sayfa)

-
-
Sonunda ilk defa 1000 TL kredi kazanabildim. Bunu devamlı alabilmenin bir yolu var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
wincredit sayfasından jetone göre +1000 TL alışveriş yapmanız gerekiyor. Jetonu tamamladıkça 1000 TL kredi gelecek. Yani neredeyse vergisini ödeyerek ürünleri satın alabileceksiniz.
-
2940 jeton ağına ilk defa ben de yakalandım.Bakalım ne yapacağız?
Bir süreliğine sipariş vermeyip kredi iade sürecinin dolmasını bekleyeceğim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alacaklarınız parça parça ise yine verebilirsiniz. Tek kötü yanı gümrükte çift hakkınız yanıyor. İlk sipariş 500 TL verince %4 Jeton veriyor. İlk siparişten sonra ikinci siparişi 30 dakika içerisinde verirseniz %6 jeton veriyor. 10 Jetonda bonus olduğu için 500 TL+500 TL iki sipariş verdiğinizde yine krediyi alabiliyorsunuz. Bundan sonra yine 2940 Jetonda gelebilir. 2950 Jetonda gelebilir. Tamamen şans.
-
2940 ta sabırla 5-6 sipariş verdim. 2950 yeniden geldi
Arkadaşlar iyi hafta sonları sorum olacaktı.(konu dışı özür dilerim)
bana gelen özel mesajlara niye cevap yazamıyorum
bu tarz uyarı almaktayım .
Özel mesaj özelliğiniz kullanıma kapalıdır. Eğer bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen Forum Destek ile temasa geçiniz.
-
İyi hafta sonları hocam.
Mesaj alıp göndermeye kapalı olabilir.
Profil ve diğer tercilerden ilgili ayar yapılabilir.
Bunu yapmanıza rağmen düzelmezse sistemsel bir sorun olabilir,forum yöneticine mesaj göndererek halledebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkelvis -- 12 Nisan 2025; 17:30:15 > -
2950 gelmeden önceki son siperişiniz vergi hariç 1000tl üzerinde miydi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
çok teşekkür ederim sizin gösterdiğinizle aynısı bendede ayarlı hocam
-
Arkadaşlar birşey dikkatimi çekti.Bilinen satış platformunda bir satıcı hep elektronik ürün satmakta.
Anlamadığım çoğu ürünleri Temudan daha uygun fiyatları var nasıl oluyor.
burda linki paylaşsam sorun olur mu acaba .
benim katlanır kılavye aynısı 900tl indirimli fiyat ben vergisiz 819tl ye aldım
neler oluyor daha önceden böyle fiyatlar değildi
ama diğer bilinen sitede aynı kılavye 2731tl .yüksek olanı anladım da fiyatı ucuz olan nasıl olmakta.yorumlarıda iyi ve resimdeki ürünün aynısı
-
Hayır 500+500
Nadirende olsa bende de bazen denk geliyor böyle, vergisi vs derken burada temudan uyguna gelen veya aynı kapıya gelen ürün olabiliyor.
Ticari olarak daha ucuza toplu mail getirtmiş / getiren bir firma olabilir, sanırım trendyoldaki satıcıdan bahsediyorsunuz ucuz olarak satanı.
Başka ne olabilir elindeki bazı ürünler uzun zamandır duruyordur, satış arttırma ve elden çıkartma mahiyetinde aldığı fiyata bakar zaten şu fiyata almışım şu fiyata vereyim hem nakite dönsün yatacağına hem elimden çıksın düşüneside olabilir. Bu koyu turuncu sitede bazen hesaplara 100-150 tl indirim filanda geliyor mesela onunlada alsan dahada ucuza gelebiliyor.
-
Bu arada Temunun içerisinde de aynı gözüken ancak kalite farkı olan ürünler var. Çakmanın çakmasını da yapıyorlar.
Örneğin bir duş başlığı almıştım 220 civarındaydı. Memnun kalınca aileme de aldım. Başka satıcıda aynı görseller aynı içerik her şey birebir aynı ve 170 tlydi. Ancak gelen ürünün kalitesi bariz şekilde farklı. Dizlik almıştım mesela 2 tane biri kaydırmazlı ve çok daha kaliteli hissettiriyorken ötekisi çok dandik. Sonra bir tane daha yüksek fiyatlı dizlik aldım içinde kaydırmaz var gözüküyor bir geldi önceki dandikle aynı.
Demem o ki görsellere bakarak aynısı demeyin Temu içerisinde de farklı kalitelerde ürün satan satıcılar var. Çok tutan yorumlu ürünlerle birebir aynı içeriği ekleyip popüleritesinden faydalanıyor. Dolayısıyla Türkiyeden aldığınız ürün için de aynı kaliteye sahip ürün olduğu şüpheli olacağından fiyat kıyaslaması yapmak zor.
Özellikle wincredit gibi kampanyalar şöyle sıkıntı; her zaman sepetinize eklediğiniz ürünün aynı satıcısı görmüyorsunuz. Farklı satıcılar aynı içerik olunca size aslında daha düşük kalitede ürünü aynı fiyata iteleyebiliyor -tabi kredi iadesi alınca gene avantajlı oluyor o ayrı-. Temu bunu çok yapıyor sepetimdeki ürün ısrarla wincreditte çıkmıyor ancak alternatif satan düşük yorumlu satıcılar gösteriyor. Bir kere bu şekilde ürün aldım sonraki wincreditte hop sepetime eklediğim yüksek sayıda yorumu olan ürün çıktı.
-
Bir tur bekleyeyim diyorum. İkinci defa da 2940 çıkarsa dediğiniz gibi yapayım.
Arkadaşlar sizlere 2 sorum olacak.
1) 1 Nisan sonrası alıveriş yapabiliyor muyuz? Sorun çıkar mı gümrükte?
2) 30 euro'luk alışveriş yapabiliyor muyum temu'dan yoksa 3 euro kargo parasını çıkartıp 27 euro'luk mu almam lazım?
-
Bende de 2940 çıkmış farketmeden sipariş verip sonra iptal ettim. Bir iki gün sonra 2950 çıktı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3 nisanda aliexpresten lego aldım. fiyatı 900dü vergiye beraber 1600e geldi. gümrükten geçti dün elime ulaştı. gümrükten geçip geçmeme duruma ürünün çeşidine göre değişiyor sanırım
-
Krediler de insanı kısır döngüye sokuyor, bin veriyor harcıyorsun 1600 küsür, yine bin veriyor yine harca 1600 küsür sürekli vergiye çalışıyorsun bu seferde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Temuyu epeydir silmiştim ,dün 900 liralık sepete 550 lira vergi çıkardı hey yavrum hey..şu soygunu başka hiçbir yerde göremezsiniz..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X