Merhabalar bu 2-3 içinde yeni modem taktım. Eski modemim tplink td-8968 du ve sürekli kopmalar vardı SNR margin değeri de düşüktü. Başlıkta belirttiğim modemi aldım kullanıyorum lakin daha az sıklıkla 1 kere ya da 2 kere kopuyor geceleri, bot ve macroyla uğraşıyorum o yüzden güncel ve stabil bir net lazım. Aldığım değerler şuan bu binanın 3.katındayız ve kutudan kabloyu çekerken çatıdaki demirlere baya doladılar bayadan kastım böyle 200mt falan var evde bizim müstakil tek biziz. -Şimdi benim çatıdaki kabloyu kısaltarak modeme getirmem mümkün. -Bu değerler yan odamdaki wifiden -Bende küçük bir router var, o routera ethernetle bagladım masaüstü pcyi routerda yenileyici görevi görüyor yan odadaki modeme doğru folyadan çanaklı %100 çekim gücü ile. Benim sizlere uzmanlara nacize sorum şu. -DMT programıyla hızı düşürmeli miyim? (macro browser üzerinde çalışacak hızın çok önemi yok ) -Çatıdaki hattı direkt odama götürüp tek modem ile direkt kasaya kullansam pingde azalmam olur mu ? -Çatıdaki direkt (kutudan) gelen ana hattı kısaltıp öyle bağlasam attentination değeri azalır mı ? Yarar sağlar mı ? ![]() |
Bildirim