Şimdi Ara

Tenda V12 AC1200 vs Tp-Link Archer VR2100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kullanım şeklim şu. Modem aşağı katta bulunuyor tplink vr 300 var 75 mbps. Bu modemin 2.4 ghz kablosuz bağlantısını yukarı kattaki rooter ile kablolu ya çevirip android box a takıyorum. SORUM ŞU ; yukarı kata post başlıktaki modemlerden birini alıp 5ghz li bir bağlantıyı kablolu ya çevirip android box da interneti daha iyi şekilde kullanabilirmiyim.? modem almaya değer mi?

Tavsiyeleriniz varsa sevinirim.

• Bence değmez. Bağlantınız 100 altı. Wifi 5 ve gigabit lan destekli uygun fiyatlı router alman daha mantıklı. Ne zaman 100 üstü pakete geçersen komple sistemi değiştirirsin.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Rooter önerin var mı, bir de bu dediğim modemler ve vr 300 de rooter olma özelliği var diye biliyorum. Eğer dediğin rooter 1k gibi ise rooter olma özelliği olan modem iyi olacak gibi duruyor. Sen ne dersin.?

yukarıda wifi ile 2.4 ghz den kablolu bağladığım için düşük kalıyor. Acaba 5ghz den kablolu bağlarsam ciddi fark olur mu düşündüğüm bu.

• 5ghz den kablolu bağlarsan faydılı olur mu denemeden anlayamayız. İp tv içinse direk modemden boxa kablo çeksen daha randımanlı olur. Uydu alıcı ve boxlarda kablolu bağlantı daha garanti. Router fiyatlarıda neredeyse modem kadar. Modem alacaksan asus ac55u (bende asus) veya keenetic hero bakabilirsin.(snr-hız ayarı yapabiliyorsun).

Keenetic hero dsl aldım. Tplink Vr 300 modemi sinyal genişletmek için kullanmak istedim ama köprüleme yaptığımda keenetic hero da internet kesiliyor. Nasıl bir hata yapıyorum çözemedim

• yukselg10 Y kullanıcısına yanıt

tp link deki pppoe id, pppoe şifre, vlan id değerlerini keenetic'e gir öyle dene.

Kanalın aynı olmamasından dolayıymış çözdüm.

• yukselg10 Y kullanıcısına yanıt

Sorun çözüldü herhalde, geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: HesaplıBilgi

Sorun çözüldü herhalde, geçmiş olsun.

Evet teşekkür ederim çözdüm. Kanallar aynı değilmiş. Küçük ayrıntıda takılmışız. 🙂

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.