Şimdi Ara

Tenda W300D hakkında görüşleriniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dört portlu bir wireless modem arıyorum.modemle aramda iki kat var onun için wireless çekim gücü yüksek bir modem araştırıyorum ve gözüme tendan'ın "W300D" modeli ve tp-link'in "TD-W8960N" modeli çarptı. bu modemler hakkında görüşü ve önerisi olan varmı ?

• TD-W8960N için üç versiyon var sanırım. son versiyona ait firmware' de bug düzeltilmiş:
    Modifications and Bug Fixes: 1. Fix the bug that the router will reboot randomly.

yani gelişi güzel modemin reboot yapmasını önleyen bir bug tespit edilmiş. aklıma zyxel geldi..
    şimdi günahını almayalım üreticinin. isteseydi bu bilgiyi alenen oraya yazmazdı. demek ki bu hatayı düzelttiğini samimi olarak ifade ediyor.
    PPP over ATM (RFC 2364) , PPP over Ethernet (RFC 2516) pppoa ve pppoe her ikisini de destekliyor. bazıları malum sadece pppoe destekleyebiliyor.
    biraz bakındım, sahip olduğu özellikleri itibariyle al benisi olan bir modem. SPI and NAT firewall protects yani daha ne olsun.

öbürküne de başkası baksın ben biraz konu dışına girip dağıtayım orayı. herkes uyukluyordur şimdi..

• peki tp-link TD-W8960N wireless çekim alanı nasıldır yada tenda W300D nin ?
  • bendede w300d modeli var ama bahsedilen özelliklere sahip olmadığını düşünmeye başladım bu konuda yardımcı olabilecek varmı
    mesela bi özelliğinde 20 metreye kadar arada duvar olsada full çekiyo denmiş fakat değil 20 metre arada 10 metre var yada yok amma wirelessde çekme derecesi tek sütun?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.