Şimdi Ara

[TENİS] *GRAND-SLAM* /// Avustralya Açık, Fransa Açık, Wimbledon, Amerika Açık (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.373
Cevap
17
Favori
141.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Erkekler tenisinde şu an Federer ve Nadal diğerlerinden çok daha iyi bu da arka arkaya finallerde karşılaşmalarına neden oluyor...Federer aynı zamanda efendi ve çok beğendiğim bir stile sahip oyuncu...Topa vurduktan sonra anormal çığlıklar atmamasıda takdirimi kazanmasına yolaçıyor.....Bir çok rekoru tarihe gömecek bir tenisçi Federer tüm zamanların en iyisi olma yolunda ilerliyor.

Maça gelirsek Nadal o kadar domine etti ki oyunu son sette o servislerini nasıl kırdırttı aklım almadı...Maçın dönüş anıda federer'in 5. sette kendi servisinde 40-15 gerideyken nadal'ın servisini kırmasına izin vermemesiydi.Federer'i çimde bu kadar zorlayan başka bir oyuncuda olmamıştı...Nadal toprakta rakipsiz ama Federer artık çimde çok rahat olamayacaktır...

Nadal'ın federer'in backhand'ine çalışması ve federer'in normalden çok daha kötü bir gününde olmasınında rolü vardı sanıyorum...Benim bildiğim federer bu kadar çok basit hata yapmaz yinede Nadal'ın taktiksel olarak dersine iyi çalıştığını düşünüyorum...Genelde böyle uzun süreli şampiyonluklar kazanan sporculara anti-taktikler geliştirilir...Federer'i de aslında nasıl çözeceklerini gördüler gibime geliyor en azından Nadal çimde Federer'i nasıl yeneceğini gördü ve bir sonraki final olursa çok daha ortada geçmeye aday olur..Tabiki gönlüm tenis'in efsanesi olma yolunda olan efendi kişiliğiyle Federer...Şöyle Amerika'dan da güçlü bir tenisçi çıksa çok tatlı olacak..İyice kıta avrupası şovuna döndü gibime geliyor bu erkekler tenisi..

• özetlerden izlediğim kadarıyla sanırım müthiş bi erkekler finalini canlı izleyemedim tbrikler federer
    ---gerçi hiçbir maçı izleyemdim ...gitti güselim turnuvaaaa
    henin favorimdi mauresmodan sonra ama bi bartoli fırtınası esmiş gibi...helal olsun

• 27 Agustos'da sezonun son Grand-slam turnuvası Amerika Acık'da gorusmek uzere... Ayrıca Wimbledon ve Tenis hakkında goruslerini yazan herkese tesekkur ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 11 Temmuz 2007; 22:09:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: LeBron_ James_

27 Agustos'da sezonun son Grand-slam turnuvası Amerika Acık'da gorusmek uzere... Ayrıca Wimbledon ve Tenis hakkında goruslerini yazan herkese tesekkur ederim.

ah ahh.olamadım sizlerle birlikte..ama amerika açıkta umuyorum ki burdayım..bizde sana tşk ederiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: elif1907

ah ahh.olamadım sizlerle birlikte..ama amerika açıkta umuyorum ki burdayım..

Sorma valla elif, sakayla karısık hafif Maria'ya yuklendigin yorumlarını bayag aradım. Umarım Amerika Acık'da buralarda olursun.
  • quote:

quote:

ah ahh.olamadım sizlerle birlikte..ama amerika açıkta umuyorum ki burdayım..

Sorma valla elif, sakayla karısık hafif Maria'ya yuklendigin yorumlarını bayag aradım. Umarım Amerika Acık'da buralarda olursun.

..inş arkadaşım inş..
    bu arada ne zaman başlayacak..hbrin var mı?

• Amerika Acık, 27 Agustos'da baslıyacak.
  • quote:

Amerika Acık, 27 Agustos'da baslıyacak.

ok..büyük ihtimal burdayım..
  • harika maçtı federer-nadal finali. federer 24-25 ace attı. harika bişeydi. nasıl oluyor da tam çizgilere atabiliyor servisleri her defasında. ard arda 3 ace attı bikaç defa. süperdi. ama nadaldan ciddi şekilde tırsıyor. Nadal onu çimde yenecektir ileride. daha önce de bir turnuvada hangisi hatırlamıyorum şimdi nadal-Djokovic ile oynamıştı 1 sene önce falandı. ezmişti resmen Djokovici çok güçlü çok saldırgan. teknik olarak geliştirmiş kendini nadal gerçekten. ileride çok daha iyi olacaktır. federeri tutuyorum bu arada.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugtim

harika maçtı federer-nadal finali. federer 24-25 ace attı. harika bişeydi. nasıl oluyor da tam çizgilere atabiliyor servisleri her defasında. ard arda 3 ace attı bikaç defa. süperdi. ama nadaldan ciddi şekilde tırsıyor. Nadal onu çimde yenecektir ileride. daha önce de bir turnuvada hangisi hatırlamıyorum şimdi nadal-Djokovic ile oynamıştı 1 sene önce falandı. ezmişti resmen Djokovici çok güçlü çok saldırgan. teknik olarak geliştirmiş kendini nadal gerçekten. ileride çok daha iyi olacaktır. federeri tutuyorum bu arada.

bekleriz amerika açık'ta..biz burdayız inş

• quote:

quote:

harika maçtı federer-nadal finali. federer 24-25 ace attı. harika bişeydi. nasıl oluyor da tam çizgilere atabiliyor servisleri her defasında. ard arda 3 ace attı bikaç defa. süperdi. ama nadaldan ciddi şekilde tırsıyor. Nadal onu çimde yenecektir ileride. daha önce de bir turnuvada hangisi hatırlamıyorum şimdi nadal-Djokovic ile oynamıştı 1 sene önce falandı. ezmişti resmen Djokovici çok güçlü çok saldırgan. teknik olarak geliştirmiş kendini nadal gerçekten. ileride çok daha iyi olacaktır. federeri tutuyorum bu arada.

bekleriz amerika açık'ta..biz burdayız inş

buralarda olacam inşallah. Ben baştan sona izlerim turnuvayı. Konuşuruz bol bol.

• Hosgeldin tugtim, bir tenis severin daha aramıza katılmasına sevindim.
  • quote:

Hosgeldin tugtim, bir tenis severin daha aramıza katılmasına sevindim.

kesinlikle..zaten kaç kişiyiz şurdaa

ama döktürelim yani amerika açıktaaa
  • quote:

quote:

Hosgeldin tugtim, bir tenis severin daha aramıza katılmasına sevindim.

kesinlikle..zaten kaç kişiyiz şurdaa

ama döktürelim yani amerika açıktaaa

hoşbulduk arkadaşlar. tenis çok güzel spor gerçekten. sadece turnuvalardan konuşmayız herşeyden konuşuruz bol bol tenis hakkında. 12 senelik raketimle ilk kez korta çıktım bu sene. amcam almıştı 12 sene önce oynamak nasip olmamıştı bir türlü çok zor bir spor gerçekten çok yorucu bir o kadar da zevkli. backhand im çok zayıf bu arada keşke çok daha erken yaşta başlayabilseydim. spora yatkınım zaten bunu da kıvırırdım biraz. sağlık olsun ama ileride çocuğum olursa kesinlikle çok küçük yaşta tenis öğrenmesini sağlayacağım. Amerika açık wimbledon kadar zevkli geçer inşallah.

• ne güsel oynuyorsun birde..umarım ilerde backhand olayınıda geliştirirsin arkadaşım..hep henin gelir aklıma backhand diyince
    yahu baksana nasılda üstüne titiredik..o kadar az kişiyiz ki
  • quote:

ne güsel oynuyorsun birde..umarım ilerde backhand olayınıda geliştirirsin arkadaşım..hep henin gelir aklıma backhand diyince

çok güldüm ya . ayrılmam ben bu konudan hiç.

• quote:

quote:

ne güsel oynuyorsun birde..umarım ilerde backhand olayınıda geliştirirsin arkadaşım..hep henin gelir aklıma backhand diyince

ayrılsanda buluruz biz seni lebron ile

• quote:

quote:

quote:

ayrılsanda buluruz biz seni lebron ile

burda olmazsam otomobil geneldeyimdir kesin. ordan zıplarım hemen buraya. 27 ağustos çok geçmiş ama ya amerika açık. napacaz

• evet çok geç..
    ama olsun büyük ihtimalle beklediğimize değecektir..bak lebron uykularını şimdiden alıo..
  • yasak kelimeyi söyledin uykum geldi bak bakalım inşallah güzel olur bizde ballandıra ballandıra anlatırız. görüşürüz. uyku vakti
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.