tenise yeni başladım ve elimdeki raket çocuk raketi. iyi bir raket almak istiyorum. yani şöyle beni senelerce götürebilecek bi tane. sizce gerçekten iyi bir raket mi alayım yoksa şimdilik kullanmak için dandik bi tane mi? daha iyi bi raket alırsam kendimi geliştirmek için daha iyi olacağını düşünüyorum ama anlayan arkadaşlara bi danışayım dedim. raket aşağıda
markası PRINCE EXO GRAPHITE 100
yukarı
Yeni başladığın için normal bir tane al. Dandik alma. 60 liralık bir bütçe oluştur. Artık nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama tenis bölümü geniş olan bir mağzaya git. Anlat işte şöyle şöyle yeni başladım elime uyan aynı zamanda kafamada uyacak güzel bir raket almak istiyorum de. Burda önemli olan raketin tek parça olması ve eline uyması. Tutma yerinin numaraları var. L1 L2 L3 (Large.) çocuklarda (8-10 yaş) S1 S2 S3 kullanır (Small.) En rahat tuttuğunu al. Raketin tek parça olmasıda şu. Hani üçgen yeri var ya. Ordaki teli tutan parça eğer farklı, çıkarılabilir bir parça gibi gözüküyorsa o raketi seçme. Her tenis hocası söyler bunu. İlerde sorun çıkartır çünkü.
Marka olarak Prince, Wilson, Head ve Dunlop tavsiye ederim.
Hocam cidden raket kötü duruo. Bence güzel bir markanın bazen kampanyalı fiyatları oluo.Raketin yanında çanta , top , havlu , şapka vs veriolar. Öyle yakalayablirsen al. Yoksa işin aceleyse al bi tane güzellerinden çok götürür seni o sinirlenip yere vurmazsan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme