Şimdi Ara

Tenya (Bağırsak solucanı) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
269
Cevap
7
Favori
297.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olm 1 metre tenya mı olur kenzap içsen cıkmaz o

hani abartmasak
  • konuyu okudum ve karnım ağrımaya başladı. daha fazla psikolojik olarak etkilemezdim heralde
  • Bende zayıflıktan şikayetçiyim acaba bendede olabilirmi nelerdir bunların belirtileri

(arada küçük kurçuklar çıkıyor )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mogolo

kıl kurtları gece uykudan 2-3 saat sonra anüsten dışarı çıkarak makat civarına binlerce yumurta bırakır ve kısa süre içinde ölürler. Yumurta 6 saat içinde bulaşıcı özelliğini kazanır.

olm manyak manyak bilgiler verip durma
  • quote:

Orijinalden alıntı: nobran19

Bende zayıflıktan şikayetçiyim acaba bendede olabilirmi nelerdir bunların belirtileri

Kurt çıkıyorsa vardır zaten.

Belirtileri;
    Makatta kaşıntı,
    burunda kaşıntı,
    ağızdan su akması (gece yatınca daha çok belli oluyor),
    Kilo kaybı yada kilo alamama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mAh0
    çiğ köfte fazla yiyenlerdede görülüyor bu hastalık geçmiş olsun acil şifalar.

hass.....r şüpelendim lan burun kaşıntısı var arada su da akar hastada oldum zaten yüksek ateş var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatov -- 28 Nisan 2010; 14:32:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FirstKiss

olm 1 metre tenya mı olur kenzap içsen cıkmaz o

hani abartmasak

Oluyor valla. Rekor 7 metre sanırım dünya üzerinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sysgeek

quote:

Orijinalden alıntı: nobran19

Bende zayıflıktan şikayetçiyim acaba bendede olabilirmi nelerdir bunların belirtileri

Kurt çıkıyorsa vardır zaten.

Belirtileri;
    Makatta kaşıntı,
    burunda kaşıntı,
    ağızdan su akması (gece yatınca daha çok belli oluyor),
    Kilo kaybı yada kilo alamama.

.asktr :S hepsi var özelliklede kaşıntı ve kilo alma
  • boyum 185 kilom 85 göbek var bu tenya nasıl oluşur?
  • quote:

quote:

hani abartmasak

rekor bende olabilir küçüklüğümden beri fazla kilo alamadım çoğu belirtide 5 yıldır var
  • Bize biyolojici bunun için bi ilaç söylemişti ilk dönem. Eczanede satılıyomuş. 2 kullanımlıkmış. Bi ilk aldığında içiyosun bi de 15 gün sona, ardından da bişe kalmıyo. Ama ilacın adı aklımda değil yarın dersimiz var sorarm tekrardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_

quote:

quote:

hani abartmasak

rekor bende olabilir küçüklüğümden beri fazla kilo alamadım çoğu belirtide 5 yıldır var

quote:

Orijinalden alıntı: menteşe

boyum 185 kilom 85 göbek var bu tenya nasıl oluşur?

Gel nakil edeyim sana tenya
  • Benim 10 yaşındaki kardeşimde cok zayıftı. biz ailecek şişmanızdır
    Doktora gittik tahlil sonucu tenya çıktı. Zaten midesi bazen ağrıyordu asitli şeylerde , yemeklerden sonra ve sıcaklarda.
    Hap verdi herhangi bir sonuç çıkmadı dışkıda. Tenya öyle yapışmış ve büyümüşki onca zamanda hapla bile düşüremiyorlar
    Ameliyata aldılar ve 1.78m uzunlukte incecik kurdele gibi tenya çıktı.http://www.nuveforum.net/attachments/15864d1234660075t-taenia-jpg

serçe parmak kalınlıgında acaip bi yaratık. Bazıları hapla düşmüyor ve öldürücü olabiliyormuş.

Birde önemli not. Tavsiye edilen : Öldürmek için 2 gün aç kalınıp 2. gün akşamı ağıza bir miktar süt alınırmış. Tenya kıvrana kıvrana ağıza kadar gelirmiş açlıktan. Sizde elinizde boğazınızdan bu yaratığı çekip çıkartabilirmişsiniz.
  • Benim de küçüklüğümden beri(yaşım 20) bu sorunum var. Her yolu denedik ama bir türlü olmadı, boyum 1.78 kilom 55. Çeşitli haplar kullandım ailem de kullandı. Benim de belirti olarak sadece geceli uyurken ağzımdan su akıyor başka birşey yok, ama verdiğin linktekini denemek istiyorum inşallah bir sonuca ulaşırım..
  • Konuyu okudum k*çım kaşındı anasını satayım ya
  • bağırsak temizliği şart. sen yine iki gün iyi demişsin ben 3 gün diyecektim şimdi. illa tenya olduğunda normal yaşamınızda da ayda bir kaç gün az yemek yiyin veya aç kalın daha sağlıklı olursunuz. vücut bağırsağı temizler o vakitte. Her yıl tuttuğumuz orucunda bunda faydası çoktur.

Bazı hayvanlarda örneğin ineklerde boyu 1,5-2 metreyi bulabiliyormuş.
  • arkadaşlar bide anüse çıkan kurtlar için anüse bir tane sarımsak sokuyormuşsunuz. Kurtlar patır patır dökülüyormuş. Bunu bikaç doktorda söylemişti. Özellikle insanlar böyle durumlarda çok korkuyorlar, yapmak istemiyorlar. Ama şuan bende bile olabilir farkında olmayabilirim. Bende yarın bi kontrole çıkıcam. İnanın büyüyünce daha da iğrençleşiyor kurtulması. Ağıza kadar çekmek, anüsten çekmek. Düşünsenize yolda kız arkadaşınızla geziyorsunuz ve anüsünüzden kafasını çıkartıp hareket ediyor. Naparsınız kızın yanında. Onun için kontrole elden bırakmamak lazım.
    Ben şişmanım gerek yokta demeyin bizim işteki bir abi ameliyat oldu ve kilosu 120 küsür idi afedersin

Düşünsenize umursamıyorsun ve yolda yürürken birden arkadan çıkartıyor kafasını 2 metrelik yılan naparsın
  • Yukarıda bunun ilacı Yomesan Yazıyor bende Tenya olup olmadığına emin değilim ama eczaneden bu ilacı alsam ters bir etkisi olur mu?Yoksa Sarımsakla idare etsek mi?
  • Kardeşim bu illet aileye de söylenmez ki, sevmiyorum doktoru, allah korusun içime tenya düşürdünüz.

Ben de çok çabuk kilo verdim 26 kilo kadar, beyaz tenya görünüyor dışkıda ancak çok önemsemiyordum, doktora gitmeden napabiliriz.

Çiğ sucuk, çiğ köfte benim kadar yiyeniniz yoktur

Ayrıca havuç iyidir iyi.
  • Çok kilo vermişsin normal değil. Bence git bir an önce. Niye aileye söylenmesin doğal birşey herkesin başına gelebilir. Benim arkadaşlarım bile biliyor
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.