Şimdi Ara

Tenya (Bağırsak solucanı) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
7
Favori
298.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eminem Bağımlısı Genç kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım nasıl bir soda o. Bende çpk zor durumdayım malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine bu konu. Aradan geçmiş baya bir zaman. Ben çok uzun parazit düşürdüm. Devamı var kesin içimde. Ne yapmalıyım. Çok iğrenç bir durum

• sysgeek S kullanıcısına yanıt
    Karışımın adını öğrenebildiniz mi

• quote:

Orijinalden alıntı: sysgeek

linkhttp://www.bitkiselkarisim.com/product_info.php/cPath/189/products_id/298
    Açılmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Boqe

Benim 10 yaşındaki kardeşimde cok zayıftı. biz ailecek şişmanızdır
    Doktora gittik tahlil sonucu tenya çıktı. Zaten midesi bazen ağrıyordu asitli şeylerde , yemeklerden sonra ve sıcaklarda.
    Hap verdi herhangi bir sonuç çıkmadı dışkıda. Tenya öyle yapışmış ve büyümüşki onca zamanda hapla bile düşüremiyorlar
    Ameliyata aldılar ve 1.78m uzunlukte incecik kurdele gibi tenya çıktı.http://www.nuveforum.net/attachments/15864d1234660075t-taenia-jpg

serçe parmak kalınlıgında acaip bi yaratık. Bazıları hapla düşmüyor ve öldürücü olabiliyormuş.

Birde önemli not. Tavsiye edilen : Öldürmek için 2 gün aç kalınıp 2. gün akşamı ağıza bir miktar süt alınırmış. Tenya kıvrana kıvrana ağıza kadar gelirmiş açlıktan. Sizde elinizde boğazınızdan bu yaratığı çekip çıkartabilirmişsiniz.
    Ameliyat kararı nasıl alındı acaba ve hangi bölüme gitmişti kardeşiniz. Ben de şüpheleniyorum da. Ameliyata nasıl karar veriliyor merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer

Benim de küçüklüğümden beri(yaşım 20) bu sorunum var. Her yolu denedik ama bir türlü olmadı, boyum 1.78 kilom 55. Çeşitli haplar kullandım ailem de kullandı. Benim de belirti olarak sadece geceli uyurken ağzımdan su akıyor başka birşey yok, ama verdiğin linktekini denemek istiyorum inşallah bir sonuca ulaşırım..
    O link açılmıyor. İçerik ne acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Einstein~

Arkadaşlar, 2011'in yazında kurt olmuştum. Fazla sosis ve sucuk yemekten. Bir süre bir ilaç kullandım, Ramazana denk gelmişti. Bir iki, veya üç gün kullandıktan sonra dışkıdan kurt çıkmamaya başlamayınca bende daha içmemiştim. Şimdi sanki dışkıda sarı sarı hafif uzun şeyler var, hareketsiz. Daha öncekiler hareket ediyordu. Doktora gitmeli miyim? İlaçlar duruyor, yoksa onları mı kullanayım?
    Bende de var :(
  • Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 4 sene önce miğde ağrılarım başladı. İşte gece uyanıp (afedersiniz) kusmalar şiddetli karın ağrıları. Neyse doktora gittim baharatlı gazlı içecek az iç dedi ve ilaç verdi. Tabi devam etti. Neyse çok geçmeden tuvalette yaklaşık 1 metre boyunda serçe parmak genişliğinde isminin domuz tenyası olduğu şeyi çıkardım. Ondan sonra rahatladım. Şimdi aradan 4 sene geçti ve yeniden başladı ağrılar. Ama dayanılmaz . Gece beni uyandırıyor. Mide bulantısı ve göbek deliğinin alt kısmında bir ağrı. Sürekli olmuyor . İki üç haftada bir. Doktora gittim Andazol ve razogen verdi. Bir etkisi yok. Yüksek ihtimalle ben kurt olduğunu düşünüyorum. Varmı bunun testi. Yada önereceğiniz bir ilaç doğal yöntem. Önereceğiniz bir doktor hastane de olur. Gidebileceğim iller Malatya Gaziantep Adıyaman Kahramanmaraş.

• Yaklaşık 10'lu yaşlardayken aşırı zayıf çelimsiz bir çocuktum. Mide ağrılarım, yanmalarım, karın ağrılarım olurdu ama pek takmazdim. Bir gün çok af edersiniz büyük abdest yaparken 30-40 cm uzunluğunda solucan gibi bir şey çıktı. Çocuk aklımla korkmuştum bir de :) daha sonraları birkaç kez daha oldu böyle şeyler. Sonra kendiliğinden geçti hiçbir ilaç kullanmadım doktora filan gitmedim. Meğer ben küçükken tenyeler yüzünden kilo alamazmışım. Şimdilerde kilo problemi hatta obezite sorunu yaşayan ben, küçükken tenyeler tarafından az sömürülmedim.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.