Şimdi Ara

Tenya (Bağırsak solucanı) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
7
Favori
298.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Börcır

Beyler benim agzimdaln salya akmasi, burun kasintisi, zayiflik yok hatta sismanim ama bazen karnimda bir agri oluyor (yeterince su icmememden diye dsunuyorum sertlesiyor diskilar sanirim) su ana kadar diskimda herhangi bir canliya rastlamadim tenya olmasi gibi bir durum yoktur di mi ya :( cok killandim valla kilomda 84 boy 177

bi cevap verin allah aşkıan tuvalete gitmeye korkuyorum lan bu konuyu nerden gördüm arkadaş ya
  • quote:

quote:

Beyler benim agzimdaln salya akmasi, burun kasintisi, zayiflik yok hatta sismanim ama bazen karnimda bir agri oluyor (yeterince su icmememden diye dsunuyorum sertlesiyor diskilar sanirim) su ana kadar diskimda herhangi bir canliya rastlamadim tenya olmasi gibi bir durum yoktur di mi ya :( cok killandim valla kilomda 84 boy 177

bi cevap verin allah aşkıan tuvalete gitmeye korkuyorum lan bu konuyu nerden gördüm arkadaş ya

arkadasım tenya oyle kolay değil. dışkında tenya olsaydı parçalarını muhakkak gorurdun. beyaz şerit gibi olur parça parça.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wiedźmin

quote:

Orijinalden alıntı: sysgeek

quote:

Orijinalden alıntı: FirstKiss

olm 1 metre tenya mı olur kenzap içsen cıkmaz o

hani abartmasak

Oluyor valla. Rekor 7 metre sanırım dünya üzerinde.

rekor bende olabilir küçüklüğümden beri fazla kilo alamadım çoğu belirtide 5 yıldır var

İmza güzelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: av.ak

quote:

quote:

arkadasım tenya oyle kolay değil. dışkında tenya olsaydı parçalarını muhakkak gorurdun. beyaz şerit gibi olur parça parça.

ya ne bileyim kendiliğinden çıkıyormuş falan ya tırstım tuvalette çıkacak falan götümden tırsıyor insan yani neyse sağol cevabın için biraz rahatladım dışkıda bir şey yok çok şükür
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ya ne bileyim kendiliğinden çıkıyormuş falan ya tırstım tuvalette çıkacak falan götümden tırsıyor insan yani neyse sağol cevabın için biraz rahatladım dışkıda bir şey yok çok şükür

eskiden çok yaygın bir şeymiş. büyük bir şehirde apartman hayatı yaşıyorsan buyuk ıhtımal yoktur. genelde hayvanlarla vakit gecıren kısılerde oluyor
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

eskiden çok yaygın bir şeymiş. büyük bir şehirde apartman hayatı yaşıyorsan buyuk ıhtımal yoktur. genelde hayvanlarla vakit gecıren kısılerde oluyor

oh iyi oldu bu apartmanda yaşıyorum istanbulda
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zmax

boy 172 kilo 54 ama küçüklüğümden beri zayıfım.Akşamları arada ağzımdan su geliyor.
    Midem hiç bulanmıyor.Kabızlık yok.Hergün neredeyse wc de rahatım.
    bu arada dışkımda hiç böle solucan gibi bişiler görmedim.Temizimdir.

Bende öyle demiştim ama :) durup dururken çıkmıyor ki ilaçtaki öldürücü maddeyi yedikten sonra çıkıyorlar. Sonuçta parazit. Gelişimini bile engelliyor.

ilaç almadan hiç dışkının içinde rastlamadın mı?

Ben yıllardır zayıflığımdan şikayetçiyim. Neredeyse denemediğim yol kalmamıştı. Body'ye bile gittim. Kas oldu ama kilo olmadı. En sonunda aktardan aşağıdaki linkteki bitkisel karışımı aldım.
    http://www.bitkiselkarisim.com/product_info.php/cPath/189/products_id/298
    Kendileri önerdiler. Üzerinde bağırsaktaki parazitleride döker yazıyordu. Kullanmamdan saatler sonra dışkıda gördüm. Sonra doktora gittim tam emin olmak için. O da onayladı zaten.

Hocam bu kullandığınız ilacın adın ne?
    Öğrenebilir miyim?
  • Arkadaşlar benımde burda yazılanları okuyunca tırsmaya başladım gerçekten :(
    Bugün sabah 6 gibi tuvalet'te büyügümü yaptım ve içinde beyaz küçücük baya bi solucan gibi birşey vardı çok ürktüm ve burdaki yazılarıda okuyunca acayip oldum
    Doktora gidemem ve aileme söyleyemem utangaç birisiyim
    Şimdi benim gördugum şey Kıl Kurtlarımı yoksa Tenya mı şimdi benim ne yapmam lazım ve ne kullanmalıyım.
    Öyle yemek yeme gibi alışkanlıgım yok sadece Sucuk, Tavuk Döner gibi şeyler yerim ve çok fazla yiyorum.
    Ayriyeten Tırnaklarımıda çok fazla yiyorum
  • Doktor "sorun yok" desede solucan vs olabiliyor.
    Bir arkadaşım karın ağrısı çekiyor ve gittiği 3 doktor ağrı kesici iğne vermekten başka bir şey yapmıyorlar. 4. doktor teşhisi koyuyor ve ilaç yazıyor. 96 cm uzunluğunda 1.5 cm çapında veya eninde 4 adet keser başlı tenya düşürüyor. Teşhisi koyan dr., önceki doktorları arayarak fırçalıyor, "öldürecek misiniz bu adamı, tenyalar bağırsakları yiyecek hale gelmiş" vs diyor. Adamcağız 1.5 ekmek yiyip yarım saat sonra yine acıktığını, 1 kg yoğurt yediğini söyledi bunları düşürmeden önce... Arkadaşım bunları anlatınca içime bir kurt düştü, "bende de olabilir mi?" diye. Kontil ve Yomesan alıp kullandım, bir şey çıkmadı. Sürekli sarımsak tablet ve kabak çekirdeği tüketiyorum, belki ondandır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maviufuklar -- 12 Ağustos 2013; 23:31:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gece ağzımdan salya akar. boyum 1.78, kilom 58 bende var mıdır acaba? çok yiyorum ama kilo alamıyorum.

korkmaya başladım

doktora gidemem. gitsem bile ilaçları kullanamam. korkarım öyle şeylerden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan032 -- 1 Ağustos 2013; 17:47:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviufuklar

Doktor "sorun yok" desede solucan vs olabiliyor.
    Bir arkadaşım karın ağrısı çekiyor ve gittiği 3 doktor ağrı kesici iğne vermekten başka bir şey yapmıyorlar. 4. doktor teşhisi koyuyor ve ilaç yazıyor. 96 cm uzunluğunda 1.5 cm çapında veya eninde 4 adet keser başlı tenya düşürüyor. Teşhisi koyan dr., önceki doktorları arayarak fırçalıyor, "öldürecek misiniz bu adamı, tenyalar bağırsakları yiyecek hale gelmiş" vs diyor. Adamcağız 1.5 ekmek yiyip yarım saat sonra yine acıktığını, 1 kg yoğurt yediğini söyledi bunları düşürmeden önce... Arkadaşım bunları anlatınca içime bir kurt düştü, "bende de olabilir mi?" diye. Kontil ve Yomesan alıp kullandım, bir şey çıkmadı. Sürekli sarımsak tablet ve kabak çekirdeği tüketiyorum, belki ondandır.

Bendede beyaz erişte gibi 1-2 cm uzunluğunda tenya var kondile başladım karın ağrım arttı gaz yapmaya başladı sabah 4-5 tane dışkımda gördüm dökülüyor gibi ama canlıydılar kıpraşıyorlardı.Sanırım bu bi kaç aylık birşey değil bana yıllardır olan bi hastalığım gibi geldi.
  • önceden büskivütü varmış yaşını almış kişiler konuşurken duymuştum,hala var mı bilmem...
  • quote:

Bende tenya var. Doktor kontrolünde bir ilaca başladım. Dökülmeye başlıyorlar. Fakat ilaçla birlikte resmen kudurdular. Uyku uyuyamıyorum. Bunun ameliyatı var mı acaba kökten kurtulunsa? Yaşayanlar tecrübelerini yazarsa sevinirim. Nasıl kurtuldunuz bundan? Ne kadar sürdü?

En iyi çözüm sabah ac karnına kabak çekirdeği ye cok kısa surede cikartirsin hepsini geçmiş olsun

• Gidecegim doktora aldim randevu enfeksiyon bolumu ve mikrobiyolojiden...Saglik ocaklari bakmiyormus gaitaya hastane yolu gorundu.
    Burunda kasinti,deride cofena kasinti,gece akintisi,ishal,guruldamalar var.

Candidada olabilir sanirim
    Cesitleri
    http://www.sanal-hastane.com/bagirsak-parazitleri-bagirsak-kurtlari-bagirsak-kurdu-nedir-bagirsak-kurdu-tedavisi

• brnk kullanıcısına yanıt
    http://www.sanal-hastane.com/bagirsak-parazitleri-bagirsak-kurtlari-bagirsak-kurdu-nedir-bagirsak-kurdu-tedavisi
    Makatta kaşıntı kıl kurdu olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 sene öncesine kadar ufacık bile tenya belirtisi yoktu son 5-6 aydır 2 kere tuvalette makattan tenya gördüm sallanıyodu böyle Su vurdum gitti ama doktora gitmek istiyorum ilaç vericek hepsi böyle makattan teker teker dökülecek diye tiksiniyorum. Ameliyat varmış, onada çok korkuyorum sağ çıkamazsam diye ne yapabilirim lütfen yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: hotel california

Birde öğrenmek istediğim rakının parazitler üzerindeki etkisini doktorlara soran varmı? anason bildiğim kadarı ile öldürüyo üstüne birde alkol almış oluyoruz rakı içince. eğer döküyorsa her cumartesi periyodik bi 35lik deviricem

35 likten sonra bunu açarsan hertürlü kurdu dökersin, hatta kan kurdu, un kurdu, tubifex gibi ticari kurtlardan dökerek akvaryum sektöründe zengin bile olabilirsin

http://www.youtube.com/watch?v=ymKVOSDQEFo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 12 Eylül 2014; 23:36:17 >
  • Arkadaşlar ben ilkokula kadar gayet kilosu normal birçocuktum fakat ortaokul lise ve üniv iş hayatı derken 27 yasındayım hala kilo alamıyorum 1.80 boyum var 55-60 arası kilo oynuyo birte bahsettiğiniz belirtilerde malesef var
    Ağızda uyurken akıntı
    Midede grultu
    Makat bölgesinde kaşıntı gibi şimdi harbiden kıllandım bir fikir verirmisiniz lütfen hangi yolu izlemem gerek nereye başvurmam lazım

• UP
    Arada mokumda elma çekirdeği kadar beyaz şeyler görüyodum ama sallamıyordum

Dün çiğ sucuk yedim baya, sonra araştırdım, bu konuyu gördüm çok kötüyüm baya tırsrım
    Kabak çekirdeği alıyorum hemen sonra doktor
    Ve şuan karnım hareket ediyor

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.