Şimdi Ara

Tenya (Bağırsak solucanı) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
269
Cevap
7
Favori
297.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence bütün zayıflar ilaç kullanmak yerine, öküz gibi yemek yerine bir doktora görünsünler Bu yaratıklar kolayca insanlara girebilmekte, yediklerini sömürebilmekte.
  • çiğ köfte fazla yiyenlerdede görülüyor bu hastalık geçmiş olsun acil şifalar.
  • Bir önlem açısından kekik iyi gelir mi?Tüm yemeklerimin üstüne atsam faydası olur mu?
  • Bağırsak Kurtlarına Karşı Faydalı Bazı Maddeler:
    * Zeytinyağı mideyi ve bağırsaklan yumuşatır, bağırsak
    kurtlarını düşürür. Dinlenmiş zeytinyağı vücudu daha fazla ısıtıcı, mide ve bağırsakları daha fazla çözücüdür.
    * Ödağacmm öğütülmüş tozu, bağırsak kurtlarını öldü­rür.
    * Sarımsak, bağırsak kurtlarını düşürür.
    Acıbakla, bal ile birlikte yenirse, bağırsak kurtlarını düşürür. Göbek üzerine vurulan lapası da aynı etkiyi gösterir.
    * Buğday çiğ olarak yenirse , bağırsaklarda kurt mey­dana getirir ve şişkinlik yapar.
    ” Kekik; kaynatılıp içilirse, bağırsak kurtlarını düşürür. ” ÇÖrekotu sirke ile macun yapılıp’ karin üzerine vu­rulursa, bağırsak kurtlarına karşı faydalıdır.
    * Hurma, bağırsak kurtlarını yok eder.
    kurtlarını düşürür. Dinlenmiş zeytinyağı vücudu daha fazla ısıtıcı, mide ve bağırsakları daha fazla çözücüdür.
    Acıbakla, bal ile birlikte yenirse, bağırsak kurtlarını düşürür. Göbek üzerine vurulan lapası da aynı etkiyi gösterir.
    * Buğday çiğ olarak yenirse , bağırsaklarda kurt mey­dana getirir ve şişkinlik yapar.
    ” Kekik; kaynatılıp içilirse, bağırsak kurtlarını düşürür. ” Çörekotu sirke ile macun yapılıp’ karın üzerine vu­rulursa, bağırsak kurtlarına karşı faydalıdır.

Sarımsak ve Kekiği hemen denicem ne olur ne olmaz.
  • Kabak çekirdeğinide deneyin.
  • Kabak çekirdeğini bimden felen alsam olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmavı

Kabak çekirdeğini bimden felen alsam olur mu?

Olur sanırım ama taze olursa daha iyi olur galiba.
  • quote:

Bağırsak Kurtlarına Karşı Faydalı Bazı Maddeler:
    * Zeytinyağı mideyi ve bağırsaklan yumuşatır, bağırsak
    ” Kekik; kaynatılıp içilirse, bağırsak kurtlarını düşürür. ” ÇÖrekotu sirke ile macun yapılıp’ karin üzerine vu­rulursa, bağırsak kurtlarına karşı faydalıdır.
    ” Kekik; kaynatılıp içilirse, bağırsak kurtlarını düşürür. ” Çörekotu sirke ile macun yapılıp’ karın üzerine vu­rulursa, bağırsak kurtlarına karşı faydalıdır.

Sarımsak ve Kekiği hemen denicem ne olur ne olmaz.

Tamam ilaç da almayalım bu bilgilerden sonra günde 5-6 tane hurma yeter.
  • içime kurt düşürdün vallahi.

Bende ideal kilomun 10 kilo altındayım.Çok yemek yerim acımam aslında.Sabahları kalktığımda karnımda hafif bi ağrı oluyo.Ama ağzımdan su akmıyo.

En iyisi bi doktora görünmek
  • Şimdi tırsmadım desem yalan olur akşamları ağız suyu akıntısı var ,birazda zayıflıkta var hatta gaz bile var
  • Konuyu favorilerime ekledim.Takip edilcek bir konu.

sysgeek sende tedavin hakkında yazarsan seviniriz.
  • quote:

Kabak çekirdeğini bimden felen alsam olur mu?

kavrulmuş kabak çekirdegi degil çig kabak Çekirdegi olucak
  • gecmis olsun
  • ALLAH YARDIMCIN OLSUN ABİ
  • Sağolun. Ayrıntıları yazarım zaman geçtikçe. Haplar sayesinde sanırım yerinden oynattık içimde bişeyler kıpraşıyor
  • Kurt candır
  • beyler bende 186 boy var 56 kiloyum. ayrıca burnumda kaşıntı ve gece ağzımdan su geliyor. doktora gitmek istemiyorum ama bende şüpheleniyorum. temizlik konusunda da geyet temizimdir. ellerim her daim temizdir sık sık banyo yaparım. şimdi bu kurtları dökünce tekrar ortaya çıkarlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arbuzik

beyler bende 186 boy var 56 kiloyum. ayrıca burnumda kaşıntı ve gece ağzımdan su geliyor. doktora gitmek istemiyorum ama bende şüpheleniyorum. temizlik konusunda da geyet temizimdir. ellerim her daim temizdir sık sık banyo yaparım. şimdi bu kurtları dökünce tekrar ortaya çıkarlar mı?

Dikkat edersen çıkmaz. Ben 176, 56 kiloyum. Sende kesinlikle tedavi ol bence.
  • quote:

beyler bende 186 boy var 56 kiloyum. ayrıca burnumda kaşıntı ve gece ağzımdan su geliyor. doktora gitmek istemiyorum ama bende şüpheleniyorum. temizlik konusunda da geyet temizimdir. ellerim her daim temizdir sık sık banyo yaparım. şimdi bu kurtları dökünce tekrar ortaya çıkarlar mı?

makat bölgesinde kaşinti var mi ? S.ç ken p.k unu inçele kücük beyaz veya sarimtırak renkte kurtlar gorürsen eczaneye git Kontil al. kurtcuklar biz gece uyurken makat bolgesinden veya Burundan dışarı çıkarlar üremek için ve kaşıntıya sepep olur. kurtlar kurtulmak icin aile nın tmamı tedavi olmasi gerek. Yatıgın yorgan giyisiler yüksek ısıda yıkanmalı.. tenyalarin boylari 1 metreye kadar uzayabilir kil kurtlarin boylari 1 ile 2 mm arasındadir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 28 Nisan 2010; 12:44:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mogolo

quote:

makat bölgesinde kaşinti var mi ? S.ç ken p.k unu inçele kücük beyaz veya sarimtırak renkte kurtlar gorürsen eczaneye git Kontil al. kurtcuklar biz gece uyurken makat bolgesinden veya Burundan dışarı çıkarlar için.kaşıntıya sepep olur. kurtlar kurtulmak icin aile nın tmamı tedavi olmasi gerek. Yatıgın yorgan giyisiler yüksek ısıda yıkanmalı..

kardeş bu ilacı kullandıktan sonra kurtçuklar sadece tuvalette dışkı yaparken çıkmayacak mı? durduk yere burnumuzdan ağzımızdan mı çıkacak? öyleyse ben almıyım. tedavi filan olmuyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.