Şimdi Ara

TEOG 481,966 - Özel Okullar 775,810 puanla Lise tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Oğlum bu sene TEOG sınavına girdi.

TEOG Puanı : 481,966
    Özel Okullar Puanı 775,810 (TEOG İkinci Sınavda Türkçe: 100 Matematik: 100 Fen:100)

M E F lisesinin kendi yaptığı sınavında ise %50 burs kazandı . ( Yatılı )
    Özel okullar puanımız geçen seneki burs puanlarını karşılıyor belki %100 veya %133 burs alma imkanımız olabilir. (%75 önerdiler)
    M E F Lisesinin fiziki koşulları ve dil öğretimi fena değil ( 2. dil Fransızca - Almanca - İspanyolca )

Samsun Fen Lisesini zorluyoruz. Yatılı ( Evimize 120 km )
    Çorum Fen Lisesini zorluyoruzç. Yatılı ( Evimize 60 km)
    Kadıköy Anadolu Lisesine girip giremeyeceğimiz belli değil. (Yatılı ve eve 650 km)

Burslu Mef Lisesi'mi? veya Samsun, Çorum , Amasya veya Merzifon Fen Lisesimi?

Siz ne yapardınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet05 -- 7 Aralık 2014; 17:29:01 >

• bornova anadolu
  • Özel fen liseleri (burslu) mi daha iyi olur yoksa iyi bir anadolu lisesi mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncellendi.

Burslu Mef Lisesimi? Samsun, Çorum, Amasya veya Merzifon Fen Liselerinden birisimi?
    Türkiye yüzdelik 1,14 ( 14.492)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet05 -- 9 Temmuz 2014; 22:50:08 >
  • Mehmet Bey,
    karar verebildinizmi? Mef Lisesi hakkında bilgi paylaşabiliriz bende sizinle aynı durumdayım
  • Henüz karar veremedik. Araştırmalarımız devam ediyor. Çok kararsızız.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet05

Henüz karar veremedik. Araştırmalarımız devam ediyor. Çok kararsızız.

Mef lisesini kacirmayin derim. Adamlar egitime gonul vermis insanlar, herseyleri kalite kokuyor. Okulda cikan yemek bile o kadar kaliteli ki okul kurucusunun ( ki ayni zamanda bir suru sirketlerin oldugu bir holding sahibi) evine bile ondan gonderiliyor istenirse.
    Ben okulu gezmistim ve bir egitimci olarak imrenmemek elde degil, muthis imkanlar var, hem egitim hem de sosyal acidan. Bazi ozeller gibi amac ticaret veya insanlari soymak degil. Hem bu sene universitesi de acildi.
    Burs da kazanmissiniz zaten, dusunmeyin hemen yazin derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iverson03

quote:

Henüz karar veremedik. Araştırmalarımız devam ediyor. Çok kararsızız.

Mef lisesini kacirmayin derim. Adamlar egitime gonul vermis insanlar, herseyleri kalite kokuyor. Okulda cikan yemek bile o kadar kaliteli ki okul kurucusunun ( ki ayni zamanda bir suru sirketlerin oldugu bir holding sahibi) evine bile ondan gonderiliyor istenirse.
    Ben okulu gezmistim ve bir egitimci olarak imrenmemek elde degil, muthis imkanlar var, hem egitim hem de sosyal acidan. Bazi ozeller gibi amac ticaret veya insanlari soymak degil. Hem bu sene universitesi de acildi.
    Burs da kazanmissiniz zaten, dusunmeyin hemen yazin derim

Sayın iverson03;

İlginiz ve bilgilendirmeniz için teşekkürler. MEF Lisesi iyi imkanlara sahip... Size katılıyorum.

MEF bizde de ağır basmaya başladı. %75 burs ile yıllık 20.000 TL civarı maliyeti olacak bize. (7.500 TL eğitim, 5.500 TL Yemek, 6.500TL yatılılık)

Bu sene TEOG sisteminde çok sürprizler var. Allah herkesin gönlüne göre versin.

Robert 795 taban puan ilan etti. 800 ile başladılar ve 799,500 puan ile kontenjanı doldurdular.

Edit : %75 bursla kayıt yaptırdık ama sudan bir bahane ile kaydımızı sildiler. Burs veriyorlar ama ikinci sınıf muameleyi hissettiriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet05 -- 7 Aralık 2014; 17:30:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ekremmert44

Mehmet Bey,
    karar verebildinizmi? Mef Lisesi hakkında bilgi paylaşabiliriz bende sizinle aynı durumdayım

Ekrem Bey,
    Sayın iverson03 cevap yazdı. Belki sizin endişelerinize de ilaç olabilir ;)
  • Hakkında çok fazla olumsuz düşüncelerimiz var. ODTÜ'yü beğenmeyen, Robert Kolejinden daha iyi olduklarını iddia eden ( bence sanan) bir müdürleri var.
    Başarılı öğrencileri bünyelerine katıp, paralı kesimin öğrencilerini almaya yönelik bir strateji izliyorlar. Paralı öğrenci bulunca, kafalarına göre burslu öğrencinin kaydını da silebiliyorlar.
    Eğitim kurumu olmalarının hatırına daha fazla yazmayacağım.

Bizim oğlan koçlar gibi Samsun Fen Lisesinde okuyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet05 -- 7 Aralık 2014; 17:31:15 >
  • quote:

Hakkında çok fazla olumsuz düşüncelerimiz var. ODTÜ'yü beğenmeyen, Robert Kolejinden daha iyi olduklarını iddia eden ( bence sanan) bir müdürleri var.
    Başarılı öğrencileri bünyelerine katıp, paralı kesimin öğrencilerini almaya yönelik bir strateji izliyorlar. Paralı öğrenci bulunca, kafalarına göre burslu öğrencinin kaydını da silebiliyorlar.
    Eğitim kurumu olmalarının hatırına daha fazla yazmayacağım.

Bizim oğlan koçlar gibi Samsun Fen Lisesinde okuyor...

En iyisi hocam orda çocuğunuz bir de her sene burs kazanma stresine girecekti

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.