Şimdi Ara

TEOG İlk Sınav Nasıl geçti ? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
5
Favori
21.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hknBUGRA

quote:

Orijinalden alıntı: mertsky3

quote:

Orijinalden alıntı: çalışkan2000

quote:

quote:

Beyler
    Turkce 3
    Matematik 1
    Fen 7
    Sos 3
    Ingilizce 1
    Din 2

Napabilirim

Okul notlarım nasıl ? Benim de sınavım kötü geçti toplamda 8 yanlışım çıktı

6. 91.92
    7. 93.15

Ki sahaen su ikinci teogda 10 yanlisin altinda cikarabilecegimi dusunuyorum bu notlarla istanbul da iyi lise varmidir

öncelikle benimde maalesef 6 yanlışım çıktı . Bunun dışında hknBUGRA seninkini hesapladım eğer ki 2. sınavdan da aynısını alırsan 474 gibi bir puan alıyorsun yani bildiğim kadarıyla bir fen lisesi istiyordun girersin.Bunun dışında çalışkan2000 sanada girebileceğin liseleri gönderirim.Ben dershanedeki öğretmenlerime danıştım ve onlar muhtemelen öğrencilerin durumunun geçen seneye benzer olacağını söylediler.Bu arada hkn senle ben de birbirimizle aynı kaderi taşıyor gibiyiz bende yanlışları din ve ing den çıkardım fakat okul notlarımızın yüksek olması notları baya yükseltiyor.
    Ayrıca bilindiği gibi bu forumda iyi alan lar olabilir ama internette biraz araştırma yaptığınızda işin sonucunun hüsran olduğunu görüyorsunuz.İngilizce ve din en çok eleştiri alan 2 ders . Sınavın iptalinden bahsediliyor ama ne kadar doğru olur bilemem. Muhtemelen lise taban puanları geçen sene gibi olacak.Tabi yine en önemlisi yüzdelik dilim.Ama dediğim gibi liselerin puanları ve yüzdelik dilimleri aşşağı yukarı geçen sene gibi olacak.
    Birde söyle bir durum var mesela bu konu hakkında dün bir açık oturum programı izledim.Kompleks yani çok yönlü düşünen arkadaşlar maalesef bu kolay ama şıkları zor sorularda 2 veya 3 şık arasında kalarak çoğunlukla yanlışı işaretlediler.(Bende dahil ). Herneyse daha fazla uzatmayacağım düşündüklerim bunlar.

NOT : Ufak bir moral veriyim : geçen sene arkadaşım 440 puan alarak 460 lık bir liseye girdi aslında biraz daha bekleseydi adnan menderes e gircekti ama beni dinlemedi işte . Bunun dışında 460 ile 480 lik liseye giren tanıdıklarımda var . Buda ufak bir moral ve umut

Bugün Okulda kitapçıkları dağıttılar o kadar basit yanlışlarım çıkmış ki moralimi bozan bi şeyde inkılaptan en kolay sorulardan bir yanlış daha çıktı ve 8 oldu Okul notlarımın yüksek olması da bi avantaj ama ne kadar etkiler bilmem . Dershane hocam Diğer sınavdan full çekersen istediğin fen lisesine gidersin dedi. Benim dediğim feb liseside 458 civarı bi puanla geçen sene yedeklerden vs kişi almış . Dershane hocam abarttı mı acaba

Bence biraz abartmış 8 yanlış olsa ki oda inkılaptan yine 2ç sınavdan aynısını yaparsan ez az 470 çıkıyor .

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Beyler
    Turkce 3
    Matematik 1
    Fen 7
    Sos 3
    Ingilizce 1
    Din 2

Napabilirim

6. 91.92
    7. 93.15

Ki sahaen su ikinci teogda 10 yanlisin altinda cikarabilecegimi dusunuyorum bu notlarla istanbul da iyi lise varmidir

öncelikle benimde maalesef 6 yanlışım çıktı . Bunun dışında hknBUGRA seninkini hesapladım eğer ki 2. sınavdan da aynısını alırsan 474 gibi bir puan alıyorsun yani bildiğim kadarıyla bir fen lisesi istiyordun girersin.Bunun dışında çalışkan2000 sanada girebileceğin liseleri gönderirim.Ben dershanedeki öğretmenlerime danıştım ve onlar muhtemelen öğrencilerin durumunun geçen seneye benzer olacağını söylediler.Bu arada hkn senle ben de birbirimizle aynı kaderi taşıyor gibiyiz bende yanlışları din ve ing den çıkardım fakat okul notlarımızın yüksek olması notları baya yükseltiyor.
    Ayrıca bilindiği gibi bu forumda iyi alan lar olabilir ama internette biraz araştırma yaptığınızda işin sonucunun hüsran olduğunu görüyorsunuz.İngilizce ve din en çok eleştiri alan 2 ders . Sınavın iptalinden bahsediliyor ama ne kadar doğru olur bilemem. Muhtemelen lise taban puanları geçen sene gibi olacak.Tabi yine en önemlisi yüzdelik dilim.Ama dediğim gibi liselerin puanları ve yüzdelik dilimleri aşşağı yukarı geçen sene gibi olacak.
    Birde söyle bir durum var mesela bu konu hakkında dün bir açık oturum programı izledim.Kompleks yani çok yönlü düşünen arkadaşlar maalesef bu kolay ama şıkları zor sorularda 2 veya 3 şık arasında kalarak çoğunlukla yanlışı işaretlediler.(Bende dahil ). Herneyse daha fazla uzatmayacağım düşündüklerim bunlar.

NOT : Ufak bir moral veriyim : geçen sene arkadaşım 440 puan alarak 460 lık bir liseye girdi aslında biraz daha bekleseydi adnan menderes e gircekti ama beni dinlemedi işte . Bunun dışında 460 ile 480 lik liseye giren tanıdıklarımda var . Buda ufak bir moral ve umut

Bugün Okulda kitapçıkları dağıttılar o kadar basit yanlışlarım çıkmış ki moralimi bozan bi şeyde inkılaptan en kolay sorulardan bir yanlış daha çıktı ve 8 oldu Okul notlarımın yüksek olması da bi avantaj ama ne kadar etkiler bilmem . Dershane hocam Diğer sınavdan full çekersen istediğin fen lisesine gidersin dedi. Benim dediğim feb liseside 458 civarı bi puanla geçen sene yedeklerden vs kişi almış . Dershane hocam abarttı mı acaba

Bence biraz abartmış 8 yanlış olsa ki oda inkılaptan yine 2ç sınavdan aynısını yaparsan ez az 470 çıkıyor .

Diğer sınavdan artık 1-3 arası bişey hedefliyorum . Bu okul puanları ne kadar etki ediyo benim
    6. sınıf 97,13
    7. sınıf : 97,36

• Gelecek sinavda aynisini yap 470 olur.Okul notunda eklenince oyp 475 olur.Girmek istedigin okulun 2012 puani kac?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Beyler
    Turkce 3
    Matematik 1
    Fen 7
    Sos 3
    Ingilizce 1
    Din 2

Napabilirim

6. 91.92
    7. 93.15

Diğer sınavdan artık 1-3 arası bişey hedefliyorum . Bu okul puanları ne kadar etki ediyo benim
    6. sınıf 97,13
    7. sınıf : 97,36

Baya bir etkisi alıyor bak şöyle söyliyim arkadaşım benimle aynı çıkardı onun 6. sınıf: 86 7: 89 benim 6: 97 7: 97 ve liseye giriş puanlarımız arasında en az 5 puanlık bir ara oluştu .

• quote:

Orijinalden alıntı: ardababa14

Ben de sınava girdim cevaplar açıklanmış toplam 12 yanlışım var
    Türkçe 3
    Matematik 1
    Din 1
    İnkılap 1
    Fen 3
    İngilizce 2
    6. sınıf ortalamam 92 7. sınıf ortalamamda 91 sizce 560 alabilirmiyim hedefimdeki okulun puanı çünkü
    Bu arada pu girilen sıavın puanı 700 üzerinden belli olacak ama diploma notu 5000 üzerinden olacak

Aynen benimde 12 yanlış girmek istediğim lise geçen sene 430'la aldı Anadolu Öğretmen Lisesi
    Fen:3
    Türkçe:1
    Mat:3
    Din:3
    İngilizce:1
    İnkılap:1

6. Sınıf: 90,45

7. Sınıf:90,23
  • Bu sene taban puanlar artar mı azalır mı artarsa kaç puan artar 10 puan falan artar mı?
  • Sınav Kolay Olacak Denildiği İçin Neredeyse Hiç Çalışmadım
    1 Türkçe 1 Fen 1 İnkılap ve 2İngilizce Yanlışım Var
    6.Sınıf Ortalamam:95,89 7.Sınıf Ortalamam:96,49
    Eğer İkinci Dönem Gireceğimiz TEOG'da Da En Fazla 1 Yanlışım Çıkarsa
    2013 SBS'de Taban Puanı 476 Olan Eskişehir Fatih Fen Lisesine Gidebilir Miyim?

• benim 5 yanlışım çıktı türkçe:tam mat:2 fen:1 ink:tam din:2 ing:tam sizce iyimi bide puan olarak nasıl eder arkadaş bi yöntem gösterdi 684 gibi bir sonuç çıkıyor

• benim 4 yanlışım var . türkçe 2 fen1 ingilizce 1 .yıl sonu ortalamalarım 6.sınıf 92 7.sınıf 93 . aramızda en iyi yapan kim? full yapan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bien123 -- 18 Aralık 2013; 19:07:01 >
  • neden bizi bu sisteme dahil ediyorlarki 6.sınflardan başlasın okul ortalamaları beni mahvediyor . okul ort. 92,93
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DarkSilver_TR

@ eren uysal

İnşallah iyi bir puan alırız, Okul ortalaman kaç benim ;

6.sınıf : 97,08

7.sınıf: 98,03 ... Kabatas Erkek istiyorum ben, lise puanlarının yükseleceğini düşünürsek, 492-493 civarı bir puan yeterli olacaktır. Yarın ki sınavda da Kaldırma Kuvveti'ni yapabilirsem iyi not alacağım Allah izin verirse.

Benim fraktal sorusunu a yaptım onunla beraber 3 yanlışım var okul ortalamalarım 6. sınıf 97,12 , 7. sınıf 97,36
    İnşallah iyi liselere yerleşiriz

fraktal sorusu iptal oldu
  • Beyler açılın;
    Benim Türkçe, Matematik, Inkılap ve Din tam.

• hocam naptın öyle 95,41 benim 1. sınıfta bile böyle değildi geçen sene ortlamam 80 di
  • quote:

Orijinalden alıntı: aey41

hocam naptın öyle 95,41 benim 1. sınıfta bile böyle değildi geçen sene ortlamam 80 di

Benim 97,36
  • Matematik kareköklü karton kaplama sorusu iptal olmuş 11 yanlışım var
  • 19 Yanlış var 2.de iddialıyız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Susky-kun

19 Yanlış var 2.de iddialıyız

Az kaldı açıklanmya sınav sonucumu biliyom ama yinede heyecanlıyım . 8 yanşlışım var .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Susky-kun

19 Yanlış var 2.de iddialıyız

Az kaldı açıklanmya sınav sonucumu biliyom ama yinede heyecanlıyım . 8 yanşlışım var .

Senin iyiymiş bana oranla 19 yanlış nedir ya ben ona yanıyorum

• Öncelikle hknBUGRA arkadaşımıza bir şeyler demek istiyorum, dikkatsizlikten yapmışım diye üzülmeye gerek yok çünkü önümüzde koskoca bir ikinci sinav var benim için bile.(TEOG 1 yanlış.) İkincisi ise özel okulların bu kadar gayriciddi bir sınava göre hesaplama yapacağını zannetmemem. Yani kendileri soru hazırlayıp öyle yapacaklar. Bir üçüncüsü de kendimle ilgili olacak, yanlışım ingilizce, bu yanlış ile (6.sınıf 97,27 7.sınıf 97,21) ikinci sınavda aynısını yapmamla birlikte nereye giderim sizden duyayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: eren.uysal45

Öncelikle hknBUGRA arkadaşımıza bir şeyler demek istiyorum, dikkatsizlikten yapmışım diye üzülmeye gerek yok çünkü önümüzde koskoca bir ikinci sinav var benim için bile.(TEOG 1 yanlış.) İkincisi ise özel okulların bu kadar gayriciddi bir sınava göre hesaplama yapacağını zannetmemem. Yani kendileri soru hazırlayıp öyle yapacaklar. Bir üçüncüsü de kendimle ilgili olacak, yanlışım ingilizce, bu yanlış ile (6.sınıf 97,27 7.sınıf 97,21) ikinci sınavda aynısını yapmamla birlikte nereye giderim sizden duyayım.

Öncelikle benim yanlışlarımı görsen sende kafanı duvarlara vururdun Benden beklentileri çoktu ailemin , 8 yanlış ağır geldi Ama ikinci sınavda kendime çok güveniyorum bi 3 yanlışa kadar çıkarırsam iyi fazlası kötü olur . Okul notlarım bu kadar iyiyken boşa gitmesin dimi . Bi fen lisesie gideyim yani ( 97,13 ve 97,36 )

Bide senin gideceğin okula gelirsek . İstanbul istersen Kabataş olabilir . Roberta puanın yeter m bilmem ama kabataşa yeter. İzmir Fen çok iyiymiş bide

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.