Şimdi Ara

TEOG İlk Sınav Nasıl geçti ? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
5
Favori
21.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 türkçe 2 din 1 ingilizce en fazla 2 de fen yanlışı bekliyorum ( fen 3 de olabilir )
  • Sadece 1 fen yehooooooo

• 7 yanlış çıktı . 2 din 1 türkçe 3 fen 1 ingilizce . Yıl sonu notlarım 97,13 97,36 460 üstü gelir mi
  • 25 yanlış türk 2 mat 5 fen 4 ing 7 ink 4 din 3
    6.sınıf ort 87 7. sınıf 81 ne yaparım ben bu notla :D
  • türkçe 2 yanlıs din 2 yanlıs digerleri full
    kahretsin ki okul ortalamalrım 91-92

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çevreci Fotoğraf Makinesi -- 29 Kasım 2013; 20:08:10 >
  • Kardeşimin din 1 y ing 1 y diğerleri full 6-7ortalamaları 98 istanbul erkek gelme ihtimali var mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gereksiz işler bunlar kullanıcısına yanıt
    Kızımın 2 fen,1 din yanlışı var ortalaması 97.Kadıköy Anadolu'ya girebilir mi?2.sınavda da aynı neti yaptığı varsamıyımı ile

• quote:

Orijinalden alıntı: hakin_1971

Kızımın 2 fen,1 din yanlışı var ortalaması 97.Kadıköy Anadolu'ya girebilir mi?2.sınavda da aynı neti yaptığı varsamıyımı ile

Siz hemen düşünmeyin.
    Nisan sınavı da olsun.
    Hatta yıl bitsin sonra konuşalım
  • Ben de sınava girdim cevaplar açıklanmış toplam 12 yanlışım var
    Türkçe 3
    Matematik 1
    Din 1
    İnkılap 1
    Fen 3
    İngilizce 2
    6. sınıf ortalamam 92 7. sınıf ortalamamda 91 sizce 560 alabilirmiyim hedefimdeki okulun puanı çünkü
    Bu arada pu girilen sıavın puanı 700 üzerinden belli olacak ama diploma notu 5000 üzerinden olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardababa14

Ben de sınava girdim cevaplar açıklanmış toplam 12 yanlışım var
    Türkçe 3
    Matematik 1
    Din 1
    İnkılap 1
    Fen 3
    İngilizce 2
    6. sınıf ortalamam 92 7. sınıf ortalamamda 91 sizce 560 alabilirmiyim hedefimdeki okulun puanı çünkü
    Bu arada pu girilen sıavın puanı 700 üzerinden belli olacak ama diploma notu 5000 üzerinden olacak

500 üzerinden 1 sıfırı fazladan atmışım
  • Türkçe 1
    Mat 2
    Dİn 3
    Fen 3
    Inkılap 1
    İng 1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Semih amca sorusunun iptali için kime şikayet etmemiz gerekiyor.bilen varsa yardımcı olursa tskr ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: alp3535

Semih amca sorusunun iptali için kime şikayet etmemiz gerekiyor.bilen varsa yardımcı olursa tskr ederim

mebin şikayet hattı var orayı arayın belki çözüm olur
  • Beyler
    Turkce 3
    Matematik 1
    Fen 7
    Sos 3
    Ingilizce 1
    Din 2

Napabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: çalışkan2000

Beyler
    Turkce 3
    Matematik 1
    Fen 7
    Sos 3
    Ingilizce 1
    Din 2

Napabilirim

Okul notlarım nasıl ? Benim de sınavım kötü geçti toplamda 8 yanlışım çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknBUGRA

quote:

Beyler
    Turkce 3
    Matematik 1
    Fen 7
    Sos 3
    Ingilizce 1
    Din 2

Napabilirim

6. 91.92
    7. 93.15

Ki sahaen su ikinci teogda 10 yanlisin altinda cikarabilecegimi dusunuyorum bu notlarla istanbul da iyi lise varmidir

• quote:

quote:

quote:

Beyler
    Turkce 3
    Matematik 1
    Fen 7
    Sos 3
    Ingilizce 1
    Din 2

Napabilirim

6. 91.92
    7. 93.15

Ki sahaen su ikinci teogda 10 yanlisin altinda cikarabilecegimi dusunuyorum bu notlarla istanbul da iyi lise varmidir

öncelikle benimde maalesef 6 yanlışım çıktı . Bunun dışında hknBUGRA seninkini hesapladım eğer ki 2. sınavdan da aynısını alırsan 474 gibi bir puan alıyorsun yani bildiğim kadarıyla bir fen lisesi istiyordun girersin.Bunun dışında çalışkan2000 sanada girebileceğin liseleri gönderirim.Ben dershanedeki öğretmenlerime danıştım ve onlar muhtemelen öğrencilerin durumunun geçen seneye benzer olacağını söylediler.Bu arada hkn senle ben de birbirimizle aynı kaderi taşıyor gibiyiz bende yanlışları din ve ing den çıkardım fakat okul notlarımızın yüksek olması notları baya yükseltiyor.
    Ayrıca bilindiği gibi bu forumda iyi alan lar olabilir ama internette biraz araştırma yaptığınızda işin sonucunun hüsran olduğunu görüyorsunuz.İngilizce ve din en çok eleştiri alan 2 ders . Sınavın iptalinden bahsediliyor ama ne kadar doğru olur bilemem. Muhtemelen lise taban puanları geçen sene gibi olacak.Tabi yine en önemlisi yüzdelik dilim.Ama dediğim gibi liselerin puanları ve yüzdelik dilimleri aşşağı yukarı geçen sene gibi olacak.
    Birde söyle bir durum var mesela bu konu hakkında dün bir açık oturum programı izledim.Kompleks yani çok yönlü düşünen arkadaşlar maalesef bu kolay ama şıkları zor sorularda 2 veya 3 şık arasında kalarak çoğunlukla yanlışı işaretlediler.(Bende dahil ). Herneyse daha fazla uzatmayacağım düşündüklerim bunlar.

NOT : Ufak bir moral veriyim : geçen sene arkadaşım 440 puan alarak 460 lık bir liseye girdi aslında biraz daha bekleseydi adnan menderes e gircekti ama beni dinlemedi işte . Bunun dışında 460 ile 480 lik liseye giren tanıdıklarımda var . Buda ufak bir moral ve umut

• quote:

Orijinalden alıntı: gereksiz işler bunlar

Kardeşimin din 1 y ing 1 y diğerleri full 6-7ortalamaları 98 istanbul erkek gelme ihtimali var mı

Rahat var .
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertsky3

quote:

quote:

quote:

Beyler
    Turkce 3
    Matematik 1
    Fen 7
    Sos 3
    Ingilizce 1
    Din 2

Napabilirim

6. 91.92
    7. 93.15

öncelikle benimde maalesef 6 yanlışım çıktı . Bunun dışında hknBUGRA seninkini hesapladım eğer ki 2. sınavdan da aynısını alırsan 474 gibi bir puan alıyorsun yani bildiğim kadarıyla bir fen lisesi istiyordun girersin.Bunun dışında çalışkan2000 sanada girebileceğin liseleri gönderirim.Ben dershanedeki öğretmenlerime danıştım ve onlar muhtemelen öğrencilerin durumunun geçen seneye benzer olacağını söylediler.Bu arada hkn senle ben de birbirimizle aynı kaderi taşıyor gibiyiz bende yanlışları din ve ing den çıkardım fakat okul notlarımızın yüksek olması notları baya yükseltiyor.
    Ayrıca bilindiği gibi bu forumda iyi alan lar olabilir ama internette biraz araştırma yaptığınızda işin sonucunun hüsran olduğunu görüyorsunuz.İngilizce ve din en çok eleştiri alan 2 ders . Sınavın iptalinden bahsediliyor ama ne kadar doğru olur bilemem. Muhtemelen lise taban puanları geçen sene gibi olacak.Tabi yine en önemlisi yüzdelik dilim.Ama dediğim gibi liselerin puanları ve yüzdelik dilimleri aşşağı yukarı geçen sene gibi olacak.
    Birde söyle bir durum var mesela bu konu hakkında dün bir açık oturum programı izledim.Kompleks yani çok yönlü düşünen arkadaşlar maalesef bu kolay ama şıkları zor sorularda 2 veya 3 şık arasında kalarak çoğunlukla yanlışı işaretlediler.(Bende dahil ). Herneyse daha fazla uzatmayacağım düşündüklerim bunlar.

NOT : Ufak bir moral veriyim : geçen sene arkadaşım 440 puan alarak 460 lık bir liseye girdi aslında biraz daha bekleseydi adnan menderes e gircekti ama beni dinlemedi işte . Bunun dışında 460 ile 480 lik liseye giren tanıdıklarımda var . Buda ufak bir moral ve umut

Bugün Okulda kitapçıkları dağıttılar o kadar basit yanlışlarım çıkmış ki moralimi bozan bi şeyde inkılaptan en kolay sorulardan bir yanlış daha çıktı ve 8 oldu Okul notlarımın yüksek olması da bi avantaj ama ne kadar etkiler bilmem . Dershane hocam Diğer sınavdan full çekersen istediğin fen lisesine gidersin dedi. Benim dediğim feb liseside 458 civarı bi puanla geçen sene yedeklerden vs kişi almış . Dershane hocam abarttı mı acaba

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.