Şimdi Ara

TEOG İlk Sınav Nasıl geçti ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
243
Cevap
5
Favori
21.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sucuklukahve

quote:

Orijinalden alıntı: Evdeki Sinek

.

kim çözdü bunları ?

twitter'da buldum ama %99 doğru çözümler paylaşan kişi öğretmen demiş
  • quote:

quote:

quote:

.

kim çözdü bunları ?

Fraktal sorusu D miymiş ?
  • Benim matematik türkçe full :D
  • Eğer bu çözümler doğruysa Matematik testim full ...

Ekleme;

Türkçe testinin yanıtlarına nereden ulaştınız acaba, bana da pm atarsanız çok mutlu olurum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkSilver_TR -- 28 Kasım 2013; 18:25:52 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

.

kim çözdü bunları ?

Fraktal sorusu D miymiş ?

evet
  • Matematikten 2 yanlışım çıktı yüksek ihtimal diğerlerinden de iki yanlışım çıkacak.6.Sınıf ortalamam 81 7.Sınıf 91 bu sene ise 95 gelcek gibi.
    Sizce iyi bi anadolu lisesi kazanabilir miyim?

dipnot:Türkçe ve Matematiğim baya kötüdür.Yarın girceğim derslerde bugünkülerden daha iyiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkSilver_TR

Eğer bu çözümler doğruysa Matematik testim full ...

Ekleme;

Türkçe testinin yanıtlarına nereden ulaştınız acaba, bana da pm atarsanız çok mutlu olurum...

http://forum.donanimhaber.com/m_84505417/tm.htm
    Al abi
  • Yarınki sınavdan sonra kaç tane daha sınav olacak ve bu sınavların tarihleri belli mi?

edit: Bir de anlamadığım nerdeyse bütün öğrenciler full çekmiş yada 1-2-3 yanlışı var. Bu sınavlarda nasıl başarı ölçülüyor anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Marvel_ -- 28 Kasım 2013; 19:12:58 >
  • Türkçe ve Matematik full, ama paranoyak gibi kodladım mı diye düşünmeye başladım ... Kodlamışımdır ama ya ...
  • quote:

Türkçe ve Matematik full, ama paranoyak gibi kodladım mı diye düşünmeye başladım ... Kodlamışımdır ama ya ...

Ben ilk başta hatalı kodlamıştım sonradan düzelttim, ama sınav bir anda kolaylık etkisi yarattığı için çoğu kişide hatalı kodlama olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

Yarınki sınavdan sonra kaç tane daha sınav olacak ve bu sınavların tarihleri belli mi?

edit: Bir de anlamadığım nerdeyse bütün öğrenciler full çekmiş yada 1-2-3 yanlışı var. Bu sınavlarda nasıl başarı ölçülüyor anlamadım

Soruların kolay sorulma amacı, sanırım dershaneleri kapatmak.Eğer öğrenciler istedikleri liseyi kazanırsa dershaneye gerek kalmayacak.Dershanenin amacı zaten iyi bir lise kazandırmak.Sınav sonuçları açıklanınca dershaneye giden ve gitmeyen öğrencinin notlarının birbirine denk olduğu görülünce ister istemez dershaneye ihtiyaç yok olacak.

• beyler matematikten 2 ynlş türkçeden 4 ynlş vr 6.sınıf puanı 85 7. Sınıf 83 sizce 400 puan alabilirmiyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berbat, okula gitme hevesim kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtKonseyi

quote:

Yarınki sınavdan sonra kaç tane daha sınav olacak ve bu sınavların tarihleri belli mi?

Soruların kolay sorulma amacı, sanırım dershaneleri kapatmak.Eğer öğrenciler istedikleri liseyi kazanırsa dershaneye gerek kalmayacak.Dershanenin amacı zaten iyi bir lise kazandırmak.Sınav sonuçları açıklanınca dershaneye giden ve gitmeyen öğrencinin notlarının birbirine denk olduğu görülünce ister istemez dershaneye ihtiyaç yok olacak.

Dershanelerin amacı iyi üniversite kazandırmaktır,lise değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: berkhınho

quote:

Orijinalden alıntı: AtKonseyi

quote:

Dershanelerin amacı iyi üniversite kazandırmaktır,lise değil.

Orasını bileme.Ancak bir amacı bu olabilir. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hknBUGRA

Ben lüleburgazda oturuyorum en kötü Lğleburgaz ramazan yaman fen lisesini istiyorum geçen sene sbs zordu 459 ile yedeklerden aldı ben inşallah tuttururum orayı şimdilik 3-4 yanlış duruyo

Kardeşim rayfel 440 ile aldı. 20 puan az değil.

Ayriyetten KAL 470 yada 480 aralığı ile aldı. 2 hedef arasındaki fark bariz. Değiştir o ikinci hedefi

ll - rayfel basket maçlarının pek bir hareketi yok ama o atmosferi tatmanı isterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: imagerial

quote:

Ben lüleburgazda oturuyorum en kötü Lğleburgaz ramazan yaman fen lisesini istiyorum geçen sene sbs zordu 459 ile yedeklerden aldı ben inşallah tuttururum orayı şimdilik 3-4 yanlış duruyo

Ayriyetten KAL 470 yada 480 aralığı ile aldı. 2 hedef arasındaki fark bariz. Değiştir o ikinci hedefi

ll - rayfel basket maçlarının pek bir hareketi yok ama o atmosferi tatmanı isterim.

şuanki durumuma göre lise biçer misin?

türkçe 1 veya 2 tam soruyu hatırlamıyorum matematik 4-5 din ise en fazla 3 bekliyorum yarınki sınavdanda en fazla 2 veya 3 yanlış bekliyorum benim amacım fen lisesi, tutturabilir miyim?

• vay be ne günlerdi duygulandım. O sınav şimdi olsa şeyime bile takmam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: imagerial

quote:

şuanki durumuma göre lise biçer misin?

türkçe 1 veya 2 tam soruyu hatırlamıyorum matematik 4-5 din ise en fazla 3 bekliyorum yarınki sınavdanda en fazla 2 veya 3 yanlış bekliyorum benim amacım fen lisesi, tutturabilir miyim?

Bu yeni sistemdeki puan hesaplama olayı hakkında bir bilgim yok maalesef fakat sınavın sonuçlandıktan sonra destek gerekirse yardımcı olabilirim.

• quote:

Öncelikle bütün herkese geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum, inşallah istediğimiz liseyi kazanma yolunda güzel bir başlangıç yapmışız(dır).

Sorulara gelince ben hangi şıkları işaretlediğimi nedenleriyle birlikte yazacağım. Büyük ihtimalle hepsi doğru.

1) Fraktal sorusunun cevabı D şıkkı olacaktı. Çünkü Adana'da bir orantı söz konusu, yüksekliği ve tabanı 4'e iki iken 2.'de 2'ye 2 . Denizli şıkkında ise üçgenler arasında bir doğru orantı yok...

2) Karton kaplama sorusunu ben de Adana yani 6 yaptım. İki yüzü diye bir şey yazmıyordu, zaten forumun çoğunluğu Adana yaptığına göre en azından birimiz dikkat ederdik herhalde. Adana'dır diye düşünüyorum. Kök 45 çarpı kök 20 eşittir kök900, 900 kök dışına 30 olarak çıkar. Bir kenarı kök 5 ise alanı 5 birimkaredir. O yüzden cevap 6.

3) Türkçe'de yaratıcılık sorusunu ben Bursa yaptım. Çünkü, genler kalıtım yani anadan babadan gelen özelliklerdir diye düşündüm. Ve sanatçı ailesi örneklemesini de verdiğine göre, kalıtsallıktan bahsediyor. Bu yüzden Bursa.

4) Türkçe'de yazım yanlışı Adana. Çünkü Anadolunun doğusunda d küçük yazılır. Yön adları ancak ve ancak Doğu Anadolu durumunda büyük yazılır bu yüzden cevap Adana'dır. Selim amca da akrabalık bildirdiği için a küçük yazılacaktır.

5) Din sorularından ben Mevlana'lı olanı Adana yaptım, ancak emin değilim, çünkü metnin bütününde Müslüman kardeşliğinden söz ediyor. Amel ile ilgili herhangi bir bahsetme durumu göremedim ben.

6) Son olarak Türkçe'de paragraf sorusunda Örnekleme'li bir şık vardı. Ben Adana yani Örneklendirme yoktur dedim. Çünkü metinde Benzetme var, Örneklendirme veya Tanık Gösterme yoktu. Olay 1. kişi ağzından anlatılmıştı.

İnşallah herkes istediği yeri kazanır

Türkçedeki o yaratıcılık sorusu sanırım c ydi çünkü orda sanatçıların sözlerine başvurlmuşmudur ona benzer birşey yazdıyordu ama orda santçı aileleri "örnek vermiş" onların herhangi bir sözünü örnek göstermemiştir

Edit:Affedersin dostum soruyu yanlış hatırlamışım forumdaki cevap anahtarından bakıca hatırladım evet o b

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertsky3 -- 28 Kasım 2013; 21:20:11 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.