Şimdi Ara

TEOG İlk Sınav Nasıl geçti ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
5
Favori
21.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soru iptale kadar gidebilir ama benim fikrimce bi şıkkı söylerler . Bazıları basım hatası falan diyo :D :D:D: basım hatası varsa zaten komple iptal :D
  • asla kendinizden çok emin olmayın arkadaşımla soruya o yazım yanlışlarında emin olma o soru anadolu doğusu dedim kendisi van kedisi yapmış ve yanlış yaptı ben doğru yaptım dediğim gibi kendinizden asla çok emin olmayın yoksa yanlışınız çıkarsa çok üzülürsünüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evdeki Sinek

asla kendinizden çok emin olmayın arkadaşımla soruya o yazım yanlışlarında emin olma o soru anadolu doğusu dedim kendisi van kedisi yapmış ve yanlış yaptı ben doğru yaptım dediğim gibi kendinizden asla çok emin olmayın yoksa yanlışınız çıkarsa çok üzülürsünüz

Sadece görüşlerimizi söylüyoruz zaten.
  • A şıkkında belirli oranda küçültülmemiş ama
  • quote:

asla kendinizden çok emin olmayın arkadaşımla soruya o yazım yanlışlarında emin olma o soru anadolu doğusu dedim kendisi van kedisi yapmış ve yanlış yaptı ben doğru yaptım dediğim gibi kendinizden asla çok emin olmayın yoksa yanlışınız çıkarsa çok üzülürsünüz

3 tane dedim ve hala 3 benim
  • quote:

Orijinalden alıntı: YaRaMaZ11

A şıkkında belirli oranda küçültülmemiş ama

Üçgenler belirli oranda küçülerek (ayrılarak) yeni üçgenler oluşturuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sucuklukahve

quote:

Sadece görüşlerimizi söylüyoruz zaten.

görüşlerini söyle ama asla "ben full çekicem şundan full bundan full galatasaray lisesine gidicem" gibi söyleyenlere lafım yani "matematik full olursa şu liseye bu liseye giderim" gibisinden söyleyin

ne güzel işte @hknBUGRA

• Neyse arkadaşlar yapcak bişey yok burda görüyoruz ki herkesin 4-5 den fazla yanlışı yok zaten bu şekilde yaparsanız ve ortalamayı yüksek tutarsak iyi bir liseye gideriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknBUGRA

Neyse arkadaşlar yapcak bişey yok burda görüyoruz ki herkesin 4-5 den fazla yanlışı yok zaten bu şekilde yaparsanız ve ortalamayı yüksek tutarsak iyi bir liseye gideriz

benim olabilir aslında :D tek korkum matematikten çok çıkmaması
  • Beyler Matematik 1 yanlış Din 1 yanlış Türkçe full iyimi ?
  • Fraktal sorusunda D, bir fraktaldır. Kural, üçüncü adımda belli olmuştur. Aynı ters üçgen sorularında şaşırtmaca yapılabildiği gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MedalOfMode

Fraktal sorusunda D, bir fraktaldır. Kural, üçüncü adımda belli olmuştur. Aynı ters üçgen sorularında şaşırtmaca yapılabildiği gibi.

2. Adımda bir üçgene 3 üçgen eklenmiştir iki yan bir alt.3.adımda ise eklenen üçgenlere iki üçgen eklenmiştir buyuzden yanlış cevap D dir.

İyi forumlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merhl

quote:

Fraktal sorusunda D, bir fraktaldır. Kural, üçüncü adımda belli olmuştur. Aynı ters üçgen sorularında şaşırtmaca yapılabildiği gibi.

2. Adımda bir üçgene 3 üçgen eklenmiştir iki yan bir alt.3.adımda ise eklenen üçgenlere iki üçgen eklenmiştir buyuzden yanlış cevap D dir.

İyi forumlar.

Umarım sizin dediğiniz gibidir. Galiba Kabataş'a gidiyorsun. Nasıl bir lise önerir misin? Galatasaray'la nasıl ? Yurt koşulları iyi mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merhl

quote:

İyi forumlar.

Peki ya kural açık kenarlara üçgen eklenir şeklindeyse?
  • Örnekleme sorusu devrik cümle miydi?
  • Çelişkili soruları pm atın da bakalım neler varmış
  • fraktal sorusuna bağlı olarak
    684,44... ya da 692,222 alıyorum.
    Sizce bu iki puana ayrı ayrı nereler kazanılabilir?
    (96,13, 96,44 6 ve 7. sınıf notum. 8. sınıfdan da 98 gibi bir şey alırım inşallah)
  • Matematiğin yarısını salladım umarım yüksek tuttururum

Din'den 2 yanlış Türkçeden 2 yanlış

Fenim ve ingilizcem iyi onlardanda yüksek alırsam iyi olur yoksa Matematiğin açığını kapatamam
  •  TEOG İlk Sınav Nasıl geçti ?
     TEOG İlk Sınav Nasıl geçti ?

bunlarda matematik beyler

• quote:

.

kim çözdü bunları ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.