Şimdi Ara

TEOG İlk Sınav Nasıl geçti ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
5
Favori
21.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence sınav kolaydı . Matematiğim full . Türkçeden belki bir yanlışım çıkabilir emin değilim . ( o soru da şöle . Büyük harflerin yazılışı hangisinde yanlıştır diyodu . ben Semih amca diye bi şık vaedı . Amcanın a harfi büyük olur diyr onu işaretledim . O sorum belki yanlışdır . Bide dinden çıkarsa 2 yanlış çıkar en fazla . )
    En fazla 3 yanlış ile ilk sınavı atlattım :D

• Dinden sanırım bir yanlışım var, Diyanet Vakfı yardımlaşma kuruluşu değildir dedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BalaNari

Dinden sanırım bir yanlışım var, Diyanet Vakfı yardımlaşma kuruluşu değildir dedim.

O sorunun cevabı ne ben Tema Vakfı yapmıştım.
  • Sanırım tema ymış, ben Diyanet dedim.

• Berbat geçti ya.Hele din hayatımda gördüğüm en zor sınavdı
  • türkcede ki yaratıcılıkla ilgili soru vardı nolcak???
  • O soru tema olcak ben tema yaptım . Beytullah ile ilgili soru benim yanlış bide o Büyük harflerle ilgili soruyu ne yaptınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben de tema yaptım. matematikteki fraktal sorusunun cevabı D mi? üçgen kenardan sarkmış. dikkat sorusu sanırım.

yanlışım çıkarsa dinden çıkar. diğerleri full görünüyor.
  • Fraktal sorusu A olcak . Dinden o beytullah diye bi söz vardı benim bi o yanlış bide türkçede büyük harflerin kullanımı yanlış . 2 yanlış var dinden emin değilim tam . Dinde hangisi zekatın toplumsal faydalarından değil diyodu ben onu a yaptım yani zekat verenin malının bollaşması ne öle bişeydi o ne olcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknBUGRA

Fraktal sorusu A olcak . Dinden o beytullah diye bi söz vardı benim bi o yanlış bide türkçede büyük harflerin kullanımı yanlış . 2 yanlış var dinden emin değilim tam . Dinde hangisi zekatın toplumsal faydalarından değil diyodu ben onu a yaptım yani zekat verenin malının bollaşması ne öle bişeydi o ne olcak

fraktal sorusundan emin misin
  • quote:

Fraktal sorusu A olcak . Dinden o beytullah diye bi söz vardı benim bi o yanlış bide türkçede büyük harflerin kullanımı yanlış . 2 yanlış var dinden emin değilim tam . Dinde hangisi zekatın toplumsal faydalarından değil diyodu ben onu a yaptım yani zekat verenin malının bollaşması ne öle bişeydi o ne olcak

fraktal D olacak. A'da belli bir oranda küçülme var en azından ama D'de yok,kenardan üçgen fışkırmış

dindeki o zekat sorusunu ben de A yaptım sanırım. din bayağı zordu.
  • Sanırım sadece 1 din yanlışım var ( fraktalde aradan üçgen sarkmış ) yarın yanlış çıkacağını sanmıyorum. Türkçe ve Matematiği kolay yapıp dini zor sormuşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: zebani adam

quote:

fraktal D olacak. A'da belli bir oranda küçülme var en azından ama D'de yok,kenardan üçgen fışkırmış

D de küçülme olmasa da fraktal sayılabilir . Ama A fraktal değildi ki

• türkçeden dikkatsizlikten kime sorusunun zarf tümlecine ait olduğunu düşünüp dolaylı tümleci işaretledim o yanlış matta fraktal sorusu yanlış bence çünkü şıklardan hatırladığım üçgen vardı o fraktal değil kare vardı o da fraktal değildi biri daha değildi 1 tanesi oluyodu bence sıkıntı var dindende mevlana sorusu var onu b yaptım ne olucak bilmiyorum fakat en fazla 3 veya 4 yanlış bekliyorum

sorular ve cevapları yayınlanacak mı bugün yada herhangi bir tv kanalı soruları çözücek mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekersef

türkçeden dikkatsizlikten kime sorusunun zarf tümlecine ait olduğunu düşünüp dolaylı tümleci işaretledim o yanlış matta fraktal sorusu yanlış bence çünkü şıklardan hatırladığım üçgen vardı o fraktal değil kare vardı o da fraktal değildi biri daha değildi 1 tanesi oluyodu bence sıkıntı var dindende mevlana sorusu var onu b yaptım ne olucak bilmiyorum fakat en fazla 3 veya 4 yanlış bekliyorum

sorular ve cevapları yayınlanacak mı bugün yada herhangi bir tv kanalı soruları çözücek mi ?

O din sorun doğru mevlanalı soru b olcak . Fraktal sorusunun cevabı belli değil. Artık yapcak bişey yok yani ama 3 yanlış da iyi kötü sayılmaz okul ortalamalarınız kaç
  • Kaç kare kaplayabiliri ne yaptınız ben 6 dedim?

• quote:

Orijinalden alıntı: BalaNari

Kaç kare kaplayabiliri ne yaptınız ben 6 dedim?

ben de 6 yaptım

geçen sene ortalama 95,41 6.sınıf 94,02
    sorular yayınlanacak mı yada tv kanalı çözücek mi ? :)
  • quote:

quote:

quote:

D'de küçülme var ama tomurcuklanmış gibi bir orantısız üçgen çıktı kenarından o yüzden D.

• CEVAP A çünkü ilk adımda olan şekil 2.adımda yok
  • quote:

quote:

quote:

quote:

D'de küçülme var ama tomurcuklanmış gibi bir orantısız üçgen çıktı kenarından o yüzden D.

ama şıklardan 3 ü fraktal değil o nolucak ?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.