Şimdi Ara

TEOG İlk Sınav Nasıl geçti ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
5
Favori
21.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zebani adam

quote:

Orijinalden alıntı: hknBUGRA

quote:

Orijinalden alıntı: zebani adam

quote:

Fraktal sorusu A olcak . Dinden o beytullah diye bi söz vardı benim bi o yanlış bide türkçede büyük harflerin kullanımı yanlış . 2 yanlış var dinden emin değilim tam . Dinde hangisi zekatın toplumsal faydalarından değil diyodu ben onu a yaptım yani zekat verenin malının bollaşması ne öle bişeydi o ne olcak

fraktal D olacak. A'da belli bir oranda küçülme var en azından ama D'de yok,kenardan üçgen fışkırmış

dindeki o zekat sorusunu ben de A yaptım sanırım. din bayağı zordu.

D de küçülme olmasa da fraktal sayılabilir . Ama A fraktal değildi ki

D'de küçülme var ama tomurcuklanmış gibi bir orantısız üçgen çıktı kenarından o yüzden D.

Ben A nın fraktal olmadığını düşünüyorum öyle fraktal olmaz . Neyse zaten en kötü 1 din 1 türkçe 1 mat çıkar 3 yanlış kötü değil . Okul ortalamalarım ikiside 97

• Beyler fraktalın tanımı bir şelklin belli oranda büyülüp küçülmesiyle oluşan ÖRÜNTÜDÜR. -D- şıkkında üçgenin orada bulunması örüntüyü bozar. Doğru cevap -D- şıkkı diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren.uysal45

Beyler fraktalın tanımı bir şelklin belli oranda büyülüp küçülmesiyle oluşan ÖRÜNTÜDÜR. -D- şıkkında üçgenin orada bulunması örüntüyü bozar. Doğru cevap -D- şıkkı diye düşünüyorum.

tamam anladık ama şıklardan 3ü fraktal değil sorular gelsin öyle çözelim tartışmaya gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren.uysal45

Beyler fraktalın tanımı bir şelklin belli oranda büyülüp küçülmesiyle oluşan ÖRÜNTÜDÜR. -D- şıkkında üçgenin orada bulunması örüntüyü bozar. Doğru cevap -D- şıkkı diye düşünüyorum.

D yaptım ama bence soru hatalı olabilir. iptal gelirse şaşırmayın. kareli olan (B şıkkı) da biraz sorunlu gibi.
  • İnternette araştırdım biraz Soru iptal olabilirmiş. Bişey sorcam bu kartonlu soruyu ne yaptınız ben 6 yaptım
  • Ben b şıkkında bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

• quote:

İnternette araştırdım biraz Soru iptal olabilirmiş. Bişey sorcam bu kartonlu soruyu ne yaptınız ben 6 yaptım

+1

• Karton neydi karton? Ben 6 yaptım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • B ŞIKKI !
    birinci de kare sadece verilmiş ikincide 4 kenarınada konmuş üçüncüde 2.de oluşan küçük üçgenlerin tek ucuna kare konmuş 4 ucunada konması lazımdı
  • kac kere kaplayabılırız 12 miş iki yuzu diyomus etiketli soruda ben boyle sorunun aqq
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekersef

B ŞIKKI !
    birinci de kare sadece verilmiş ikincide 4 kenarınada konmuş üçüncüde 2.de oluşan küçük üçgenlerin tek ucuna kare konmuş 4 ucunada konması lazımdı

Soru yanlış olavilir diyelim kapatalım konuyu. Biliyorsunuz yarın da sınav var.

• Böyle olursa benim 4 yanlış oluyo toplam :(( sizce yarın 1 yanlış çıksa toplam 5 yanlış ve 6 ve 7 ortalamalarım 97 iyi bir liseye gidebilirmiyim
  • Arkadaşlar sınavın cevapları internetten açıklanacak mı
  • cevap verın kartonluyu naptınız o 6 degılmı orda 2 yuz mı dıyo ?
  • bende 6 yaptım ve iki yüz sorduğunu hatırlamıyorum
  • Cevaplar açıklanabilirmiş internetten ben arıyorum şuan
  • ya abilerim inşallah o soru 6dır ya Allahım lutfen 6 olsun yaaa bu arada zebani ben mustafa düzenli
  • quote:

Böyle olursa benim 4 yanlış oluyo toplam :(( sizce yarın 1 yanlış çıksa toplam 5 yanlış ve 6 ve 7 ortalamalarım 97 iyi bir liseye gidebilirmiyim

gidersin rahat

gidip gitmemen de falza önemli değil ablam OKSden 410 puan aldı şu anda istanbul üni. hukuk okuyor
  • Ben lüleburgazda oturuyorum en kötü Lğleburgaz ramazan yaman fen lisesini istiyorum geçen sene sbs zordu 459 ile yedeklerden aldı ben inşallah tuttururum orayı şimdilik 3-4 yanlış duruyo
  • Arkadaşlar matematikte ki bilimsel gösterimle ilgili içinde kuş tüyü felan geçen soru ne olacakdı ..... 10 üzere -8 mi yoksa -9 muydu?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.