Şimdi Ara

TEOG Kaynak Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınava hazırlanan birisi için kaynak önerisi alabilir miyim? Tonguç Akademi sitesinin sınıf paketleri vs. varmış almaya değer mi? Güvender vs. kaynakları nasıldır? Birisi yardımcı olursa mutlu olurum.

• Onu incelerim, satın almadan inceleme şansım var mı? İlkokuldan mezun olalı biraz oldu sınav sisteminden tutun, müfredat çok fazla değişti. Takipte edemedim biraz inceleyeyim yayınları ona göre hazırlanan kişiye alacağım.

Cevap için çok teşekkür ederim.
  • 2 sene önce çok yüksek bir OBP yapmıştım o yüzden güvenebilirsiniz
    Karekök Yayınlarına kesinlikle güvenin MPS kitapları çok iyi soru bankaları da kaliteli(Türkçe önermem)
    Fen Bilimleri Yayınları çok kaliteli özellikle İnkılap full yorum soruları. Yayın biraz zorlar ama her derste kesinlikle faydasını görürsünüz.
    Anafen falan da çözüyorduk biz onun eksikliği bence bir tek Türkçe'de hissedilir. Türkçe'de güzel bir yayın bulmalısınız Fen Bilimleri iyiydi başka bilmiyorum.
    Kolay yayın olarak Eksen iyidir.
    Uğur almayın kesinlikle önermem.
    Final fazla zor bir yayın belki Türkçe ve Matematik çözülebilir.
    Kesinlikle çıkmış soruları çözmeli bence. Bize 2006'daki bir sorunun tamamen aynısı sorulmuştu.
    Birey fark oluşturur mu bilmem ama çözülebilir bir yayın sorular iş görür.
    Esen müfredat dışı saçma şeyler soruyor ama matematiği fena değildi sanırım onu önerebilirim

Kesin önerilerim: Karekök, Fen Bilimleri, Çıkmış sorular.

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.