Şimdi Ara

Teog sınavı ile ilgili sorum var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lovatic_1

Sağol. Katılıyorum bayram tatilleri çok önemli bizim bayramdan sonra sınavımız vardı geçen sene o sürede çalışarak baya iyi sonuçlar elde etmiştim. Ayrıca inekle de çok iyi normal özel dersten daha iyi oradan soru da sorabiliyorsun. Peki bir şey soracağım 2. dönem ki sınava 15 tatilde çalışılmalı mı? Yani sen nasıl yaptın

15 tatilde hatirliyorum 500 u buldugum olmustu benim soru olarak. Tatil kitabi vermislerdi tatilden 3 4 gun once ben onu aldigim gun bitirmistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dershaneye gitmeyeceksen bile anafen'in konu anlatımlı kitapları var belli aylarda çıkıyor dershaneye gidip onları almanı tavsiye ederim biraz pahalı olsada içinde cidden güzel anlatımları var ayrıca yazın çalışma rahat ol kasma kendini

okul açıldığı hafta yine bir şey yapma 2. hafta başla çalışmaya sürekli konu tekrarı yap anlamadığın konunun gidipte testini çözme hiçbir şey anlamazsın okuldan gelince ilk yaptığın şey o gün işlediğin dersin konu tekrarı olsun ve günde en az 200 soru olmadı 150 soru çözmeye çalış soru tiplerini tanı anafen'in çıkmış soru bankası var onu alabilirsin

soru kitabı olarak kendini zorlamak istiyorsan anafen alabilirsin kolay istiyorsan zambak orta derece ise güvender alabilirsin

ayrıca dershaneye gidersen çok yoğun haftalar geçer sınav yaklaşırken boş günün olmayabilir ama değer yani orada hocalarında bire bir ders çalışabilir soru sorabilirsin onun yanında dershanelerin kendi sınavları oluyor orada kendini ölçüp hatalarına bakabilirsin bu yandan iyi fakat çok yorucu oluyor dersen ki dershanesiz olmaz mı olur tabi gitmesende yapabilirsin fakat bu sene için gitmeni tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Evdeki Sinek

dershaneye gitmeyeceksen bile anafen'in konu anlatımlı kitapları var belli aylarda çıkıyor dershaneye gidip onları almanı tavsiye ederim biraz pahalı olsada içinde cidden güzel anlatımları var ayrıca yazın çalışma rahat ol kasma kendini

okul açıldığı hafta yine bir şey yapma 2. hafta başla çalışmaya sürekli konu tekrarı yap anlamadığın konunun gidipte testini çözme hiçbir şey anlamazsın okuldan gelince ilk yaptığın şey o gün işlediğin dersin konu tekrarı olsun ve günde en az 200 soru olmadı 150 soru çözmeye çalış soru tiplerini tanı anafen'in çıkmış soru bankası var onu alabilirsin

soru kitabı olarak kendini zorlamak istiyorsan anafen alabilirsin kolay istiyorsan zambak orta derece ise güvender alabilirsin

ayrıca dershaneye gidersen çok yoğun haftalar geçer sınav yaklaşırken boş günün olmayabilir ama değer yani orada hocalarında bire bir ders çalışabilir soru sorabilirsin onun yanında dershanelerin kendi sınavları oluyor orada kendini ölçüp hatalarına bakabilirsin bu yandan iyi fakat çok yorucu oluyor dersen ki dershanesiz olmaz mı olur tabi gitmesende yapabilirsin fakat bu sene için gitmeni tavsiye ederim

Sağol yorumun için. Bu arada o dediğin anafen konu kitaplarından bende var yazın aldım gerçekten çok iyi kitaplar onun ilk kitabını ben okudum çoğu konusunu hatta bitirdim diyebilirim.Anafenin çıkmış sorular kitabını alacağım okul başlayınca zaten ben 6. Sınıftan beri anafen kullanırım. Dershaneye gitmeyeceğim bu kesin. Bu arada bir şey soracağım matematikte üçgenler konusunu şimdiden bitiriyim mi korkuyorum o konudan ama çalışırsam öğrenirim. Matematikte şimdilik hangi konular yeter sence??

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Evdeki Sinek

dershaneye gitmeyeceksen bile anafen'in konu anlatımlı kitapları var belli aylarda çıkıyor dershaneye gidip onları almanı tavsiye ederim biraz pahalı olsada içinde cidden güzel anlatımları var ayrıca yazın çalışma rahat ol kasma kendini

Sağol yorumun için. Bu arada o dediğin anafen konu kitaplarından bende var yazın aldım gerçekten çok iyi kitaplar onun ilk kitabını ben okudum çoğu konusunu hatta bitirdim diyebilirim.Anafenin çıkmış sorular kitabını alacağım okul başlayınca zaten ben 6. Sınıftan beri anafen kullanırım. Dershaneye gitmeyeceğim bu kesin. Bu arada bir şey soracağım matematikte üçgenler konusunu şimdiden bitiriyim mi korkuyorum o konudan ama çalışırsam öğrenirim. Matematikte şimdilik hangi konular yeter sence??

bence okulu bekle derim ama ön hazırlık için kareköklü sayılara ve üçgenlere bak biraz erken olsa da bitirme gözden geçir okuldan önce dersleri bitirmeye çalışma karışıklıklar oluşur kafanda

• ben bu sene teog a girdim hiç dershaneye gitmeyle zamanını harcama özel ders al ya da okul hocaların etütler yapar belki yaparlarsa hiç kaçırmadan hepsine katıl. ben şahsen ilk dönem okul etütlerine katılmayıp 2. dönem katılmaya başladım ve 2. teog ilkinden çok daha iyi geçti. okul etütü yoksa özel ders almaya çalış durumunuz varsa
  • madsea M kullanıcısına yanıt
    Sağol. Durumumuz var ama ben gitmek istemiyorum yani kazanabileceğime inanıyorum önemli olan hırs bence. Örnek veriyim ben bu senede gitmedim anafene giden arkadaşımın ortalaması 94 benimki 97 ama tabii herkes farklı

• Bak bana sorarsan yaz tatilinde falan çalışma ben çalışmamıştım arkadaşlarınla gez dolaş ama okul zamanı da derslerine tam konsantre ol hocalarını iyi dinle ben kuvvet ve hareketi gerçekten hiç anlamadım o kadar test çözdüm yine anlamadım dershane hocasından kaç kere özel ders aldım yine faydası olmadı ama noldu sınav günü geldiğinde okula erken gittim arkadaşlarımla okulun bahçesinde konuştuk stres yapmayın falan dedik eskiden yaptıklarımızı hatırladık muhabbet ettik sınava girdim ve artık çok rahattım çünkü arkadaşlarım bana güven vermişti sonuçlar açıklandı ve 451 almışım Sevindim tabi Şimdi arkadaşlarım gibi stres yapmayacağım çünkü yatılı düşünmüyorum bulunduğum yerde okumayı düşünüyorum ve tek tercih yapacağım Bak bunu sakın unutma arkadaşlarınla sınav günü bahçede muhabbet edin gerçekten insan çok rahatlıyor ve stresi bitiyor resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: Z.İbrahimovic10

Bak bana sorarsan yaz tatilinde falan çalışma ben çalışmamıştım arkadaşlarınla gez dolaş ama okul zamanı da derslerine tam konsantre ol hocalarını iyi dinle ben kuvvet ve hareketi gerçekten hiç anlamadım o kadar test çözdüm yine anlamadım dershane hocasından kaç kere özel ders aldım yine faydası olmadı ama noldu sınav günü geldiğinde okula erken gittim arkadaşlarımla okulun bahçesinde konuştuk stres yapmayın falan dedik eskiden yaptıklarımızı hatırladık muhabbet ettik sınava girdim ve artık çok rahattım çünkü arkadaşlarım bana güven vermişti sonuçlar açıklandı ve 451 almışım Sevindim tabi Şimdi arkadaşlarım gibi stres yapmayacağım çünkü yatılı düşünmüyorum bulunduğum yerde okumayı düşünüyorum ve tek tercih yapacağım Bak bunu sakın unutma arkadaşlarınla sınav günü bahçede muhabbet edin gerçekten insan çok rahatlıyor ve stresi bitiyor resmen

Peki kuvvet ve hareketi sınavda çözebildin mi? Bir de arkadaşlarla muhabbet ettik derken sınav hakkında değil herhalde değil mi?

• quote:

quote:

Bak bana sorarsan yaz tatilinde falan çalışma ben çalışmamıştım arkadaşlarınla gez dolaş ama okul zamanı da derslerine tam konsantre ol hocalarını iyi dinle ben kuvvet ve hareketi gerçekten hiç anlamadım o kadar test çözdüm yine anlamadım dershane hocasından kaç kere özel ders aldım yine faydası olmadı ama noldu sınav günü geldiğinde okula erken gittim arkadaşlarımla okulun bahçesinde konuştuk stres yapmayın falan dedik eskiden yaptıklarımızı hatırladık muhabbet ettik sınava girdim ve artık çok rahattım çünkü arkadaşlarım bana güven vermişti sonuçlar açıklandı ve 451 almışım Sevindim tabi Şimdi arkadaşlarım gibi stres yapmayacağım çünkü yatılı düşünmüyorum bulunduğum yerde okumayı düşünüyorum ve tek tercih yapacağım Bak bunu sakın unutma arkadaşlarınla sınav günü bahçede muhabbet edin gerçekten insan çok rahatlıyor ve stresi bitiyor resmen

Peki kuvvet ve hareketi sınavda çözebildin mi? Bir de arkadaşlarla muhabbet ettik derken sınav hakkında değil herhalde değil mi?

Sınavda çözdüm 4 soru geldi galiba ve 2 sini çözdüm 2 sini attım 1 i tuttu 1 i yanlış oldu çok şanslı olduğumu hissetmiştim Sınav hakkında muhabbet ettik sakin olun falan şundan şöyle soru bundan böyle soru gelebilir dedik son konuları hatırlattık birbirimize o kadar ve sınav dışında da konuştuk tabii ki Mesela mat bitti senin nasıldı senin nasıldı falan demedik moralimizin bozulmaması için anlaştık birbirimizle.

• quote:

Sağol. Durumumuz var ama ben gitmek istemiyorum yani kazanabileceğime inanıyorum önemli olan hırs bence. Örnek veriyim ben bu senede gitmedim anafene giden arkadaşımın ortalaması 94 benimki 97 ama tabii herkes farklı

senin tercihin tabii ki ama ben de anafene gittim bu sene ama hiçbir faydası olmadı hazırlık sınavları dışında. bence birebir ders daha yararlı olur anafende her gün yeni konuya geçiliyor
  • Z.İbrahimovic10 kullanıcısına yanıt
    Kuvvet ve hareketti sanırım ilk sınavın yarısından çoğu yanlış hatırlamıyorsam
  • Kara_Kartal1903 K kullanıcısına yanıt
    Benim ilk sınavım 80 geldi ama ? Demek ki daha fazla atıp tutturmuşum
  • quote:

quote:

quote:

Sınavda çözdüm 4 soru geldi galiba ve 2 sini çözdüm 2 sini attım 1 i tuttu 1 i yanlış oldu çok şanslı olduğumu hissetmiştim Sınav hakkında muhabbet ettik sakin olun falan şundan şöyle soru bundan böyle soru gelebilir dedik son konuları hatırlattık birbirimize o kadar ve sınav dışında da konuştuk tabii ki Mesela mat bitti senin nasıldı senin nasıldı falan demedik moralimizin bozulmaması için anlaştık birbirimizle.

Şanslıymışsın gerçekten bende mesela Bi kuvvet harekete bakıyım dedim okudum falan işte soru çözmeye başladım atmıyorum ama mantıksal bir şekilde cevabı buluyorum tabii arada attığım da oldu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Uncharitable

tavsiye mi istiyosun yaz tatilinde tatil yap çalışma

Ahahh buna güldüm yani haklısın ama çalışmazsan da olmaz

Gayet haklı. Boşuna vakit öldürürsün.
  • Şu kız niye kuvvet ve harekete taktı türkçeden daha kolaydır o hemen yaparsın anlamadığında hocana sor o zaten cevap veriri. Dersaneye de gitmemiştim ben. Sıkıntı yok 486 aldım ama gitseydim puanım en fazla 490 olurdu anafen ve final al (final sayısal dersleri iyidir tr ve ink alma)

• Benim fen 100 dü ikis de kuvvet harekette çözemediğin soru varsa pm den ulaşabilirsin. Genelde yorum çıktı bizim sınavda. Zaten birinde fotoğrafa bakıp cevap veriyodun

• Wut is Giriş W kullanıcısına yanıt
    Niye takmışmışım ya sende cevap verme o zaman taktığım falan yok benim dışarıdan öyle görünebilir ama ben şimdi ilk konuya baktığım için zor geldi ondan telaş yaptım aslında biliyorum kolay olacağını kuvvetin. Bu sene basit makineler vardı(7. sınıf) ben o konudan hiç bir şey anlamamıştım ama soru çöze çöze ezberledim gibi oldu. Neyse ya çalışana kolay olur. Bu arada tebrik ederim dershaneye gitmeden 486 iyiymiş. Anafen alacağım finali bu sene kullanmıştım gayet iyi matematiği özellikle. Bu arada hangi liseyi istiyorsun?
  • Wut is Giriş W kullanıcısına yanıt
    aynen soruya baktım sadece resime bakıyorsun doğru çözmüştüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi be-the-best -- 25 Temmuz 2014; 14:12:52 >
  • Git tatil yap yahu şimdiden ne çalışıyon okul başlayınca unutursun zaten
  • Sayısalda zor sorular çözeceksen sözel üzerine bastır.Sayısaldanda mata çalış en fazla çünkü fenin büyük kısmı sözel kısmı.Kuvvet ve harekete gelirsek hoca anlatmadan anlayamassın zaten.Kolay ünütedir ama kuvvet ve hareket yaparsın korkma.Yazın çalışıyorsan sayısal çalışma unuturusun.Sadece türkçe çalış yazın bide sosyal.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.