Şimdi Ara

Teog sınavı ile ilgili sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorum forumda birçok konu var seneye 8 e geçicekler ile ilgili ama ben yine de soracağım sorum şu şimdi ben bu yaz teog un ilk konularını bitirdim gibi şu konuları biliyorum Turkçeden fiilimsi ve cümlenin öğeleri mattan fraktal koordinat karekık ve uslu sayılar fenden de ilk ünite inkılap da ilk ünite ve ikinci ingilizcede de ilk iki ünite bu konuların üstüne ne çalışayım ve kuvvet ve hareket ünitesini anlayamadım tavsiye verirseniz sevinirim. Bu arada dershaneye gitmiyorum seneye sınav zor olacakmış diyorlar bunlara göre tavsiyelerinizi bekliyorum. Bu arada Sakarya Fen Lisesi Ni istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi be-the-best -- 20 Temmuz 2014; 0:33:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya niye kimse cevap vermiyor?

• Fenin kuvvet ve hareketi kolaydır. Bizim fenci sağlam anlatmıştı. O konuyu hocandan dinle bol bol test çöz raadsın

• Başka tavsiye????

• Kuvvet ve harekette ben de zorlanmıştım ama sonradan soru çöze çöze oldu. Dershaneye gitmiyosan düzenli çalış ve bol soru çöz
  • tavsiye mi istiyosun yaz tatilinde tatil yap çalışma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uncharitable

tavsiye mi istiyosun yaz tatilinde tatil yap çalışma

Ahahh buna güldüm yani haklısın ama çalışmazsan da olmaz

• Ben 8.sınıfa başladığımda zaman çabuk geçmişti bi anda teog gelmişti sanki. Ama yine de güzel gecti sınavım:) Sen de şimdiden çalışmaya başladıysan bi adım öndesin bnce.hedeflerini tutturursun umarım :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pinkwafflee

Ben 8.sınıfa başladığımda zaman çabuk geçmişti bi anda teog gelmişti sanki. Ama yine de güzel gecti sınavım:) Sen de şimdiden çalışmaya başladıysan bi adım öndesin bnce.hedeflerini tutturursun umarım :)

Sağol canım inşallah iyi geçer. İçimi rahatlattın

• quote:

Orijinalden alıntı: lovatic_1

quote:

Ben 8.sınıfa başladığımda zaman çabuk geçmişti bi anda teog gelmişti sanki. Ama yine de güzel gecti sınavım:) Sen de şimdiden çalışmaya başladıysan bi adım öndesin bnce.hedeflerini tutturursun umarım :)

Canım?...

• quote:

Orijinalden alıntı: 5555SabriReiz5555

quote:

quote:

Canım?...

Asdfg yorumu yazan kız asff whatsapp dan kalan alışkanlık

• Lovatic misin?
  • Kara_Kartal1903 K kullanıcısına yanıt
    Evet nickimden belli zaten
  • Kim bu lovato hala anlamadım bunu sevenlerin sayısı arttı baya. Erkek misin kız mı?
  • rica ederim :)

• Bu yıl 8e geçecekler okulun başladığı ilk gün çalışmaya başlasın çünkü kasıma kadar sadece 2.5 ayınız var. Ekimin başındaki kurban bayramı tatili çok önemli. Bu yıl 5 gün sanırım. Hiç kimseyi ziyaret etmeyin çok çalışın. Mesela 1.gün matematik 2.gün türkçe 3.gün fen 4.gün inkılap 6.gün din-ingilizce gibi bir programla bütün 1.dönem teog konularını çalışın yada din-ingilizceyi 1.güne alın 1.gün şehiriçi ziyaret yapın. Ama sakın memlekete gitmeyin kuzendi akrabaydı 5 günün boşuna gider. Ben açıkçası birinci teog başarımı 9 günlük bayram tatilinde çalışmama borçluyum. Birdewww.inekleblog.com adresinde teog hakkında tavsiyeler var bakın derim. Ayrıca dakikası 25 kuruştan online özel ders var

Demi Lovato internete yaz bir şarkıcı yani hayatta güçlü kalmış falan işte şarkıları güzel. Bu arada kızım ama lovatic erkekler de var yani. Aslında saçma gelebilir ilk başta banada saçma gelmişti ama şarkıları güzel işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi be-the-best -- 24 Temmuz 2014; 13:18:11 >
    Sağol. Katılıyorum bayram tatilleri çok önemli bizim bayramdan sonra sınavımız vardı geçen sene o sürede çalışarak baya iyi sonuçlar elde etmiştim. Ayrıca inekle de çok iyi normal özel dersten daha iyi oradan soru da sorabiliyorsun. Peki bir şey soracağım 2. dönem ki sınava 15 tatilde çalışılmalı mı? Yani sen nasıl yaptın
  • quote:

Sağol. Katılıyorum bayram tatilleri çok önemli bizim bayramdan sonra sınavımız vardı geçen sene o sürede çalışarak baya iyi sonuçlar elde etmiştim. Ayrıca inekle de çok iyi normal özel dersten daha iyi oradan soru da sorabiliyorsun. Peki bir şey soracağım 2. dönem ki sınava 15 tatilde çalışılmalı mı? Yani sen nasıl yaptın

Ders çalışırsan sıkılmamaya bak eğer ilk başlarda fazla zorlarsan sonlara doğru hiç çalışamamaya başlıyosun öyle daha kötü oluyo yani denge olsun ilk nasıl başladıysan sondada öyle çalışarak bitirmeye çalış. Bide fazla takma bence
  • ben yazın ders çalışmıştım ama fazla bir etkisi olmadı. yazın tatil yaparsan rahat kafayla okulda daha iyi anlarsın. ha çalışacağım diyosan fazla sıkmadan çalış BENCE ...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.