Şimdi Ara

TEOG Sınavında Başarının Sırrı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TEOG Sınavında başarılı olabilmek için öncelikli iyi bir eğitim almış olmak gerekmektedir. Okulların verdiği eğitimler zaman zaman yetersiz kalmaktadır. Bu durumlarda öğrenciye eğitim alabileceği alanlar yaratmak velilerin görevidir. TEOG sınavında başarılı olabilmek öncelikle bilinçli velilere sahip olmaktan geçer. Daha sonra öğrencinin algısı açık olmalı ve elinden gelenin en iyisini yapmaya teşvik edilmelidir. Öğrencinin başarısı takdir edildikçe ve çalışmalarının sonuçlarını gördükçe derslere olan ilgisi artacak daha çok çalışacaktır. Veliler öğrencilerin iyi bir eğitim alması için gerekli olan TEOG kurslarına öğrencilerini göndermelidir. TEOG kurslarında öğrenciler TEOG sınavına yönelik tam teşekküllü olarak hazırlanmaktadır. Tüm konular anlatılarak ilgili bol soru çözülmektedir. Bu kurslarda öğrenciler sınav sistemine alışarak yabancılık çekmemeyi öğrenir. Öğrenciler soruları çözebildikçe soru çözmeyi seveceklerdir. Burada velilerden sonra kilit rol oynayan şey konu anlatımından sonra konu ile ilgili çözülebilecek tüm soruları çözmektir. Farklı kaynaklardan aynı konuya dair tüm sorulara bakılmalı, çözülmeye çalışılmalıdır.

Küçükyalı, Maltepe ilçesinde bulunan Mert Etüt Eğitim Merkezi eğitimlerinden bazıları şunlardır:

TEOG Kursu
    YGS Kursu
    LYS Kursu
    İlkokul Etüt
    Özel Ders
    İlkokul Kursları
    Ortaokul Kursları
    Lise Kursları

Website üzerinden ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.

www.mertetut.com

• okumadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.