Şimdi Ara

TEOG YERLEŞTİRME SONUÇLARI [Ana Konu] edit AÇIKLANDI!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
2
Favori
2.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: devilcry345

quote:

Orijinalden alıntı: Doktor Burak

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tercihlerde net bir şekilde usulsüzlük vardır.Adamın yüzdeilik dilimi benden 0,4 filan aşağıda o Gazi'ye gitmiş,ben Binnaz Ege'Ye.Ayrıca niye yazmıyor,kaçıncı sıradan girdiğimiz.Bu ne ulan.

Hiç yazmadı ki

Sbs de ve tek sınavlık olan dönemde yazıyordu.Ayrıca yüzdeliğe değil,puana göre yerleştirmişler.

Zaten puana göreydi yerleştirmeler.

Yerleştirmeler puana göre değil,sıralamaya göre olur.İyi o zaman diyelim ki TEOG'dan en yüksek alan kişi 450 aldı.O zaman Ankara Fen,Galatasaray mu boş kalcak?Bu arada boş kontenjanları nereden öğrenebilirim?Bir tane link varda onda 10. sınıf var.

Teogta isterse full yapsın 6-7-8 ortalaması çöpse yerleşemez
    Sizin nakiller okullar açılana kadar kapalı

Hocam ama nakiller açık değil mi?Sadece okullarda ne kadar boş kontenjan olup olmadığını mı göremiyoruz?Birde nakille Mehmet Emin Resulzade yada Gazi'ye gidebilir miyim?Puanım: 480,4708

Nakiller açık ama 9. Sınıf dışı için açık. Geçen senede böyle olmuştu. O okullar hakkında hiçbir bilgim yok İstanbul dışında galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konunun sahibi konu dışı dışı ajanı olup forumda ki tüm 2001 leri tespit etmekle citizen tarafından görevlendirilmiştir
    Oltaya düştünüz sazan.avı hayırlı olsun

• Hayırlı olsun herkese. Ama daha geçeceğiniz çoook yol var. Köprünün altında çok sular akacak. Allah kolaylık versin.

İyi yere gidenler rehavete kapılmasın, durmasın. Taşı delen suyun kuvveti değil, damlaların sürekliliğidir. Bu devirde okulunuz sadece bir ayrıntı. Ne kadar deneyim sahibi olduğunuza bakılıyor.
    Kötü yere gidenler üzülmesin. Her şerde bir hayır vardır.

NOT: Torpilden dolayı yarışma, gezi, olimpiyat gibi etkinliklere katılım için fırsat bulamayabilirsiniz. Anadolu liselerinin mevcut üst sınırı 40'a çıktı. Hakkınız yenilebilir. İEL'e torpille giren öğrenci olduğu için ve torpilin gırla gezdiği bir sistem olduğu için bu sistem saydam değildir.

Anayasa bir kere delinmekle bir şey olmaz denildi 20 yıl önce.

Sert oldu fakat burası Türkiye. Söyleyeceklerim bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi personalcomputer -- 14 Ağustos 2015; 19:09:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: malperbaysal

Hepinize hayırlı olsun şimdiden. Size bir abinizden öğüt olarak söyleyeceğim bir şey var ki bana söyleyen olsaymış keşke dediğim:
    Lisede yatacaksınız diyenlere inanmayın. Bana 8.sınıf boyunca söyledkleri şey buydu. Ona göre ayarladım her şeyimi. Liseye geldim bir de ne göreyim ağzıma tükürdüler :D
    Benim de bu sene Üniversite sınavım var. Bu sene çalışın üniversitede yatacaksınız diyolar :D Abilerim bana bir öğüt verin lütfen :D

Bende bu sene kazandım universite gidiyoruz bakalım yatıcaksın dedıklerı yalandır her zamankı gıbı bütlere kalan elemanları goruyoruz calısmadan bırsey olmuor malesef.

Hayırlı olsun bu arada sincaplar

• Burak bora anadolu lisesi'ne giren varsa yardımcı olurum bebeler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • liseli toplu blok konusu

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tercihlerde net bir şekilde usulsüzlük vardır.Adamın yüzdeilik dilimi benden 0,4 filan aşağıda o Gazi'ye gitmiş,ben Binnaz Ege'Ye.Ayrıca niye yazmıyor,kaçıncı sıradan girdiğimiz.Bu ne ulan.

Hiç yazmadı ki

Sbs de ve tek sınavlık olan dönemde yazıyordu.Ayrıca yüzdeliğe değil,puana göre yerleştirmişler.

Zaten puana göreydi yerleştirmeler.

Yerleştirmeler puana göre değil,sıralamaya göre olur.İyi o zaman diyelim ki TEOG'dan en yüksek alan kişi 450 aldı.O zaman Ankara Fen,Galatasaray mu boş kalcak?Bu arada boş kontenjanları nereden öğrenebilirim?Bir tane link varda onda 10. sınıf var.

Teogta isterse full yapsın 6-7-8 ortalaması çöpse yerleşemez
    Sizin nakiller okullar açılana kadar kapalı

Hocam ama nakiller açık değil mi?Sadece okullarda ne kadar boş kontenjan olup olmadığını mı göremiyoruz?Birde nakille Mehmet Emin Resulzade yada Gazi'ye gidebilir miyim?Puanım: 480,4708

Binnaz Ege meralden de gaziden de iyi merak etme sorun olursa pm den beklerim

• Citizen ajanı demişsiniz
    Bütün yıl boyunca bu forumda dolaştım konuşar açtım yardımda bulundum
    Whatsapp gruplarındakiler de bilir zaten

Bu arada geçen sene nakiller okul açılınca başlıyordu bu sene ilk olarak
    Oazartesiden itibaren başlıyor
    Okul açılmadan herşey hazır olacaktır

• Toplu blok konusu en sevdiğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: jynxmonroe

Toplu blok konusu en sevdiğim.

Bizim içinde öyle oluyor 10-20 kişi geliyor bloklamaya sizin gibiler
    Bizde sizi blokluyoz

• liseli tayfa blok
  • quote:

Orijinalden alıntı: AyfonuOlan2000li

Hey allam 11:04 oldu nerede bu sonuçlar

2000'li bile değilmiş

• bütün liselileri tek tek itinayla blokladım

• Tekirdağ anadolu lisesi var mı 2001ler ilk gün ziyaretinize gelirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabah moonwalk keyfi

quote:

Orijinalden alıntı: AyfonuOlan2000li

Hey allam 11:04 oldu nerede bu sonuçlar

2000'li bile değilmiş

2000li olup son aylarda doğmuş olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus626emre -- 15 Ağustos 2015; 0:58:50 >
  • Şehreminiyi kazanan varsa yardımcı olabilirim.
  • Oha boyle forum mu varmis?

Okul oncesi diyo la.

• arkadaşlar benim dilimim 22 8. tercihim olan 33 lük okula yerleştirildim. ondan önce 17 lik okullar vardı 2 tane.
    arkadaşım diyor 27 ile 17 lik okula giden arkadaşları varmış kendide 30 la girmiş oraya?
    nası oluyorda ben giremiyorum onlar giriyor? 8. tercihimden önceydi 17 lik okul mümkünmü böyle bişey?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jynxmonroe

Toplu blok konusu en sevdiğim.

hadi şimdi yol al seni lanet olası fnaticli
  • quote:

Orijinalden alıntı: WuFuu5

quote:

Orijinalden alıntı: malperbaysal

Hepinize hayırlı olsun şimdiden. Size bir abinizden öğüt olarak söyleyeceğim bir şey var ki bana söyleyen olsaymış keşke dediğim:
    Lisede yatacaksınız diyenlere inanmayın. Bana 8.sınıf boyunca söyledkleri şey buydu. Ona göre ayarladım her şeyimi. Liseye geldim bir de ne göreyim ağzıma tükürdüler :D
    Benim de bu sene Üniversite sınavım var. Bu sene çalışın üniversitede yatacaksınız diyolar :D Abilerim bana bir öğüt verin lütfen :D

Bende bu sene kazandım universite gidiyoruz bakalım yatıcaksın dedıklerı yalandır her zamankı gıbı bütlere kalan elemanları goruyoruz calısmadan bırsey olmuor malesef.

Hayırlı olsun bu arada sincaplar

Üniversiteye eşek bağlasan mezun olur falan diyenler var ama görecez inşallah :D Sanada hayırlı olsun üniversiten :)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.