Şimdi Ara

Teoman hakkında düşünceleriniz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
1.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teoman sevmıyorum fakat bı kac sarkısı guzel
  • kardeş ben kendime kötü bir şey yapılsın diye abuk sabuk şeyler yazmıyorum.burda bu kadar kişi birbirini tanımıyor ve herkes nerdeyse adam için aynı yorumu yapıyor.bir kaç albümü güzel sonra cıvıttı.bunlardan biride benim yazımda gördüğün gibi.
    imzama gelince eğer ben teoman gibi birşeyleri görünce başka şeyler yapmaya kalkarsam isteyen istediğini yapsın(hayatta büyük konuşmamak lazım tabiki)
    quote:

Orjinalden alıntı: coquettish

derkin imzan güsel
    ama sen çok uymuosu bu kurala
  • quote:

Orjinalden alıntı: dakid

ayrıca bence Türkiye'nin en iyi söz yazarı. bu herifi beğenmeyenlerin sevdiği lirikler malum."askım seni çok sevdim bırakma beni gitme uzaklara dağlar deldim sana geldim mecnun oldum" tarzı saçmasapan şarkılardır.
    adam serseri ona bişey demiyorum. ben yaptığı işe bakarım bu işte de gayet başarılı...

quote:

Orjinalden alıntı: MooNSpeLLL

teomanın aslında bütün albümleri çok qüsel sadece dinlemesini bilene bence bu benim görüşüm son albümü ve yapmış olduğu film tam bir şaheser

nihayet müzikten anlayan birileri çıktı

• quote:

Orjinalden alıntı: Baha_RIP

Teoman iğrenç bir kişiliğe sahip,
    Konserlerinde telfonla konuşup, sigara içen lanet bir heriftir...
    Teoman da Mustafa Sandal gibi ilk 2 albümden sonra şarkılarını batırmış bir insandır...
    Bir keresinde burda(Eskişehir) Şebnem ferah ile konser verirken almıştı eline telefonu 20 dk falan konuşmuştu...
    Bir de Teoman Şebnem Ferahtan daha iyi derler...
    Şebnem Ferah, Teoman'ı akor diye oynar bea....
    Ne kadar adamı sevmesemde İlk iki albümünü severek dinlerim
    Ama yukarda da yazdım ilk 2 albümü güzeldir diye...
    Bu arada Teoman'cılar gelip bana laf atmasınlar...
    Düşünce Özgürlüğü denen bişey var...

düşünce özgürlüğün var ama hakaret özgürlüğün yok bunu ii bil
    sevmeyebilirsin ama saygılı olki diğer insanlarda sana saygılı olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: pamukprenses

quote:

Orjinalden alıntı: ViRoUs

konser performansıda kişiliğide yaramaz ama şarkılarını dinlerim

kesinlikle katılıyorum sahneye bile içkili ve geç çıkıyor, dinleyicilerle muhattab olmuyor merheba bile demiyor, şarkısını söyleyip arkasına bakmadan iniyor sahneden..........berbat biri.......

kaçkere konserine gittiniz teo yeterince muhattap olur konserlerinde dinleyicileriyle
    önc araştırın öle konuşun
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaDeS88

Bence sıradışı bence bazı beyinleri degiştirecek bir iDOL kendileri...

• quote:

quote:

Teoman da Mustafa Sandal gibi ilk 2 albümden sonra şarkılarını batırmış bir insandır...
    Bir keresinde burda(Eskişehir) Şebnem ferah ile konser verirken almıştı eline telefonu 20 dk falan konuşmuştu...

katılıyorum.sevmiyosanız düzgün sekilde belirtin ve allahaskına sudan sebepler yuzunden elestiri bombardımanına tutmayın tanımadıgınız bir kisiyi.Genel olarak konusayım resmen vur abalıya yapmışsınız nedir bu nefretiniz yaw?

• bencede bu nefret ne ya
    adamın size zararı ne
    ama tarzı arabesk fantazi olmadğı için
    çoğunuzun ilgisini çekmeyebilirde
    nefret etmek hakaret etmek yersis
  • aman ne tartışıyorsunuz yav seven dinler sevmeyen dinlemez. öle ahım şahım bi herif değil orası kesin, birisi idol demiş o hiç değil, ama bazı parçaları hakkaten güzel buna bi şey diyemem. türkiye de doğru dürüst rock müzik yapan yok(yeni dönemden), bence teomanda yapmıyor rock, netice olarak bunların hepsi tatlı su rockcısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __Tyler Durden__ -- 3 Mayıs 2005, 22:37:37 >
  • rock yum diye gecinen grupların şarkıcıların sergiledigi gene hava zaten teomanınkı gibi .. ellerde biralar cins cins hareketler.. ama şimdi teomandan da ibrahim tatlıses gibi "beni sizler var ettiniz" gibi laflar duymayı beklemek salaklık olur
    eee adam cool işte .. veya öle sanıyo kendini.. ama şarkıları güsel arkadaşlar

• çalıştığım radıonun organizasyonuyla ve troy sponsorluğundalkı konserlerine gittim ayrıca bodrumda kaledeki konserlerinin hepsinde bulundum yeterlimi
    quote:

quote:

quote:

kesinlikle katılıyorum sahneye bile içkili ve geç çıkıyor, dinleyicilerle muhattab olmuyor merheba bile demiyor, şarkısını söyleyip arkasına bakmadan iniyor sahneden..........berbat biri.......

kaçkere konserine gittiniz teo yeterince muhattap olur konserlerinde dinleyicileriyle

• quote:

quote:

quote:

ben 7-8 defa izledim ve izleyiciyi aşağıladığını görmedim. çoğunda vaktinde çıktı.adam gereğinden fazla muhattap olmuyor ve yavşamıyor seyirciye ne yapsın "beni buralara siz getirdiniz sizler en büyüksünüz siz olmasanız ben olmam mı" desin. kendiyle şarkılarıyla ters düşer adam onu seven böyle olduğu için seviyodur biraz da.

• eee nolcak şimdi bu topiğe herkez bişeyler karaladı yazdınız sewen oldu sewmeyen oldu teoman değiştimi hayır değişmedi böle saçma topikler açmayın arkadaşlar...pls...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Game Over

eee nolcak şimdi bu topiğe herkez bişeyler karaladı yazdınız sewen oldu sewmeyen oldu teoman değiştimi hayır değişmedi böle saçma topikler açmayın arkadaşlar...pls...

ne bkeliyordun ki bir başlıktan.Adı üstünde bir forum burası ve insanlar bilgilerini görüşlerini paylaşıyor.Kimse hakkında yorum yapmayalım o zaman bunu mu istiyorsun!?mantıklı ol biraz bence.
  • senin yazdığın 269 msjın içeriğini merak ettim şimdi tez falan mı savundun msjlarında...

quote:

Orjinalden alıntı: Game Over

eee nolcak şimdi bu topiğe herkez bişeyler karaladı yazdınız sewen oldu sewmeyen oldu teoman değiştimi hayır değişmedi böle saçma topikler açmayın arkadaşlar...pls...
  • yani ne bekliosun her konu böledir sen o konu hakkında tartışınca konumu değişio
  • game_over arkadaşın mesajına yorum yapmayı gerek görmüyor ve teomanla ilgili görüşlerime devam ediyorum.
    istanbul üniversitesinde okuyan varsa bilir.
    geçen senelerse verdiği konsere 1 saat geç çıkmış.ayrıca biletlerde ücretliymiş.ve konser zamanı bitmeden gitmiş.marjinal olacak ya.
    halbuki şebnem ferahçığım ne yaptı gece 10da geldi konsere ücretsiz verdiği konseri gece 4 te bitirdi.canım yaaaaa.
    haluk levent 15-20 dk geç başladı(teknik bir sorun nedeniyle)çıkınca özür diledi konseri uzattı ücretsiz yaptı bide konserden sonra milletle muhabbet etti.
    feridun düzağaç zamanında geldi ücretsiz yaptı zamanında bitirdi.öğrencilerle muhabbet etti.

ve hiç biri teoman gii ben en iyi rockçuyum demedi.yukarıda yazdıklarımı okursanız adamın parayı karizmayı(eskiden karizmaydı artık uyuz) ve kızları görünce nasıl g.tünü kalktığını anarsınız.
    1. kaseti iyiydi
    2. daha iyiydi
    3. eniyiydi
    4. ile çöküşe geçti
    diğer kasetlerini dinlemedim.(mp3 listemde hepsi yüklü)
    nerede kaldı bazı yalanlar nerede rüzgar gülü nerede taksi gündüz tarifesi açarsa nerde sus konuşma(çıkış parçasıydı bu)
    dediğim gibi para karizma ve bir kaç kız görünce bozuldu.aaaa bide eksikmiş gibi oyunculuk ve yönetmenliğe atıldı.zaten bu ülkede herkes her işi yapıyor ya....

• kendisini uyaran prof u mahkemeye verecek kadar ukala...
  • BENCE ÇOK İİMÜZİK YAPIO
    BEN TEOMANI ÇOOOOOOOK SEVİYORUM
    KASTLERİ İİ
    SİZ TEOMANI SEVMEYENLER FİLMİNDEN BİŞEY ANLAMAMIŞ OLABİLİRSİNİZ
    BU ÇOK DOĞAL ONUN ŞARKILARINI ANLADIĞINIZ SÜRECE FLMİNİDE ANLARSINIZ
    HERKES HER FİLMİ YAPTI TEO YAPINCA HERKESE BATTI
  • quote:

Orjinalden alıntı: SoulReaver

quote:

quote:

katılıyorum.sevmiyosanız düzgün sekilde belirtin ve allahaskına sudan sebepler yuzunden elestiri bombardımanına tutmayın tanımadıgınız bir kisiyi.Genel olarak konusayım resmen vur abalıya yapmışsınız nedir bu nefretiniz yaw?

beyler tamam haklısınız biraz sert çıkmışım ama üstüme gelmeyin çünkü ben kaldıramam böyle tartışmaları

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.