Şimdi Ara

Teoman hakkında düşünceleriniz (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
1.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    the and
  • quote:

Orjinalden alıntı: egzantirig

ibrahim tatlıses tarzım dil ama dinliyicilerine hitap eden güsel şarkıları var... şebnemi seviyorum üretici olmaması beni sinir ediyo.. kaç yıl önce kaset cıkardı Allah askına? teomanın vokalligini yapip duruyo

şebnem kaliteli şeyler yapma çabasında olduğundan uzun süre oluyo. teoman gibi üfürükten şeylerle yetinse şebnemde 10-12 ayda bir albüm çıkarır.
    teomanla düet olayına bende karşıyım. nedir ya . şebnem yüzünden, teomanı dinlemek zorunda kalıyoruz.şebnem , teomanla düet yapmasın.şebnem sesimizi duy bizi teoman dinlemeye mahkum etme.

• bu ne ya iyiki bir topic açtık he...
    illa bir şeye mi yaraması lazım açmamız için merak ettim düşüncelerinizi o yüzden açtım Alla Alla adamlara bak ya
  • Bencede
    quote:

Orjinalden alıntı: gestapoagt

Çok ukala bir herif.Gönülçelen den sonra işi cıvıttı.
  • bnde sewerim müzikleri bni ilgilendirir açıkçası diğer şeler bni çokta kasmaz yani.........
  • Türk rock için önemli işler yapmış biri için biraz katı değilmisiniz acaba ?
  • bnde teomanı çok sewerim müzikleri muhteşem daha ne olsun
  • helal bende tomanı severimmm diğerlerine de
    quote:

Orjinalden alıntı: Darkevil

ben tam bi teocuyum o yüzden teo ya laf ettirmem :(((((((((((((

• Teo iyidir...
  • müziği haricindeki özellikleri beni ilgilendirmiyo.konserine falan gitmedim gitmem de.geç çıkıyomuş..kişilik olarak pek sevmiyorum kendisini aslında.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kee_p

helal bende tomanı severimmm diğerlerine de
    quote:

Orjinalden alıntı: Darkevil

ben tam bi teocuyum o yüzden teo ya laf ettirmem :(((((((((((((

kee_p sen önce o adamın adını doğru yaz.
    Ondan sonra bizi la

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saltuk -- 15 Mayıs 2005, 13:49:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: coquettish

TEO MÜKEMMEL Bİ ROCKÇI
    POPÇU DİYENLERİN MÜZİK KÜLTÜRÜNDEN ŞÜPHE EDERİM
    POPÇULARLA TEO Bİ KEFEYE KONAMAZ
    KONSERİNE KAÇKERE GİTTİNİZ ACABA
    ÇOK ZEVKLİDİR AMA TEOYU SEVMİO
    OLABİLİRSİNİZ AMA SAYGILI OLUNKİ
    İNSANLARDA SİZE SAYGILI OLSUN
    BEN ÇOK SEVEREK DİNLİYORUM ŞAHSEN

rock müziği bilmeyen adam kendini nasıl belli ediyor

• bazı şarkıları gerçekten güzel...
  • sesi berbat,boyu kısa,karizma sıfır, sanatçılık namına yapabildiği birşey hatırlamıyorum.v.s.v.s.rock kim o kim teoman a
  • walla ilk çıktığı zamanlar, farklıydı dinlenebiliyodu
    dün unifest'te gittim, teo'da çıkıyodu, daha önce konserine ( çok önce ) gittiğimden istemedim teoya gitmeyi e zaten son albümlerinin saçmalığı ortada.
    merak edip bi bakıyım dedim, girdim içeri.
    Sahne düzeni ve ışıklar olarak anında aklıma gelen şey PLacebo - Soul Mates Never Die konseri. Tarz falan aynısı.
    Ses desen inanamadım yaw, bu kadar mı kötü olur, adam söyleyemiyor. Taraflı bi bakış değil bu. Hakikaten çok kötüydü performansı.
    Cool takılıyor tabi her zamanki gibi, şarkı aralarında ne bi teşekkür alkış için ne başka bişey
    İçkisini içer sigarasını yakar, örnek olmaktan azıcık anlamayan herif
    İyi bir albüm çıkarır zannediyodum onu zaten beceremiyor artık, en son sahne performansını da gördükten sonra bence teo'dan iş çıkmaz artık.
    İlk albümleri ve bir iki parçası ile diinlenebilir sadece, gerisi hikaye.
    Şebnem Ferah varken Teoman dinlenmez zaten, çok kaliteli müzik yapıyor ve yaşadıklarını da çok iyi yansıtıyor müziğine.

• eski albümlerinin güzel oldugu kesin ama sonve bir önceki çok kötü harbiden
  • dokunuyorum ellerine
    aralanmış bacaklarına..
  • teomanıda rockcı yaptınız ya hellal olsun.bir iki pop şarkısı dinlenir belki,geri kalan şarkılarının tümünü at cöpe gitsin.teoyu bahar şenliklerinde dinledim, konserde bile ayyaştı.adamın kişilik sıfır zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

Bu kadar gıcık ve denyo bir adam olamaz yaa

Resmen pop müzik yapıyor ama rakçıyım diye geziniyor ortalıkta.Devamlı bunalım takılmaya çalışan bir tip.Birkaç şarkısı ahriç yaptığı müzik de berbat zaten.Nedir o yaaa:AKSIN BACAKLARINDAN MİLYONLARCA DOĞMAYACAK ÇOCUKLARIM

smiley ishali mi oldun iki tane koysan anlayamıyor muyuz?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.