sen burda istediğin kadar toe dedikodusu yap oda seni çok takacak veya bu yazılanlar benim teo için düşündüklerimi pek değiştirecek...
quote:
Orjinalden alıntı: SoulReaver
quote:
Orjinalden alıntı: Game Over
eee nolcak şimdi bu topiğe herkez bişeyler karaladı yazdınız sewen oldu sewmeyen oldu teoman değiştimi hayır değişmedi böle saçma topikler açmayın arkadaşlar...pls...
ne bkeliyordun ki bir başlıktan.Adı üstünde bir forum burası ve insanlar bilgilerini görüşlerini paylaşıyor.Kimse hakkında yorum yapmayalım o zaman bunu mu istiyorsun!?mantıklı ol biraz bence.
quote:
Orjinalden alıntı: derkin
game_over arkadaşın mesajına yorum yapmayı gerek görmüyor ve teomanla ilgili görüşlerime devam ediyorum. istanbul üniversitesinde okuyan varsa bilir. geçen senelerse verdiği konsere 1 saat geç çıkmış.ayrıca biletlerde ücretliymiş.ve konser zamanı bitmeden gitmiş.marjinal olacak ya. halbuki şebnem ferahçığım ne yaptı gece 10da geldi konsere ücretsiz verdiği konseri gece 4 te bitirdi.canım yaaaaa. haluk levent 15-20 dk geç başladı(teknik bir sorun nedeniyle)çıkınca özür diledi konseri uzattı ücretsiz yaptı bide konserden sonra milletle muhabbet etti. feridun düzağaç zamanında geldi ücretsiz yaptı zamanında bitirdi.öğrencilerle muhabbet etti.
ve hiç biri teoman gii ben en iyi rockçuyum demedi.yukarıda yazdıklarımı okursanız adamın parayı karizmayı(eskiden karizmaydı artık uyuz) ve kızları görünce nasıl g.tünü kalktığını anarsınız. 1. kaseti iyiydi 2. daha iyiydi 3. eniyiydi 4. ile çöküşe geçti diğer kasetlerini dinlemedim.(mp3 listemde hepsi yüklü) nerede kaldı bazı yalanlar nerede rüzgar gülü nerede taksi gündüz tarifesi açarsa nerde sus konuşma(çıkış parçasıydı bu) dediğim gibi para karizma ve bir kaç kız görünce bozuldu.aaaa bide eksikmiş gibi oyunculuk ve yönetmenliğe atıldı.zaten bu ülkede herkes her işi yapıyor ya....
Tamam sen yorum yapma benim msja teoman sölerim bu arkadaşlar seni beklemekten hiç hoşlanmıyomuş bi daha beletme derim...We sewenleride senin yazıyı ookuyunca bi daha asla teo konserine gitmez çünkü bekletiyo??? Teo konserine gittin mi??? Ne gidecen lem o hep bekletiyo...
Ha bak bunu paylaştığınız iyi oldu yoksa onun konserine gider beklerdim onu...
Tabi tabi böle gereksiz konuları özellikle post artan yerlerde yapında görenler msj larınızı bi şey sansın...Bakın şimdi ben Teo yu arıyom gelecek forumda yazdıklarınızı okucak sonra hal ve hareketlerini değiştircek efendi olcak adam olcak...
Bu ne be Teomn hakkında düşünceleriniz???Bunu gidip aklı selim birine sorsanız adam şunu der napcan ewlencen mi???
quote:
Orjinalden alıntı: dakid
senin yazdığın 269 msjın içeriğini merak ettim şimdi tez falan mı savundun msjlarında...
quote:
Orjinalden alıntı: Game Over
eee nolcak şimdi bu topiğe herkez bişeyler karaladı yazdınız sewen oldu sewmeyen oldu teoman değiştimi hayır değişmedi böle saçma topikler açmayın arkadaşlar...pls...
Hayır güzel kardeşim tez hazırlamadık daha aklı kemal konulara girip orada yazdık...YAda teoman görüşlerinizi alalım diye post artan yerlerde topik açmadık...Gereksiz bi topik bence...Paylaşım deniliyorsa bunun adı o değil bence...
teoman müzik filan yapmıyor. arkasına alıyor en naşşakLı müzisyenleri kendi sadece kolunu sallıyor...
Bende çoğu arkadaşa katılıyorum. Teoman müzikleri artık iyi değil aldığı eski parçaları katleden bir adam. Kendi kendini mahveden adam
Mesela Gemiler-Orhan Atasoyun parçası Orhan Atasoydan dinleyince hala tüylerim diken diken oluyor. Teomandan dinleyince bir duygu göremiyorum parçanın içine edişini gördükçe dahada kıl oluyorum. Hele Teomanın şarkısı diyenlere iyice kıl oluyorum.
Hava Ayaz mı Ayaz -Barış Manço'nun parçası onuda katletti. Zaten iyi beste bulamadıkça dayanıyor eski parçalara yazık.
O herseyi kendi yanindan gorur,yarina inanmaz beni korkuturdu..
ah ah nerde eskiler,eskidik hepimiz,cok eskidim ben son bir yilda..cok..
iğrençççççççççççççç tiksindirici bi tip
ben teo yu çok seviyorum ve bence çok iyi rock yapıyor ya ben anlamıyorum pop yapıyor dyenleri.ne saçmalık bu ya.turkiyedeki en iyi rockçı da o.şarkılarının hepsini bilirim.nerede nefes verdiğini bile.ilk albümü çok güzeldi.2.albümü zaten eşsiz bence.diğerleri de güzel.güzel kardeşim ya güzel.alla alla.
Teoman has çocuktur sadece sinema alanında biraz sivri çıkışları olmas iii olur RÜZGAR GÜLÜ şarkısı damgalarından biri....
@Game Over kimse burda birileri bizi taksın aman cevap yetiştirsin diye tartışmaya girmiyor, amacımız düşüncelerimizi paylaşmak sadece bunu anlayabiliyorsan yazmaya devam et, anlayamıyorsan bu başlığı es geç derim
teomanmı?dünyanın en iğrenç sanatçısı böyle kendini bilmiş bir sanatçı görmedim sanatçı demek yanlış olur heralde başka bişey desek daha iyi olur nesini severler anlamıyorum...
Sırf cool olmak için bunalım takılıyo yaptığı film de 5 para etmez bunların hepsi popüler kültür mantarının yavşakları, nerde eski rock ruhu
popçu olur kendisi.rockla uzaktan yakından alakası yoktur.dün rüzgar gülü diye bi klibini izledim resmen techno müzik.
teoman
quote:
Orjinalden alıntı: coquettish
BENCE ÇOK İİMÜZİK YAPIO BEN TEOMANI ÇOOOOOOOK SEVİYORUM KASTLERİ İİ SİZ TEOMANI SEVMEYENLER FİLMİNDEN BİŞEY ANLAMAMIŞ OLABİLİRSİNİZ BU ÇOK DOĞAL ONUN ŞARKILARINI ANLADIĞINIZ SÜRECE FLMİNİDE ANLARSINIZ HERKES HER FİLMİ YAPTI TEO YAPINCA HERKESE BATTI
http://forum.donanimhaber.com/m_1615774/tm.htm keşke bu başlığı inceleseydin ne teoman nede yönetmenlikten anlamayan biri bu işi yaparsa sesimizi çıkartırız.mesela ibrahim tatlıses gibi.herkes işini yapsın.
game_over kardeşime gelince bu sefer yorum yapacağım.sen teomana söyle veya söyleme.benim burda uyarımla milletin konsere gitmesi veya gitmemesi belki hiç önemli değil.biz bir insan hakkındaki görüşlerimizi paylaşıyoruz sadece.sevdiğimizi veya sevmediğimizi söylüyoruz. kimse sana bilgisayar aldında karnın doydumu veya telefonun varda g.tün göğe erdimi(kötü anlamda kullanmıyorum sadece değim olduğu için yanlış anlama) diyor mu?hayat bu ne yapacaksın interneti diyor mu?bu gün girdin yarın unutacaksın diyor mu?ya da dese ne değişecek.vs vs vs..... zaten burda amacımız adamı tartışmak(gerçi tartışılacak kapasitedemi o ayrı mevzu ama...) senin mantığınla gidersek bu forumlarda ne mozarttan ne einshteinden nede başkasından konuşmayalım.çünkü konuşsakta bir şey farketmeyecek.... neyse daha uzatmayayım.Sadece insanlık duyguları az olduğu için(kosere geç çıkması,aklı fikri sexte olması,millete laf atıp prim yapması)teomanı artık hiç sevmiyorum.
teoman babamızın uşagı dil ya.. bu ne..yolda görse bizi yüzümüze bakmaz.. kavga etmeyin bosuna...
quote:
Orjinalden alıntı: Black_Storm
Sırf cool olmak için bunalım takılıyo yaptığı film de 5 para etmez bunların hepsi popüler kültür mantarının yavşakları, nerde eski rock ruhu
bunalım takıldığını kim sölüyoo teo herzaman gayet neşeli sadece magazinden çok uzak sürekli göz önünde diil buda çok ii
şebnem ferah hakkında bişiler dicem.. tm sesi güzel şarkılarıda nıye kaset yapmiyo peki sanatcı üretici olur.. teomanı eleştiriyoruz ama adam kaset vs yapiyo yani...
ben buna pek katılamicam şebo da üretiyor ayrıca ibrahim tatlıses gibi 6 ayda bi album çıkarmasınlar zaten kalite düşer iyi şeyler üretince albumu de yapıyor...teo ,sebo, kurban iyi ki var, manga gibi rezil-müzikal anlamda- gruplarla yetinmek zorunda kalmıyoruz boylece
quote:
Orjinalden alıntı: egzantirig
şebnem ferah hakkında bişiler dicem.. tm sesi güzel şarkılarıda nıye kaset yapmiyo peki sanatcı üretici olur.. teomanı eleştiriyoruz ama adam kaset vs yapiyo yani...
ibrahim tatlıses tarzım dil ama dinliyicilerine hitap eden güsel şarkıları var... şebnemi seviyorum üretici olmaması beni sinir ediyo.. kaç yıl önce kaset cıkardı Allah askına? teomanın vokalligini yapip duruyo
quote:
Orjinalden alıntı: 57.ALAY
Bu kadar gıcık ve denyo bir adam olamaz yaa
Resmen pop müzik yapıyor ama rakçıyım diye geziniyor ortalıkta.Devamlı bunalım takılmaya çalışan bir tip.Birkaç şarkısı ahriç yaptığı müzik de berbat zaten.Nedir o yaaa:AKSIN BACAKLARINDAN MİLYONLARCA DOĞMAYACAK ÇOCUKLARIM