Şimdi Ara

Tepkiler yerini buldu: Türksat kotalarda düzenlemeye gitti! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
1
Favori
18.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu saçma konuşmayı daha fazla devam ettirmeyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablonet'in 25 download 2 upload 150gb akn paketini 2 senedir kullanıyorum, önümüzdeki ay (haziran) taahhüdüm bitiyor, bu şartlarda kablonette kalmam, bölgemde Türk net 16 mbit download veriyor büyük ihtimalle ona başvuruda bulunurum eğer 16 mbit hızı sağlayabilirse Türk nette kalıcı olurum, olmazsa zaten 30 gün içinde iade hakkım var.

Türksat'ın eğer burda bir çalışanı, müdürü gibi bir personeli varsa burdan onlara sesleniyorum bu yaptığınız çok büyük yanlış, biz sizi uygun fiyata yüksek hız, yüksek akn paketlerinizle sevdik gelin bu yanlıştan vazgeçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltravioleTT -- 5 Mayıs 2017; 15:55:10 >
  • En bastan kotali bir pakete abone oldugunuzda da kota dolunca kota asim ucreti oduyorken simdi yaygara koparmak neden, paketiniz limitsizse size zaten kota uygulayamaz. kotasiz paketleride var onlara abone olun yada hic olmayin baska bir iss ye abone olun. ilk basta 2 kurus az odeyelim diye kotali paketi secince AKK kalkinca sizin kotada kalkacak sanmadiniz herhalde.

• Resmen dalga geçiyorlar. Tepkileri azaltmak , ilerleyen süreçte kaldıkları yerden devam etmek için yapılan hamleler.

Kota miktarına bakın ve kota aşım ücretlerine bakın. Bu mu düzeltme

GAZ ALMAK İÇİN , VATANDAŞA KULAK VERDİK DEMEK İÇİN ; TEPKİLERİ AZALTMAK İÇİN ...

Bizi aptal yerine koyuyorlar. Max ücretlere bakın.

Diğer internet sağlayıcılarına sesleniyorum , buna benzer saçmalıklar yapmayın , tepkiler çok çok daha büyük olur.

Kablo nete verilen tepkiler ortada , sizde bu hataya düşmeyin

Unutmayın daha tepki vermeye başlamadık ... Bu şekilde devam edilirse olay buyur.

7/24 sınırsız , tahadütsüz , şartsız , uygun fiyatlı , internet istiyoruz.

Kelime oyunlarıyla , saçmalıklarınızı bırakın.

KABLONET ÜZERİNDEN DİĞER FİRMALAR TEPKİLERİ ÖLÇÜYOR. TEPKİNİZİ GÖSTERİN.

• 10 mbps 100 tlye veriyor istiyorsan kotalıya geç orda senden daha fazlasını alırız diyor.

Kotalıyla , sana fahiş fiyattan sınırsız internet dayatmaya çalısıyorlar. Bütün iss ler bunu yapmak istiyor. Senin alt yapı paranı ben mi ödemek zorundayım. Sömürdüğünüz yetmedi mi ?
  • 50 gb aşsan 25 tl yapıyor çüşşşş
  • Bende düzenleme oldu sandim gerçekten. 50 kuruş olmuş.

• o 50 kurus kalkacak!

• quote:

Orijinalden alıntı: ABSOLUT.

TTNet kadar adam olamadınız gitti be. O kadar eleştirdiğimiz, yine bir halt çıkarak bizi düdükleyecek dediğimiz TTNet hepsinden adam çıktı valla.

Onlar da Turkcell gibi tepkileri görünce ertelemiş ya da iptal etmiş olabilirler.
  • Hümiyettin kullanıcısına yanıt
    Yok hocam sıkıntısız geçtiler böyle bir şey söz konusu olmadı.
  • Ustam yorumlarınızı bekliyoruz

@turbolinea

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbolinea . -- 5 Mayıs 2017; 17:42:22 >
  • Ustam yorumlarınızı bekliyoruz

@turbolinea [/mention

• Arkadaşlar ben bi şeyi anlamadım benim kotam 15 GB hızım 10 Mbit kotayı aşınca hız 3Mbit e düşüyor ama ben ekstra bir fark ödemiyorum aylık ücretim sabit türksat abonesiyim şimdi ben kotayı aştıktan sonra GB baaşı 50 kuruş mu ödeyecem anlamadım öyleyse bu dolandırıcılık ben 3 Mbit ten memnunum kardeşim ekstra ücret istemiyorum
  • Ya beyler abone olmayin uzak durun illa kaldir da uye olalim demenin mantigini cozemedim bir turlu isinize gelmiyosa ki benimde gelmezdi uye olmayin takilsin oyle.

Boyle afrikada anca bulacagin kota gibi bir garabeti turk milletinin onune getiriyolarsa vatandasa dusen uzak durmak devlete dusen ise bu ulkeyi dunyaya rezil ettikleri icin bu tur isslerin lisanslarini iptal edip yol vermektir.
  • Sizin dünyadan haberiniz yok galiba. :)

Turkcell Superonline tam 1 yıldır, GB başına 15TL'den fazla ücret alıyor kotalı tarifelerinde.

İşte bu da linki:
    http://www.superonline.net/hakkimizda/duyurular/internet-kota-asim-ucret-degisikligi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloother -- 5 Mayıs 2017; 17:58:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloother

Sizin dünyadan haberiniz yok galiba. :)

Turkcell Superonline tam 1 yıldır, GB başına 15TL'den fazla ücret alıyor kotalı tarifelerinde.

İşte bu da linki:
    http://www.superonline.net/hakkimizda/duyurular/internet-kota-asim-ucret-degisikligi

Dünyadan haberi olmayan biz değiliz, bu durumda Turkcell oluyor. O şirketin sahibine versen o paketi almaz, yani o derece.
  • Belanızı versin ne diyelim. Aldığınız paralar yetmedi şimdi de kota koydunuz.

• Bu şimdi geri adım mı? Resmen dalga geçmeye devam ediyoruz mesajı vermişler.
  • Arkadaşlar
    Ben 20 Mbps sınırsız kullanıyorum şuanda 200 TL ödüyorum. (Sınırsız kullanmak zorundayım.)
    Şimdi 2 yıl tahhüt verince 25Mbps 100 TL diyorlar bu ay tahhütüm bitiyor. Bulunduğum bölgede telekom altyapısı çok kötü ondan kabloya mecburum.
    Sizce 2 yıl tahhüt veriyim mi ? Yeni birşeyler çıkarmı ? Vermezsem 200 TL vermeye devam edicem napıcağımı bilemedim?
    Bana fikir verin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: myhotyro

Bence hiç ücret olmamalı. İnterney tamemen bedava ve en az 100mbps olmalı. Operatörler ayrıca sınırsız korsan içerik (film, oyun, ...) sağlamalı. Yurdum insanı başka türlü mümkün değil mutlu olmaz.

Ben günde 2 GB internet ya kullanıyorum ya kullanmıyorum. ayda 50 GB bilemedin 75 GB kota bana yetiyor. Birileri korsan içeriklere abanıp sınırsız interneti sömürüp altyapıyı kanırtacak diye benim internetim de sürünecekse ben bunu kesinlikle istemem.

bırak film oyun indirmeyi ya sadece maçkolik'e girsen otomatik oynayan videolarla bile yetiyor dostum sen neden bahsediyorsun. Kafanı çevirdiğin yer flash veye video reklam. Youtube'a girmen yeter kendi izlediğin video yetmiyor birde reklam videoları izliyoruz. Yani boş konuşmak için internetinden harcadın. keşke bunu da yapmayasaydın.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.