Şimdi Ara

Tepkiler yerini buldu: Türksat kotalarda düzenlemeye gitti! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
1
Favori
18.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 325 liraya 25mbps internet o da maksimum hız

ahahahahahah komik değil turksat .

• ne boş işler yahu. her haberin hemen yayılıp insanların örgütlenmesinin nispeten daha kolay olduğu şu dönemde müşterilere böyle manalı paketler sunan bir şirketin batması gerekir. mesela ttnet'ten turksat'a geçecektim gelecek sene, ama geçmeyeceğim artık.
  • kotali tarifelere hayir.!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu BTK ne ....s..ke yarar? Adamlar halkı sömürmek için elinden​geleni yapıyor ve hiç umurlarinda değil.BTK trene bakar gibi bakıyor.

• bunlar ne biçim fiyatlar, yine türk telekoma muhtaç millet
  • Tepkiler kotalarda iyileşme değil, kaldırılmasıydı resmen işi yokuşa sürüyorlar

• devletin kurumu halkını soymaya çalışıyor.. özet budur

• Forum1th kullanıcısına yanıt
    1gb/2tl iken de alınmazdı 1gb/0,5tl iken de alınmaz. Yani geri adım falan değil.
  • myhotyro M kullanıcısına yanıt
    Hala altyapının kaldırmayacağı vs. yalanına inanıyorsun hmm...
  • tamamen kaldırmalı böyle de kabul edilemez
  • Resmen vatandaşı enayi yerine koyuyorlar ve soyuyorlar btk acil ceza kesmesi gerekiyor bu firmalara

• Fantasticoo kullanıcısına yanıt
    aynen hocam, devlet kurumu böyle yapıyorsa artık diğerleri napsın.
  • Türksat sen yapma bari ??

• quote:

Orijinalden alıntı: waltran

50 değil 300 gb kota versin sonra koysun kota aşım ücretini. ps4 e satın aldığın bir oyun zaten 100 gb...

250 yetmiyor hocam 300 anca yetiyor anyne bende ps4 oynuyorum -_- dizi ilziyorum bide kota gitmesin diye ek 3 tl verip nitro alıyoruz :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: myhotyro

quote:

Orijinalden alıntı: Appetite

Sen kullanmıyorsun diye kullananlar hemen korsan içerik indiren oluyor, öyle mi? Ortalama bir oyun olmuş 50 GB, Netflix, Youtube, Twitch gibi platformlar var ve sen hala kafayı korsana taktın öyle mi? Ben ayda ortalama 600 GB kullanıyorum ve zerre korsan içerik indirmiyorum. Netflix, Spotify aboneliğim var, oynadığım oyunların hepsi orjinal ama sana kalsa korsan içerik indiriyorumdur öyle değil mi günlük 2 GB cı bey?

İstisnasın, kaideyi bozmuyorsun.

İstisna olan siz olmayasınız. Netflix üyeligim var 1080plik 1 bolum dizi yaklasik 4gb hergun 1 bolum dizi izlesem ayda 120gb sadece netflixe gidiyor konsol sahibiyim her ay 1 oyun aliyorum 50gbta oyun desen 170gb sadece netflix ve oyuna gitti daha bunun soyal medyası, youtube'si pc konsol oyun uygulama guncellemesi var totalde min. 300gb ki bu sadece benim tuketimim evde 4 kişiyiz annemim babamın kardesimin telefonlari bagli onlarida dahil edince bu rakam aylik 400-500gbtı buluyor gördüğünüz gibi hepsi yasal icerik korsan korsan diyip duruyorsunuz ya hani

• geri adım. %75 indiirm yapmış. Yaptıklarını desteklemiyorum ama geri adımdır bu. Durduk durmadık yere indirim yapmaz.

• Forum1th kullanıcısına yanıt
    Yahu dostum bunun geri adım olduğunu bizde görüyoruz, görmüyor değiliz. Lakin 10 yıl önce kota varken böyle bir adım yapsaydılar geri adım yerinde olurdu! Yıl 2017, 2017, 2017...

2017 yılında geri adım kotanın geri kalkmasıyla olur.
  • Türksat kotalarda düzenlemeye değil gitmek kota ücretini bile kaldırmamış kotanın ücretini değiştirmiş sadece.özetle hiç bişey yapmamış.Aklı olan Türksat kullanan başka ISS ye geçsin.

• Akrabalarımın ve arkadaşlarımın da bir çoğu, önerim ile uydunete geçtiler. Kendimde dahil olmak üzere hepimiz 50mbps / 150GB abonesiyiz. yaklaşık 5 yıldır aboneyim. 24 ay + 3 ay hediyeli tahattüdüm var. şuan 86 TL ödeme yapıyorum teledünya ve diğer hizmetlerle birlikte. Eğer ki mevcut kullanımımdan daha kötü bir noktaya gelirse, yine toplu olarak abonelikten çıkarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgabes64 -- 5 Mayıs 2017; 15:52:53 >
  • Kanmamak lazım. Bu arada eski kampanyalarda kelime oyunu yaparak eski akn'li kampanyaları kotalıya çevirmişler.

Mesela, 100 güldüren kampanya, 100'ünüzü güldüren kampanya olmuş. Fontlar, logolar aynı şekilde görünüyor. Bilmeyen kullanıcı aynı kampanya diye katıldığında 100 gb akn'nin yerini 100 gb kota aldığını farketmeyecek bile!

https://www.turksatkablo.com.tr/Tum-Kampanyalar,523,100-unuzu-gulduren-kampanya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sir thomas -- 5 Mayıs 2017; 15:49:15 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.