Şimdi Ara

Tepkiler yerini buldu: Türksat kotalarda düzenlemeye gitti! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
1
Favori
18.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce radyoda dinledim haberleri ve BTK, hiçbir şekilde tarife dışında ücret ödenmeyecek diye açıklamada bulundu

Beyler böyle ücret talep eden kansızlara tepkinizi gösterin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyatlara alınmaz

• Benimde sozlesmem haziranda bitiyor bende kesinlikle girmem baslik yanlis olmus geri adim deilki indirime gitmis sadece hala fiatlar cok yuksek dedikleri gibi bir devlet kurumu nasil batirilir onu gostermeye calisiyorlar herhalde

• Kota olacaktı da AKK kaldırılsın diye niye uğraştık la biz o kadar... 25 Mbit internete 325 lira maksimum ücret çekmek neyin kafası? 25 mbit sınırsız alsan zaten ederi 70 lira en fazla.
  • 2₺/GB'tın büyük kazık olduğunu kabul etmiş bunun yerine 0,50₺lik daha küçük kazık yapmış.

• Bunun neresi geri adim hali hazirda akk li paketlerii resmen ay boyu kullanimini 300 liralara cikarmislar.

Bu kotali paketlerin artik olmamasi gerek kimsede kablonetten almasin soslesmeei biten yenilemesin.

Resmen enayi ariyoruz sende varmisin paketi bunlar.

• Kotalı internet mi kaldı arkadaş 50krş bile olsa bulduklarına kitliycwkler hakkımızı yedirmeyelim arkadaşlar elin gavuru kotasız bizim 5 katımızı kullansın biz hala bebe gibi kotaydı işleriyle uğraşak

• Dün arıyorum kablo neti, operatördeki eleman bana diyor ki diğerleri de böyle. Hayır sadece siz böyle bir tarife yaptınız diyorum, bize herkes yapacak dendi diyor. Ya dünyadan haberleri yok ya da kekleme çabasındalar. Tahahütüm bitti, kablo nete vedaaa

• Kablonet ajanlari mutlaka okuyordur .

Taahütlü akn müsterisi olarak ve 9. Ayda taahüt sonrasi da kotadan etkilenmeyecek biri olarak acik ve net yaziyorum . 9. Ayda taahüt biter bitmez adios amigos kablonet diyerek superonline yada turk.net degerlendirmesine girecegim .

• o 50 kurus kalkacak!

• 30 liralik hizmete 60-70 TL + ekstra ucretlendirmeler mi yerini buldu ? 2000-2005 arasinda olsak neysede 2017 de kota asla kabul edilemez.

• kotalı hiç bir internet alınmaz

net ve nokta
  • Btk hükümet hepsi dalkavuk hepsi yalancı.

İnternet sağlayıcılar da hırsız

milleti kandırıyorlar.

• Bu fiyatlara internet alınmaz. Eskiden türktelekoma kfm girsin derdik şimdi aynısı kablonete!
  • Ekstra ücret kalkmadan almayın aldırmayın

• 2 tl de aynı 50 kuruşta aynı. Zihniyet aynı çünkü.
  • Sende masallah tam essegin uzvuna su degil benzin kaciriyormussun kardes

• Aslinda butun tuketiciler sabit internetleri ceza bedelini dahi odemekten korkmaksizin iptal edecekler.sadece cepteki internet ile idare etsek 1 ay icinde yapmayacaklari sey yok.bakin o zaman nasil tutusuyorlar,nasilda istedigimiz herseyi yapiyorlar.Zaten taahhutun bana gore ana amaclarindan biride budur.kullanici bize bel baglasin.hic bir sey yapamasin.bizde kaz gibi yolalim.İSS lerin hepsine en buyuk tokat boyle vurulur! Obur turlu zaten hem konusup hem kullanmaya devam ederek bir yere varacagimizi sanmiyorum arkadaslar.Tepki gostericeksek,hakkimizi arayacaksak topluca alayini iptal edelim!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha önce Türksat ile yaşadığım deneyim neticesinde sikayetvar sitesine, yoğun olarak bu şikayetimizi dile getirelim. Gördüğüm kadarı ile bu tür sitelere bırakılan bildirimlere çok önem veriyorlar. şikayet sayısı artınca da hem bilinçli olmayan kesim bilgilenecek, hem de bu konuda şikayet sayısı arttığı için firma direk müdahale etmek zorunda kalacak.
  • Tepkiler yerini mi buldu kafanız iyi mi

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.