Şimdi Ara

Tepkiler yerini buldu: Türksat kotalarda düzenlemeye gitti! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
1
Favori
18.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nofear72

aynen dün gece felakatti bu gecede pingler 2-3 katı idi birşeyleri kurcalıyolar.

sanki : bak akk kaldırdık internet çöktü derler..

-------------

bu nasıl konu başlığıdır admin milleti kızdırmak için başlık atmış sanki.

geri adım yok üç gösterip bire razı ediyorlar yok yağma öyle.

gb başına para mara yok yallahhh ..allah versin bizi sömürdüğünüz yeter.

Bu akk meselesinden dolayı eminim kuduruyorlardır ve pişman etmeye burnumuzdan getirmeye çalışıcaklar gibi geliyor bana. Gece 2 8 arası indirme yaptım ama aknye yansımış müşteri hizmetlerini aradım iptal ettirdim muhabbetleri dönüyor. Eğer öyle bir şey varsa çoğu kişi farketmez bile bence. Ya da normalde 1 harcarız 1.25 geçer kim anlayacak ki küçük farkı kota daha çabuk dolabilir. Ben her türlü pisliği bekliyorum.

• Fiyat düşürümü olmaz,Tamamen kalkmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: practicer

Birincisi bu düzenleme falan değil ikincisi Türksat'tan bir halt olmaz. Gece bir yavaşladı 10 15 dk 144 p'de video donuyordu kafayı sıyıracaktım. Türksat'tan bir halt olmaz. Boş hayaller kuruyoruz bu ülkede hiçbir zaman uyguna,hızlı,sınırlamasız,sansürsüz net göremeyeceğiz daha kötüye gidiyoruz.

Gidiyorsun turksattan internet mi aliyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ölümü gösterip sıtmaya razı etmeye çalışmak, yazıklar olsun.

• Yahu adamlar yanlış yapıyor ve hala daha bu yanlışta ısrar nedir?? 6 ayda daha sözleşme var çıkmak istemiyorum ama bu durum düzelmez ise mecbur çıkacam.
  • Bunun tek bir adı olabilir: Paragözlük.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • makul den kastınız nedir acaba editör bey siz kendi kullanımınıza bir bakın diğer editörler bir baksınlar benimkini söylüyorum akn olduğu halde ben her ay 150gb civarı kullanıyorum bazen 200gb civarlarıda oluyor benim kullanım şeklimdeki fatura pek makul bir fatura değil bu koydukları kota sadece dh'e girip videoları izlemekle bile dolar günümüzde herşey yüksek çözünürlük güksek gb makul olan kısmını açıklarmısınız ?

• geberit kullanıcısına yanıt
    sözleşmeli olanları etkilemeyecek onunda bir arka kapısını bulmazlarsa

• radko kullanıcısına yanıt
    espiri yapacak zaman değil
    eğer espiri değilse durum vahim alışmış kudurmuştan beterdir derler bilmem bilirmisiniz

• Yerini bulmamış bence, gaz alma çalışması olarak bakıyorum, yine geçirecekler sonuç olarak.

• asim sonrasi 50 kurus kalkacak tepkiye devam

• Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek. Olmaz arkadaş kota olmamalı yol olur dedik vodafone da yaptı.

Başlık reklam gibi olmuş kablonet kotayı kaldırmadı indirim yaptı deyin

• 24 aylık taahhütlü kampanyalara bi bakın, gb başına 2tl alınacak yazıyor.

örnek;https://www.kablonet.net/kampanya/hepsi-birarada

Tüm kotalı hızlarda kullanılan her artı GB için (GB Sabiti 2 TL x Kullanılan GB miktarı) kadar tutar faturaya eklenecektir.

0,50 krş olsa da olmaz kardeşim, hangi kafa yönetiyor bu şirketi, bizim vergimiz ile kurulan devletin kendi kurumu halkını soymaya çalışıyor.

İsterse 1 krş olsun şu şartlarda kablonet e taahhüt veren adamda bir gr akıl yoktur.

Çevrenizi uyarın...

adamlar fatura vurgunu yapmaya çalışıyor resmen, kota olması saçma zaten hadi olsun diyelim, insan olsalar kota bitince interneti durdurur yada yada mobilde olduğu gibi 128kbite düşürür ondan sonra sorar ek paket almak istiyor musunuz diye..

ben şimdi 50gb paket aldım, 49gb da geldim, acaba geçtim mi geçmedim diye rahat kullanım yapamayacağım.. bunların vicdanı da körelmiş..

hadi bilinçli olanları geçtim, ergen veya çocuk buna dikkat eder mi? ay sonu yüksek fatura gören anne babalar ne yapacak? interneti kapattırır, evde huzur bırakmaz bu yöntem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 5 Mayıs 2017; 5:21:55 >

• Haha geçecekler o işi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 350 tl lik paket guzel olmus almamak icin kendimi zor tutuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eric13 -- 5 Mayıs 2017; 5:48:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne olacak miletin sozlesmeleri bitince direk turksattan ayrılacak kimse gb basi ucret odemek isitemez turksat mevcut abonelerini kaybetmis olacak...turksat dediginiz devlete ait bir sirket masallah bu kurumun başındakiler kimse bir kurum nasil batirilir bunun dersini veriyor...

• taahhudum yok ama hala 10 mbps 25 gb ekosınırsız gozukuyor online islemlerde. kotayı gecince gb basina 0.5 tl odeyecek miyiz?
  • Haşin_ErKeK kullanıcısına yanıt
    Hocam bunun arka planında aklımızın almayacağı bir oyun var gibi geliyor, bunlar bilmiyorlar mu abone kaybı yaşayacaklarını, belki de herkesi özele sevk edip vergi kısmından dayıcaklar, bi hinlik var bana kalırsa. İnşallah düzelir de tabi

• GulfStream kullanıcısına yanıt
    Sabah müşteri hizmetlerini arayıp sor hocam, ortam karışık zaten güme gitme

• GulfStream kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle ödeyeceksin. Türkiye'de hiçbir firmadan kullanıcı dostu uygulama bekleme. Paketine ödediğin fiyat daha yüksek olacak taahhütlü fiyatından faturalandırılmayacaksın.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.